Dodge Dart -66

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja fury69, 15.4.2007.

  1. fury69

    fury69 Gearhead

    mitkä peltisarjat mahtuu dodge dart -66?
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Riippuu vähän, että onko siinä moottoria, ja jos on, niin minkälainen. Kutoselle menee varmaan useimmat satavilla olevat, kasien kanssa tilanne on vähän kehnompi. Pikkulohkolle on saatavana fenderwell tyyppisiä sarjoja Hedmanilta, partial fenderwelliä Hookerilta ja alakautta meneviä Doug's headersiltä, TTI:ltä sekä Spitfire headersilta. Kaikki noista on perussarjoihin verratuuna kalliita, halvimmat on noi spitfiret, mutta saatavuus voi olla vähän niin ja näin. Fenderwellit on ihan kivat, jos suostuu leikkelemään sisälokauojia ja tekemään kompromissia pyörän mahtumisen ja pakoputksiton kanssa. TTI ja Doug's on varmasti hyviä, mutta maksaa, hooker on sitten vähän niinku puolimaastossa; pari putkee kiertää runkopalkin toiselta puolelta, mutta kollektorit on edelleen "normaalipaikoilla" auton alla runkoaisojen välissä.
     
  3. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    Niin, ja Doug´s ei vastaa ulkom. tiedusteluihin...
     
  4. vipottaja

    vipottaja 1st gear

  5. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    $809.95 :eek: :eek:
    No köyhän mulkoilu.
     
  6. Käkö

    Käkö Gearhead

    Vajaa viis donaa markka-aikaan... :eek:

    Mä tuun kaveriks mulkoileen :eek: :eek:
     
  7. dart-san

    dart-san 1st gear

    Tai sit väsäät ne Dakotan shorty satsit sinne . Paaaljon halvempaa...
    Ja virtaa ihan kivasti jopa piristetyn 360 motin kanssa.

    http://www.geocities.com/lars_an_artist/durango.html

    Ja näitä löytyy sit vaikka Summitilta monen eri kokoisilla primääreillä , En suosittele kysymään Arolta. Syksyllä kertoivat hinnaksi 580 e puoli :D
     
  8. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    kaveri osti -64 Valiant'iinsa nuo Doug'sit ja istuvat sinne hyvin.
     

Kerro tästä muillekin!