Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. Jazka

    Jazka 1st gear

    Onko kellää kokemuksia Cometicin MLS kannentiivisteisä vai onko liekkirengas se oikea vaihtoehto jos ajelee 4 bar ahroolla
     
  2. elmer

    elmer 3rd gear


    Noi olisi muuten jees mutta pitäs askarrella akselin yläpuolelle. Muuten haukkaa johku kiveen ja taas meni valuuttaa mutkaiseen rautaa ...
     
  3. elmer

    elmer 3rd gear

    Rengas paine vaikuttaa kans. Ja kyl se hanki alkaa pompottaa ihan traktoriakin. Fillari ei mene pohjia myöten ja vedos välil tippuu läpi asti ja taas kiipee lumen päälle. Vittumaisin ilman lukkoja kun tekee puolelta toiselle. Lukot päällä sit pomppii koko laite. Lisää vauhtia tai seis ja uudestaa liikkeelle että on koko ajan reilu veto päällä. Autojen mikään jousitus ei kyllä ole tossa avuksi. Traktorilla pomppii koko laitos vaikka painoa n 10T. Tänää viimeksi :D
     
  4. controller

    controller 1st gear

    Napostelin viikonloppuna sen ahtopainemittarin josta jokunen sivu taaksepäin kyselinkin.
    Näyttäs lappu lattiassa 2-4 vaihteilla ahtavan tasan 2bar, turbiini lukossa kaasu pohjassa noin 2,5bar. Edellisen omistajan jäljiltä fuel plate hanskalokerossa, joku helevetin iso vapari ja 4" putkisto paikallaan. Kyseessä '96 12-venanen.
    Pitäskö noilla paineilla alkaa jo vähän kaasua hölläämään turbiini lukossa, ettei mikään porsis..?
     
  5. elmer

    elmer 3rd gear

    Vakio lootaa vähän säälisin...
     
  6. Aarne

    Aarne 3rd gear

    Pitää niin äkkiä painaa kaasu pohjaan et kerkeää nostaan lootan paineet kickdownilla ennen ahtojen nousua, niin ei livetä loota niin pahasti.. :poff: :wc:
    Juu lyllä noilla paineilla ainakin ittellä alko loota kärsimään. Kyllä sen lukko päällä huomaa millon lipee.
     
  7. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    [​IMG]

    Siinä keinuista sivuprofiilia, 1:1,85.

    [​IMG]

    Tuossa tellinki missä ne tein. Ainakin tää vipusuhde onnistuu ihan jees. Menetelmä on että ensiksi porataan 12mm tappiterällä reikä oikeaan kohtaan keinuun ja sit sorvataan holkki joka päältä 12,02mm, 14mm olkapäällä ja sisältä kierteytetty 3/8" unf. Tää holkki liiman kanssa puristetaan keinuun.

    Täytyy koittaa joo tehdä toi koekasaus ja mittailla noita mäntä-venttiili välyksiä. En kyllä usko että ongelmia tulee, mut siinähän se selviää...
     
  8. nakkertton

    nakkertton 3rd gear

    Tuli viikonloppuna laitettua nuo yksikköpyörät alle ja ei voi muuta sanoa kuin, että hyvin menee. Mitä pikkusen lumessa tuli kahlattua niin en uskonu että nuin paljon olis vaikuttanu. :D
     
  9. elmer

    elmer 3rd gear

    Hö..... Koskahan itelle tulee pallovika kun joka leimalla tuntus olevan ihan sama minkä auton vien niin joku ohjaus nivel silleen että pomppaa hylsy :-? No päästöt oli 0.3 :D ja asialline meininki, perus ihmettelyt valojen korkeussäädön puuttumisesta ja dot valoista.... Pitäs varmaa jotku kunnon levikkeet laittaa noitten kumi lärpättimien tilalle että saisi kaaret siistiksi. :odroll:
     
  10. MrBubbles

    MrBubbles 1st gear


    kiihdytä ennemmin kaasu pohjassa kun vajaalla, sillon on paineet täysillä. lukkopainetta on turha nostaa jos on vakioturbiini kun ei siinä oo mitään antiballoon juttua. se menee vaan soikeeksi isommalla paineella, eikä sielä pidä kyllä vakiotiivisteetkään sitä kovempaa lukkopainetta, uutta kalua vaan sisälle ennenku on siinä mallis ettei liiku enää kun ykkösellä, kakkosella ja pakilla.
     
