diesel vanin jarrut?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja tommi76, 31.1.2003.

  1. tommi76

    tommi76 1st gear

    mikä voi olla vikana kun vanin jarrut täristää silloin tällöin ei aina? vaikuttais että tulis etupäästä. kevyellä jarrutuksella nypyttää vähän.:odroll:
     
  2. fisu

    fisu Gearhead

    levy poikki tai kiero.
     
  3. mjo33400

    mjo33400 Gearhead

    Levy halkeaa myös jäähdytysrivoista keskeltä.Ei näy mitta mittaamalla huomaa pullistuman,sorvaamalla korjaantuu vähän paremmaksi,olen sorvannut ja on toiminut noin kaksi vuotta.
     
  4. fisu

    fisu Gearhead

    jepp, tuota halkeamaa tarkoitin, toiset käyttää siitä eri nimitystä :wink:
     
  5. BlueVan

    BlueVan 1st gear

    Itselläni oli kanssa välillä vähän, ja välillä vähän enemmän tuota täristystä; yritin sorvata sitä levyä ja kas huomasin sorvissa, että n. 1/3 kierrosta oli jäähdytysrivat poikki. Ei tarvinnut suurta vaivaa, että irtosi loputkin. On kuulemma joskus hajonnut ajossakin immeisillä koko levy.
     
  6. tommi76

    tommi76 1st gear

    repsikan puoleinen levy oli ulkolaidasta halki noin 2,5cm siinä oli syy täristykseen. nyt toimii hyvin
     

Kerro tästä muillekin!