DHL Express

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja karg, 12.5.2017.

  1. karg

    karg 1st gear

    Kannattaa olla tarkkana jos käyttää DHL Express - firmaa. Ne haluaa nykyään laskuttaa 20€ vaikka tullaat ite tavarat. Tullauspalvelu maksaa minimissään 24,80€ tms. Ei riitä että maksat suolaisen hinnan kuljetuksesta.. lisää euroja vaan tiskiin jos haluat tavarat kotiin.
     
  2. Ranee

    Ranee Gearhead

    Tämähän ei ole mikään uusi homma.

    Täältä OoDeeltäkin löytyy useampikin ketju aiheesta..
     
    Jussi289 ja xarper tykkäävät tästä.
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Hakua kun käyttäs ni löytyy kyllä jo keskustelua asiasta...
     
  4. karg

    karg 1st gear

    Joo kyllähän toi lukee kuulemma myös DHL:n webbisivuilla, mutta kun en valinnut edes DHL:ää, vaan Rockauto laittoi sen omatoimisesti noin, niin mistäs tuli mieleen yleensäkään haeskella asian tiimoilta mitään etukäteen? Viimeeks eivät perineet itse tullauksesta mitään, mutta kai tosta on sitten vaan liian kauan aikaa. Tässä nyt oli sitten vähän lisää keskustelua aiheesta, mikä löytyy kun käyttää hakua.
     
  5. z 28 jari

    z 28 jari Gearhead

    Jos rokkiautosta tilaa ja tulee dhl expressillä,niin kannattaa laittaa ruksi rokkiauton tilauskaavakkeessa siihen "pre paid customs"kohtaan.Tällöin riittää se, että ilmoittaa dhl:lle sotu:n ja paketti tulee kotiin ilman ylimääräisiä kuluja.
     
  6. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Helvettiäkö niille kuuluu sosiaaliturvatunnus?

    Pankkilainaako ne sulle hakee?
     
  7. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Jos et ole mitään tullannut niin tiedoksi että tullaukseen tarvii sotun
     
  8. z 28 jari

    z 28 jari Gearhead

    Joo eihän sitä sotua tartte antaa,tosin voipi jäädä paketit tullaamatta...
     
  9. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    No eipä oo kyllä tähän mennessä tarvinnu sotuja annella. Vaikka ottaakin "prepaid customs", joka on nykyään kai valittava, jos ottaa halvan normipostin.
     
  10. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Joo voi sitten tuossa olla mut itse kun tuon kaiken konteissa. Tullauksia teen jotain 5-10 viikossa ja jokaisessa pitää olla sotu tai y tunnus
     
  11. Dart 67

    Dart 67 Gearhead

    Mä otin Rockautosta Fedexillä customs prepaid ja kun paketti oli Suomessa kysyi Fedex tekstiviestillä sotua tullausta varten. Nyt kun on tilannut monta kertaa, niin sitä ei ole kysytty, koska se on jo Fedexin tiedossa.

    Sotun voi laittaa jo Rockauton sivulla kohtaan Tax Id, silloin sitä ei ehkä kysytä erikseen...
     
  12. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Tutkin asiaa ja suomessa ilmeisesti ei ole saatavilla TaxpayerIdentificationNumber;ia

    Pikkasen kuppasta, joke kepulipetteri kattelee sun sotu/hetu netistä ja sit ihmetellään miks mulla on amir niger;in nimissä lainaa vähä joka pankkiin

    Eiks tolla tullaus määrällä jo luulisi y-tunnuksen kelpaavan?

    http://yle.fi/aihe/artikkeli/2005/11/10/identiteetin-varastaminen
    Kyseiseltä henkilöltä voi kysyä mitä käy kun väärä henkilö saa Hetu;n
     
  13. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    vittu saatana. kaikki myyjät on tähän saakka onnistuneesti ymmärtäneet että "kysykää lähettäessä että meneekö se paketti dhl:n tai dhl expressin kautta jossain vaiheessa, jos menee lähettäkää toisella tavalla. tulee selvästi halvemmaksi minulle. kiitos"

    mutta nyt sitten nuo perkeleen milwaukeen työkalut kaikki tulee jenkeistä dhl expressin läpi kuitenkin. vitun pitneybowes ja dhl. hirveetä riistämistä perkele.
     
  14. jalve

    jalve 1st gear

    No niin, nyt minäkin jouduin DHL Expressin kiristyksen uhriksi. Menin erehdyksessä valitsemaan RockAuton toimitusmuodoksi "International Economy, 3 to 4 business days". Mistähän se olisi pitänyt arvata, että DHL:llä tulee?
     
  15. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Saattaapi silti mennä postin jakoon täälläpäässä. Ja jos maksoit maahantuontimaksut ostaessa, ei ne voi sua millään kiristää.
     
  16. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Todennäkösesti Posti jakaa tollasen.

    Melkein kaiken postin tuo yli DHL pois lukien UPS, TNT, Fedex jne, mutta jakaminen täällä on eri asia....jos seurantanumerossa 11 tai 13 merkkiä niin pääsääntöisesti Posti jakaa, jos 12 merkkiä niin DHL Express jakaa.

    Näkyykö lähetys Posti / DHL vai DHL Express seurannassa...sekin kertoo kuka tod. näk jakaa.
     
  17. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    ja gearbest.com. kiinalainen iso kauppa.. sekin on alkanut lähetellä dhl expressin kautta.. 22.11e maksanut paketti tuli maksamaan siis sen 24.90lisää dhl tullauslähetyskuluja. vittuperkele! ja he kun laskee hinnan TÄMÄN päivän kurssin mukaan eikä sen milloin se on ostettu (21.98e. huokaus ) vähän ottaa piähän.
     
  18. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Kiinan elektroniikkarihkamaan (Miniinthebox.com) tuli sama juttu, jos ottaa pikana. Hidas paketti ja alle tullirajan niin ei ongelmaa. Aliexpressistä tuli kyllä tullin kautta mutta ilman tätä kusetusta. Ilmeisesti tavan DHL on eri kuin DHL express.
     
    Muokattu: 25.6.2017
  19. K_Sa

    K_Sa Gearhead

    No niin, nyt ois tulossa dhl express paketti. Vaihtoehtoja ei ollu toimitukselle ja tulleja ei ollut mahdollisuus maksaa ostettaessa. Miten tullauskuvio menee helpoiten tällä hetkellä?
     
  20. matti R

    matti R 3rd gear

    Helpoiten menee kun annat DHL:n tehdä tullauksen ja maksat laskun kun se tulee.
     

Kerro tästä muillekin!