  11. SuperR

    SuperR 2nd gear

    Onko kenelläkään tarpeita tavaralle rockautosta uudellamaalla? Olis tarkotus tilata koiranluut sieltä ja jos jollain tarvetta niin tulis pientä tavaraa samoilla posteilla..
     
  12. Jakkehh

    Jakkehh 2nd gear

    Kannattaa olla tarkkana tuon kanssa. RockAutolla on useita varastoja ja yleensä käy niin, että jonkun haluama tavara tulee kuin tuleekin eri paikasta ja näin tulee myös tuplakulut. :-?
     
  13. Cervatore

    Cervatore 1st gear

    Ihan tälleen hakuammunnalla, jos öljynpaineet ei nouse kieltäytyyks kone ruuttaamasta polttoainetta eli ei lähe käyntiin? Mitkäs muut anturit kieltää polttoaineen syötön tartatessa?
    -03 commonraili.
     
  14. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Jep, ei sieltä samoilla rahdeilla saa mitää, kaikki mitä lisää ostoskoriin nostaa rahtia vaikka samalta varastolta saiskin kaiken.
     
  15. Jakkehh

    Jakkehh 2nd gear

    Ei tuokaan pidä ihan paikkaansa. Termarin kun tilasin niin samaan pakettiin samoilla kuluilla mahtui myös lukittava tankinkortti. :D
     
  16. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Nojoo, riippuu varmaan jonkun verran siitä et mitä siellä korissa on. Jotain painavaa ni siihen voi kerätä päälle kevyitä osia. Mut ei siin syteemissä väliilä ole mitään logiikkaa. Jos on vaikka viis nimikettä paikasta A, ja otat siihen yhden B:stä niin sitten osat onkin 50/50 molemmista paikoista. Ja lisääppä vielä jotain mikä on merkattu sillä paku-ikonilla ni oho, nyt sulla on korissa osa myös paikasta C!!
     
  17. controller

    controller 1st gear

    Thänks :) saapasta on saanu ja tulee saamaan, pitää rempata tuo loota kunhan alkaa oireilemaan.. Sen jälkeenhän tuohon voisi viriä laittaa vähän enemmänkin kun saisi jotain rotia tuohon kuminauhalaatikkoon.
    Eli ei muuta kuin painetta kattilaan, ahtoisaa tiistaita muille ramisteille..
     
  18. SuperR

    SuperR 2nd gear

    Joo huomasin tuon kun lisäilin vähän enemmän tavaraa koriin niin postit ois tullu saman hintaiseksi kuin tavarat.
     
  19. simu_l

    simu_l Gearhead

    Niin se monesti tekee, mutta tavarat on silti halvempia mitä suomesta ostettuna, toimitus ajassakaan ei ole suurta eroa... Mielelläni suosisin suomalaista mutta tuplahinta vaan on liikaa.
     
  20. Saetkae

    Saetkae 3rd gear


    Eikä se tuplahintakan mitään, mutta kun Suomalaiset firmat eivä HALUA MYYDÄ!!! Löysin netistä paineensäätimen joka vastaa minun specsejä ja pistin Fairchildille jenkkilään kyselyn yhdestä kappaleesta. Vastaus tuli 8 tunnin sisään ja siinä kiittivät kiinnostuksesta, sanoivat että ovat välittäneet viestin Kontram Oy:lle joka on heidän diileri täällä ja toivottivat onnea ja menestystä koepenkin rakentelussa. Pyysivät palaamaan asiaan mikäli murheita ilmenee... Kontramista ei kuulunut mitään joten soitin sinne. Kaveri joka vastasi otti tiedot ylös, sanoi pistävänsä spostiin tarjouksen ja sen jälkeen ei sitten kuulunut mitään... Soitin peerään ja lähetin spostia myynnin tuelle... Ei vastausta. Huomenna soitan toimarille ja kysyn ovatko saatana kuolleet sinne kahvihuoneeseen kaikki!! :mad:
    Tai sitten ostan sen säätimen sauoraan Fairchildilta ja maksan kolminkertaisen hinnan rahdeissa ja tulleissa mutta SAAN SEN SAAMARIN SÄÄTIMEN!!! :argue:

    Tää vuodatus oli vähän OT mutta ehkei sittenkään. Samaa järjestelyä ajattelin soveltaa metanooliruiskutukseen ja polttoainepainesäätöön... :eek:
    PS Eikä muuten ole Jatek:kaan vastannut kyselyyn pottoainepaineensäätimestä. Pitänee tilata JEGS:iltä... :-?
     

Kerro tästä muillekin!