Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

 1. Mussemaan

  Mussemaan 3rd gear

 2. karjalai

  karjalai Gearhead

  Löytyyköhän noita tiivistesarjoja suomesta? Onkos tuo nyt ohjaustehostimen vai alipainepumpun tiivistesarja?
   
 3. 4x4_76

  4x4_76 1st gear

  En ole vielä kysellyt mistään. Wabcon pumppu, joten luulisi että firma mikä myy perävaunujen ilmajarrujen osia, niin heidän kauttaa saisi myös tuohon pumppuun osia.

  Tosin tuolla fixirams.orgissa sanotaan että aina se orkkis tiiviste ei korjaa vuotoa jos akseli on kulunut, mutta heidän kaksoishuulinen tiiviste toimii.

  Tiedä sitten, jos vaihtaa pelkän stefan niin löytyisikö sellainen esim jostain hytikkafirmasta?
   
 4. Timppa-Y

  Timppa-Y 1st gear

  -Ei ole vähään aikaan ehtinyt käymään..

  Niin vanin keulallahan se cumminssi jo on, pitäs nyt vaan niitten sähköjen kans alkaa leikkimään.. :odroll: vieläkun löytää jostain oikean mittainen kardaani ja kun löytys dodsin perä, voi olla että se vanin perä antautuu pitkässä luisussa.. :D

  Tuossa jo viimme kerralla kysyin että mitäs "pokseja" tarvii laatikko ja kone että saa toimimaan..

  Se jo selves että PCM/ECM poksi ainakin mutta missä se nyt sitten sijaitsee :oops:
   
 5. Erska

  Erska Gearhead

  Onkos tietoa löytyykö noista 24venttiilisistä hydroboosterilla varustetuista rameista samanlainen ohjaustehostin hässäkkä?

  Miksiköhän ne vaihto sen hydrobuusterin niin nopeasti pois?(eikait se nyt niin huono ollut?)
   
 6. freeride

  freeride Gearhead

  nimin.resistor hommas muistaakseni alipainepumppuun ainakin jotain tiivisteitä tuolta.tiivisteet makso 5,5 euroa..
  http://www.top-osa.fi/
   
 7. jylppy

  jylppy Gearhead

  ECM on Rotken keulilla ilmanputsarin takana tulipellissä kiinni.
   
 8. ZxKimmo

  ZxKimmo Gearhead

  Onkos muuten freeride: lla jo uusi aski paikoillaan.
  Mun romppeet pitäis alkaa menemään kohdilleen loppuviikosta, toivottasti.
   
 9. subu-96

  subu-96 3rd gear

  Joo! suur kiitos tiedosta! Tuota vuodolta se minustakin näyttää en ole vain hokassu kokeilla avaimella onko nuo pultit kiinni!. Pitääkin kohta lähtee puristelee noita pultteja.

  Taidan huutaa tuolta ebaysta kaverin osoitteeseen Fl:n ja laittaa kirjeenä tulemaan ei tarvii lähteä etsimään mistään osat kourassa.
  Jos jotain kiinnostaa kanssa tuo kitti voin tilata samalla. Ihan samoilla kuluilla mitä itselle maksaa (varmaan n.65e=money order+posti+osat)!. Varmaan ainakin joku kpl. kittejä tulis ihan kirjessä ilman tullia, kun nuo kasetit jättää pois painosta nuo tiivisteet ei paljon paina. Aikaa menee varmaan n. 1,5-2vko. kun tulee kotia. Omani kun ei ole viellä kilvissäkään niin on aikaa ootella.

  http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DODGE-RA ... dZViewItem
   
 10. freeride

  freeride Gearhead

  ei ollunna vielä :x joudun lusiin vielä iltavuorot ja yöt töissä ja sit alkaa vapaat,niin sitten vois alkaa ihmetteleen,että mites toi möykky tonne kammetaan :lol: ja niitä säätöjä.
   
 11. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Kaveri kävi Georgian puolella veneostoksilla, hyvin kuulemma kulkee 75mph highwaylla cumminssin vetämänä.....

