dodge 440 dart

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja DSoto, 17.4.2007.

  1. MJF

    MJF Double Gearhead

    Eli tämä on vissiin tuo sama auto mitä noissa mun kuvissa. Muistaakseni tuolla oli tuoreita projektikuvia että auto olisi ainakin maalattu uudelleen. Ja hyvältä se näyttikin.
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Sama auto. Sininen, tosin ei flake enää.
     
  3. cuda69

    cuda69 Gearhead

    samat vanteet ja roiskeläpätkin näyttäis olevan sekä beba yhtä korkealla.
     
  4. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kumman kilpurin Pekka haluais takasin? Eiks sillä ollut niitä kaks, jälkimmäinen se poliisimalli ja toinen ekassa keimolan kisassa?
     
  5. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Älä nyt tee tätä kaksinverroin vaikeammaksi kuin tämä on jo. Yhdessäkin tarpeeksi etsimistä. Oliko niitä 62 Dartteja kaksi?? Sen verran Sherlockeilta kuulin vuosia sitten että auton jäljet loppivat Klaukkalaan.
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Tämän te varmaan kaikki näitte kun kävitte katsomassa tuon ebay farmarin. Heh, tarjontaa on. Hinnat ihmetyttää? Nettiautossa mätä hylsy Suomessa 950€. Ankkalinnassa maksavat jo kymppejä. 62 Dart WTF? Kattokaas tän linkin pakoputkin ulostulot. Hienot? On se amerikan-einari kätevä.
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1962-Dod ... dZViewItem
    Ylläpito saatko tuon linkin lyhyeksi? :oops:
     
  7. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    En mä muista varmasti, mutta mun mielestä se ajo ekassa kisassa sellasella 361 motilla, ja se olis ollut eri auto kun myöhempi poliisimalli?
     
  8. amalo

    amalo Gearhead

    No se ei ollut tuo josta mainitsin että oli Tuusulassa myynnissä? Siinä oli 361 ja oli tuollon keltainen 2d.
    Oon sen jossain nähnyt myöhemminkin myynnissä, oisko KePössä...
     
  9. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Siis tajusinko / näinkö oikein, että noi putket tulee pohjan läpi takaronttiin, ja sieltä alempien takavalojen läpi ulos?????
    Ei jumalialeisson sentään..... :rotfl: :rotfl:
     
  10. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    TuplaW näit oikein, mutta tajuaksesi lue se koko kirjoitus. Toi jatkoi mitä tehdas suunnitteli. "Mutta jos se ei ole sinun tee kuppisi, tuo on helpolla palautettavissa stokiksi".
    Vipeltäjä mun mielestä sillä ei ole ollut kun se yksi Dart. Se myi sen välillä poiskin, mutta hankki takaisin. Oisko jopa myynyt kahteenkin kertaa pois? Siis kun myi kolmannen kerran, ei ole enää löytänyt sitä?? Juttu jäi taas kaivelee. Täytyy illalla soitella tutuille.
    Nyt alkaa toi kovakattoinenkin näyttää hyvältä, Ihmeellistä jengiä täällä foorumissa tänään. Taas...
     
  11. Käkö

    Käkö Gearhead

    Yep, värit kohdallaan ja oviakin tarpeellinen määrä, tommosessa vois jopa kasikin mennä ehkä... 8)

    Siis tommonen '62 Dart pitäis oikeesti joskus saada omaan talliin, mieluummin neliovisena mut jos samaan hintaan sais farkun niin sit se...
    Farmariin näyttäis joutuvan keräämään ison kasan pelimerkkejä joten neliovinen kävis tässä rahotustilanteessa (lue puoli-ilmainen, ei mätä).

    On toi niin kaunis korimalli :D
     
  12. kime2

    kime2 Gearhead

    Kasikin ja huippustereot mielimusiikkia(si) varten,mitä se nyt sit kenelläkin sattuu olemaan...
     
  13. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ei 62 Dart antanut rauhaa viime yönäkään. Kaivoin mopar kirjallisuutta esiin ja kappas, löytyi mielenkiintoinen 62 Turbo Dart. Ei se turbiini proto vaikka voitain yksityiskohtia on siitä otettu.
    Vipeltäjä, kysypäs kaima duunikaveriltasi Pekan ex autosta, tai autoista enemmän.
     
  14. harri60

    harri60 Gearhead

    Hieno pelihän se on livenäkin nähtynä. Paljos sillä olikaan hintaa?
     
  15. blt4spd

    blt4spd Gearhead

    Jeeh, Olihan se vaikuttava näky aikoinaan. Kylän ensimmäisiä rakennettuja jenkkejä. Legenda kertoo, että Hanski joutui nostamaan sohvan etuosaa ylemmäs, ettei luiskahtaisi kernipenkiltä lattialle. :D Oli se sen verran korkealla se perä.
     
  16. faikku 61

    faikku 61 1st gear

    dart 440 -62

    1 kpl -62 440 4d dart 440 pannulla ja flippi keulalla löytyy 50 km säteellä turusta :D
     
  17. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Mulla on siis hienokuntoinen maski ja parkkilamppujen kehykset tollaseen -62 Dartiin ja kaupan, jos joku haluaa alkaa niiden ympärille keräilemään autoa. tero@autokoulusymppis.fi tai 0400813222
     
  18. leenamari

    leenamari 1st gear

    Viestiketjun ekassa viestissä mainittu 1962 Dodge Dart 2d ht 440 löytyy nykyään täältä meiltä Lappeenrannasta. Autoon tulee Max Wedge imu- ja pakosarjat ja kone vaihtuu 440 cid kun semmoinen sattuu nurkissa pyörimään. 8)
     
  19. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Re: dart 440 -62

    Onks tää se forssassakin joskus vaikuttanu yksilö? Jos on, niin aiheutti joskus takavuosina lieviä viboja...
     
  20. pihkaperän paja

    pihkaperän paja 1st gear

    Perskeles, hain tuon auton justiinsa viikko sitten meidän mäelle. Oli Lopelta ajautunut v. 2000 Kruunupyyhyn, josta tänne synkkään Ylöjärven aarniometsään. Kilvet siitä on häipynyt 1984. On siihen aikoinaan vaivaa nähty, maalattu kaikki mahdollinen, kittiä jossain paikoin, mätää tietysti vähän. Verhoilu aivan järkyttävää vihreää sohvakangasta ( niin rumaa ettei raaski repiä pois). Listat kaikki tallella yms.

    Suurimmat viat: kone puuttuu ( kutonen) ja tuulilasi hajalla, osaako kukaan sanoa, sopiiko 1962 Valiantista lasi?. Takavaloissa hieman sanomista. Ajattelin räpeltää tätä mahdollisimman vähän ja saada se liikenteeseen tälläisenään. Tekisikö se enää vaikutusta Riihimäen katukuvassa?

    Märkäkorva kun jenkkien kanssa olen,olisin kiinnostunut vihjeistä/osista ko. autoon.
     

Kerro tästä muillekin!