Dodge Intrepidin kilvitys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Redneck61, 15.5.2011.

  1. Redneck61

    Redneck61 Gearhead

    Kyseessä Dodge Intrepid -99. Ollut Ruotsissa rekisterissä, tuotu sinne muuttoautona. Auto on nyt Suomessa ja kas kas , huomattiin että ei ihan heti saa katsastettua. Amerikkalainen valo ei ole valoa eikä myöskään amerikkalainen vilkku ole vilkku ainakaan suomessa. Eli mikä olisi paras tapa saada auto hyväksytyksi. Onko olemassa e-hyväksyttyjä umpioita eteen ja taakse vai täytyykö ne itse rakentaa valonsäätimiä myöten.
     
  2. late

    late Gearhead

    Kyllä ne varmaan joutuu rakentelemaan. Taakse on ainakin suht helppo laittaa umpion sisälle takakautta esim. tarvikeledivalot. Eli poraat umpion takapuolelle tarvikevalolle sopivan reiän ja laitat sikamassalla kiinni. Jää ulkoapäin orkkisumpio näkyviin, mutta sen sisällä on e-hyväksytty valo. Vilkuthan siihen saattaa joutua lisäämään etulokareihin siihen takreunaan, jos niitä ei vielä ole. Nekin on varmaan järkevämpi yrittää asentaa peileihin, niin ei tarvii ylimääräisiä reikiä peltiin tehdä. Etu-umpion kanssa voi olla hankalampaa, ei saata tarvikeumpioista löytyä sopivan pientä orkkiksen sisään väsättäväksi. Takasumuvalonhan ne konttorilla todennäköisesti vaatii myös. Kannattaa autopurkamoilta katsoa, jos vaikka sattuis sieltä löytymään. Vai liekkö kaikki Intrepidit tuontivehkeitä, johon jokainen on joutunut muutokset itse tekemään.
     
  3. olssi81

    olssi81 Gearhead

    Kannattaa ne porauslastut ottaa sit sieltä takavalo"umpion" sisältä pois...

    Messuilla näytillä olleessa uudessa mustangissa 75keurolla sai myös porauslastut mukaan valon sisällä.. :rotfl:
     
  4. T&S

    T&S Gearhead

    Tekeekö lampun vaihto valaisimesta E hyväksytyn?
     
  5. late

    late Gearhead

    Tarkoitatko lampulla polttimoa, vai umpiota? E-merkityn umpion upottaminen orkkis umpion sisään takakautta tekee valosta Suomi hyväksytyn. Tosin jos orkkisumpiossa on kuviointi pinnassa niin en tiedä miten kuvion käy. Ainakin noissa Dodge Rameissa on sileä ajovalon umpio, ja siellä sisällä itse valo, mistä tulee kuvio.
     
  6. cadman

    cadman 3rd gear

    Dodge Intrepidin sisarmalli ?

    Chrysler Vision. Tätä lienee myyty euroopassa. Kävisköhän sen lamput ? Muistin mukaan, ihan sama auto / maskia vaihtamalla. Visionin maski + lamput keulille ?
     
  7. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Re: Dodge Intrepidin sisarmalli ?

    Ei käy Visionin umpiot, on se keula sen verran erillainen.
     

Kerro tästä muillekin!