  [​IMG]
   
 12. karjalai

  karjalai Gearhead

  Joo mulle yksi setti. Pitää tsekata kumpi pumpputyyppi omassa on..
   
 13. statisti

  statisti 1st gear

  Hmm... Kuulostaa tutulta tuo subu-96 öljyvuotokuvaus, saattais olla sama vika minunkin ropposessa, kun merkkailee reviiriään. Korjaussarjat ei kuitenkaan itseä auta, kun nuo resurssit ei riitä asentamiseen.

  Eli: Onko tiedossa korjaamoja tms. jonne Dodge kannattais viedä? Siis semmonen paja jossa on ennenkin Cumminssia roplattu? Mielellään Pirkanmaalta, mutta kun tuo kesäloma on vielä edessäpäin, niin miksei kauempaakin? Se peijakkaan kdp:kin on vielä tsekkaamatta, sais senkin kuntoon samalla...
   
 14. Erska

  Erska Gearhead

  Selvisi juur äskön että oma peli olisi 21 päivän tienoilla haettavissa.

  Kyllä siinä menee nähtävästi nätisti se kalenterikuukausi auton matkustaessa Jenkkilästä tänne.

  Statisti: jossei löydy mitään vakuuttavaa, niin Porissa on ainakin aro-yhtymä.Niillähän pitäs olla jonkinverran valtuuksia Dodgen räpläykseen?
   
 15. jeppe50

  jeppe50 1st gear

  Selailin tossa nettiä ajakuluksi, ja törmäsin tollaseen myynti-ilmotukseen:
  http://fin.auto24.ee/webcache_kasutatud/833/auto_php-id=223833-fin_auto24_ee.html.

  Hinta vaikutti kiinnostavalta, mutta yhteystiedot on myyjällä vähän puutteelliset.... Ei viitsi ruveta soittelemaan ilmoitettuun puhelinumeroon kun en kuitenkaan sanaakaan osaa tota paikallista murretta.

  Osaisiko kukaan antaa hyviä neuvoja / vinkkejä esim. johonkin paikalliseen harrastajaan tjms. joka voisi hieman selvitellä auton taustoja jne.?

  Äkkiäkkös ton tuolta käy hakemassa jos se osoittautuu edes jonkun kuntoseksi....

  Nimim. "Halpuus houkuttaa"[/url]
   
 16. WEBASTO

  WEBASTO 1st gear

  Ootko ihan varma? ainakaan se Aro niminen mannemersukauppa ei tietääkseni ole tekemisissä kyseisen Aro-yhtymän kanssa,vaikka siellä taannoin olikin saksasta uitettu 1500RAM myynnissä. Porissa ainakin Mahlamäen jenkkiautokorjaamo osaa nyppiä kyseisiä hoppia. Loimaalla taas US-Center rautakumpu, nää on kuitenkin sellaisia laitteita ettei niitä kannata mihin vaan viedä huoltoon/korjaukseen jos itsellä ei taidot tai tilat riitä :-?
   
 17. jylppy

  jylppy Gearhead

  ...Ja siinähän tuota oppii kun edes koettaa itte ensin!! :D
   
 18. ZxKimmo

  ZxKimmo Gearhead

 19. IROC-Z

  IROC-Z Gearhead

  Juu,ei ole mitaan tekemista nailla aroilla keskenaan!! Eikos Pave sillon sanonu,etta muut remontit tekee,mutta koneeseen ei koske? Kaski vieda sisulle. Koskas weba pistat kuvat siita rotkesta? Tietas uskaaltaako sita tulla lainkaan katsomaan... :oops:
   
 20. WEBASTO

  WEBASTO 1st gear

  Just äsken otin ekat tyypit pariin kuukauteen,tosin ilman puskureita ja konepeltiä. Kyl sitä uskaltaa kattoo ja vkoloppun saa kuviakin jos pääsis sinne forssaan saakka. :D Ei oo äijä viel tainnu kotiutuu Ä=A :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!