David Brown 990 Vm72 pudotusventtiili vuotaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja palotila, 3.7.2021.

  1. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Sit löytyy toinen vanhempi punainen 990 etukuormaajalla, hytitön toki tämäkin. Tässä tehokkaampi 4-pyttyinen, lähtee suomen pakkasissa käyntiin kun vaan kääntää avaimesta, onko tässä edes hehkua?! Muuten hyvin soiva peli, mutta pilattu DB etukuormaajalla kun ei ole ohjaustehostajaa. Kun eihän tuota pirukaan kääntele kun kuormaajaan ottaa sen 1000kg kuorman, perässä nyt 208L betonitynnyri.
    Kerran tein apinatestin, perään iso 5-siipinen kyntöaura, sen kun nosti ylös niin keula nousi mutta aura kesti maassa. Etukuormaajaan otin farkku mondeon, sitten kesti etutassut maassa, pysty ajelemaan. Eikä taavetti edes katkennut, vahva peli ja tehokkaat nostolaitteet, liiankin!
     

Kerro tästä muillekin!