Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. simu_l

    simu_l Gearhead

    Mullon 2" level ja 3" koppakoro, +2 et:llä vanteet ja 37" kumit pyörii eikä raavi kuin ristiriipunnassa rattilinkussa eli ei oikeastaan koskaan. Lokareihin tms. ei koskettu.

    Pitempiä tukivarsia oon miettiny, mut varmaan laitan sitten joskus heti samanmoiset ku "pertura"lla.
     
  2. Antti M.

    Antti M. 3rd gear

    Noihin starttijuttuihin niin rämmin starttia ei oo vielä tarvinnu rapata muuten ku solenoidin osalta. Mutta muissa autoissa voimattomuuden on aina aiheuttanut kollektorin "palojen" väliin kertynyt hiilipöly.Eli ne välit ku putsaa niin voima palautuu. Joskus on ollut kollektori niin loppuun kulunut ettei välejä oo ees juuri näkynyt niin oon mattopuukolla vaan vetänyt uria syvemmäks ja hienosti pelannu...mutta eihän se toki siinä vaiheessa enää kovin monivuotinen ratkaisu oo.
     
  3. Tuliko rock autosta halvemmalla kuin nämä http://www.ebay.com/itm/PAIR-94-01-Dodg ... ab&vxp=mtr Mulla ois ylimääräsenä 4.5" korotus palat keulaan.
     
  4. Runkoa voit jatkaa mutta et siirtää taka akselia taakseppäin. Paitsi jos sulla on lyhyt lavanen malli niin saat siirtää taka akselia saman verran mitä pitkälavasen akselien väli on. Jos tehtaalta on saanut pitkää mallia niin sitten onnistuu mutta näitä ei ole saanut.
     
  5. NOVA68

    NOVA68 3rd gear

    Onnistuskohan erikois luvilla kun olis tulossa erikois käyttöön.. ns. Työkoneeksi.
     
  6. jallu81

    jallu81 3rd gear

    kannattaa sieltä katsastuskonttorilta kysyä mielummin kuin täältä. siellä ne sentän ehkä tietää jotain :D
     
  7. Fukov

    Fukov 3rd gear

    Tais tulla muutaman euron kalliimmaks kokonaisuudessaan. Piuhat oli 8€ ja rahti 27€. Tilasin ne maanantaina iltapäivällä, ovat tänään olleet Vantaalla kello 9.04. Tosin toi ei kummoisen kokoinen nyytti ole, eikä kestä varmaan enää kuin viikko tähän viimeseen 100 kilometriin :poff: Tilasin muuten tuosta jokunen aika sitten rannekellon Singaporesta, tilaus sisään ja 1,5vrk niin tiuku nakutti ranteessa. Se oli jo kohtuullisen sähäkkää toimintaa.

    Siks utelin noita korotushommia, kun yritän vältellä sitä korottamista ihan siitä yksinkertaisesta syystä että vielä muutaman vuoden ajan noiden nilkkapallojen kanssa Dodgella matkatessa pitää aina olla 3 kertaa vaatteita mukana. Pygmit sotkevat ittensä mennentullen kivutessaan jo tohon vakiokorkuiseenkin :lol:
     
  8. Olen jo kysynyt siksi tiesin :D 4500 ja 5500 mallia saa jo pitkänäkin.
     
  9. Kysy ihmeessä jos onnistuu. Epäilen vahvasti.
     
  10. NOVA68

    NOVA68 3rd gear

    Niin meinasin jotta kysynkin... pitäis siirtää taka-akselia noin puoli metriä ja samalla pidentää vähän runkoa että mahtuis romut kyytiin... minä kun en mitään sitikan jumpperia osta.
     
  11. Fukov

    Fukov 3rd gear

    Miten joku flatbed-tyyppinen ratkaisu?
     
  12. NOVA68

    NOVA68 3rd gear

    Eli???
     
  13. simu_l

    simu_l Gearhead

    Mitäpä "NOVA68" meinas rakentaa jos saa udella? kuitenki aika pieni muutos ja työkone... aina mielenkiintoisia ratkaisuja.


    pygmit :rotfl: :rotfl: :lol: :lol: :poff:
     
  14. NOVA68

    NOVA68 3rd gear

    Meinasin sorkkahoito telinettä kulettaa ramilla... ostin uuden telineen ja on isompi kun entinen niin lava pitäis ottaa pois ja tehdä uusi tilalle... painopisteen takia pitäisi jatkaa runkoa yms.. täys ilma alusta tulee myös... eli tulee pelkästään telineen kuljetukseen.
     
  15. simu_l

    simu_l Gearhead


    Aivan. Onko ne niin painavia että tarvii ajatella painopisteitä ramissa? mitä niitä ny näkee sillontällön niin ei ne painavilta vaikuta, oha se toki meleko häkkyrä.
     
  16. NOVA68

    NOVA68 3rd gear

    Tuo teline on kaikkine romuineen vähän pitempi ja painavampi kuin normaalit perus telineet... siksi muutokse joutuu tekemään.
     
  17. smurgula

    smurgula 1st gear

    Moro.

    Etsiskelin syytä nelivedon jyrinöihin ja huomasin että etukardaanin
    liukuspooreissa on noin millin välys kun akselinpäitä vääntää erisuuntiin. Eli ilmeisen todennäköinen jyrinän aiheuttaja vai onko?
    Mites onko korjauskonstia vai pitääkö uusia koko akseli?


    t. Dodge vm. 2004
     
  18. gunslinger

    gunslinger Gearhead

    Moro,

    Tuli ostettua tuommonen -95 pässi Cumminsilla. Olis tarkotus saada laatikko semmoseen kuosiin, että kestäis pikku virittelyn (~1000nm). Saako kotomaasta mistään turbiineja järkevään hintaan, vai pitääkö rueta kattelemaan suoraan ameriikan joen kaupasta? Toki jos jollain löytyy ylimääräsenä sopivaa palikkaa, niin saa laittaa YV:tä.
     
  19. Fukov

    Fukov 3rd gear

  20. NOVA68

    NOVA68 3rd gear

    Juuri tuon tyylinen mutta vaihtolava periaatteella...
     

Kerro tästä muillekin!