DC-3 viimeinen lähtö Malmilta 28.9

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Bowtie, 27.9.2019.

  1. Poke

    Poke Gearhead

    Juuri tuota mietin tänään. Voisi alkaa järjestää vedonlyöntiä kumpi valmistuu ennenmin - Olkiluoto 3 vai Malmin kentän talot.

    Olkiluoto 3 -ydinvoimalan rakennushanke alkoi vuonna 2005
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Olkiluoto_3_-ydinvoimalan_rakennushanke
     
  2. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Malmille pitäisi käydä viskelemässä liito-oravan paskaa. Ja sitten siellä pitäisi tehdä havaintoja siitä yhdestä woodpeckeristä, oliko hän nyt sitten valkoselkäpecker vai mikä. Sen jälkeen sitä ei tosin voisi käyttää mihinkään muuhunkaan mutta ainakin säästyisi.
     
  3. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead



    Saattaa siihen rahat löytyä. Katsos kokoomus ei halua maksaa kenellekään mitään ( paitsi kaupungin korkeimpien virkamiesten ja luottamushenkilöitten huippupalkat ja -palkkiot ja ulkomaan matkat ) ja toisella puolella ovat sitten demarit, vasemmistoliitto ja vihreät joitten taloustietämys voidaan kiteyttää yhteen lauseeseen. Raha tulee seinästä ja jos tarvitaan isompi seinä niin nostetaan veroja ja maksuja.
     
    Gary Grand, Inlinee ja Poke tykkäävät tästä.
  4. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    maxvo2, Gary Grand, 12345678910 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  5. Inlinee

    Inlinee Gearhead

Kerro tästä muillekin!