Dodge Dart GT '69

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja GM-Cruiser, 28.9.2005.

  1. GM-Cruiser

    GM-Cruiser 1st gear

    GM -mies on lyhyen Voortteihin tutustumisen jälkeen päätynyt Mopsin omistajaksi. Autotallissa on seisonut jonkun viikon Dodge Dart GT vuosimallia 1969. Auto saattaa olla Suomikikatin ja VINin mukaan se on ihan samaa rautaa kun syntyessään.

    Kiinnostaisi kuitenkin titää laitteen historiasta enemmän. Nykyinen rekkari on NLL-9 ja otteessa on maininta edellisestä rekkarista VA-271.

    Ostin auton Kouvolan suunnasta, mutta muuten aiemmasta historiasta ei ole muuta tietoa kuin "Vaasa Street Race katsastettu 2002" -tarra tuulilasissa.

    Auto vaikuttaa GM -miehestäkin säilyttämisen arvoiselta, joten historiaa tuntevat voisivat pukata tietoa osoitteeseen janne.kilkki@pp2.inet.fi , kiitos!
     
  2. SQ

    SQ Gearhead

    Sunrise Cruisersin kotisivuilta löytyypi tulokset myös 2002 Vaasa Street Raceista http://www.sunrisecruisers.com/tulokset.php
    Listoilla näyttäisi olevan vain yksi '69 GT Dartti. Ajanu yhden kisan 27.7, aika 16.559. Kuskina Jarno Lätti, Lohja. Ilmeisesti sama peli?
     
  3. cuda69

    cuda69 Gearhead

    onneksi olkoon hienon auton oston johdosta itsekin -69 gt dartilla kurvaillut (urh-49 ja hyc-76 )
     
  4. GM-Cruiser

    GM-Cruiser 1st gear

    Sama auto. Tuulilasissa on edelleen tarra Vaasan katsastuksesta.
     
  5. GM-Cruiser

    GM-Cruiser 1st gear

    Auto on alunperin ollut kai punainen, koska pulttien ymv. alta löytyy sellaista väriä. Onko kenelläkään tietoa varhaisemmista vaiheista ??
     
  6. charger70

    charger70 1st gear

    Moro. Ostin omistaessani historian akelta- jos kiinnostaa niin voin kattoo löydänkö.

    Hieno auto pidä ihmeessä- ja
    Vaasassa oli kone vain toiselta puolelta kiinni ja toinen puoli roikkui ketjun avulla.
     
  7. grr318

    grr318 1st gear

    Morjens.Ostin Auton muistaakseni 1985 tai 86,se oli silloin osina klaukkalassa,se oli ensin punainen,mutta pikku kolarin jälkeen väri vaihtui siniseen.se kulki parhaimmillaan 14,7 vartilla 318+727+8 vartti 3,23 välityksellä.onko kuvia nyky kunnossa
     

Kerro tästä muillekin!