Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. gunslinger

    gunslinger Gearhead

    Osaattekos sanoa, kenellä / missä on Oulun seutuvilla (tai mahd. lähellä) tietotaito ja työkalut 12 tappisen syöttöpumpun ennakon säätöön? Näkyy maksavan paria sataa nuo työkalusarjat, niin mielummin sitten maksan tuosta operaatiosta jollekin paremmin asian osaavalle.. :)
     
  2. veivikaula

    veivikaula 1st gear

  3. gunslinger

    gunslinger Gearhead

  4. Cumminski

    Cumminski Gearhead

  5. wellu

    wellu 1st gear

    Osaisko joku kokoneempi kertoa mikä on tarkalleen ottaen oikea menetelmä laatikon öljymäärän tarkistukseen ja paljonko sielä sitä kuuluisi olla, auto on Ram 3500 -96 ja autom.
     
  6. dustez

    dustez Gearhead

    Öljyt lämpiminä, kaikki vaihteet läpikäytynä, auto suorassa ja vapaallahan se nyt piti olla moparissa, lukee siinä tikussa.
     
  7. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ja tyhjäkäynnillä, tikussahan sekin lukee: IDLE IN NEUTRAL.
     
  8. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    eikä ihan samantien ajon jälkeen kannata katsoa, vaan antaa sen käydä hetken sitä tyhjäkäyntiä paikallaan.
     
  9. Tontza86

    Tontza86 1st gear

    mistä sais ramin laatikkoon öljyputket? ne mitkä menee jäädyttimelle kulkee siinä mottorin öljypohjan vieressä.
    on nähtävästi joskus hangannu toisen putken paskaks ja joku on sit kumiletkulla "paikannu" sen ja nythän se letkunpätkä antautu :/
    ja autohan on dodge ram 2500 -96 tomaatilla
     
  10. Rannis

    Rannis 3rd gear

    Minä voin lahjoittaa mun vanhat putket sulle, tai sit laitat kunnolla heti hydrauliletkuilla.
     
  11. smgt

    smgt 3rd gear

    Haulla löytyy ohjeet miten saa ne putket korvattua hydeletkulla. Niissä putkissa on lapselliset kiinnikkeet
     
  12. Fukov

    Fukov 3rd gear

    Meinas paskat tärähtää housuun kun starttasin uudella startilla, lähti niin hiton äkäsesti tulille. Nyt kun asiaa ajattelee jälkikäteen, niin olihan toi varmaan aikakin tuon vanhan antautua. Onneks lasahti tohon kotipihaan eikä minnekään hevonhumppaan.
    Kiitokset muuten hälle, kuka antoi vinkin että tuon startin asentamisessa on suunnattomasti jeesiä räikkälenkistä, kävin sillaisen hakemassa ja pääsi huomattavasti vähemmällä temuamisella.
     
  13. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    kunnes sekin murtuu :odroll: vai ostitko us-partsin kiinastartin niinku OJ?
     
  14. Fukov

    Fukov 3rd gear

    Toi on, tai ainakin hinta oli, tehdaskorjattu.
    Ja koeponnistin sen jo kriittiset 3 kertaa. Huomenaamulla se sitte luultavasti päästää voimasavut.
     
  15. 66monaco

    66monaco Gearhead

    kuinka nopeesti noi "kiinanpaskastartit" sitten levii? itellä on ollu keväästä uspartsin sellanen kiinni, ajettu jokapäivä ja vielä ainakin toimii loistavasti....
     
  16. Fukov

    Fukov 3rd gear

    En tiiä kyllä sanoa kiinanstarteista tuon taivaallista. Itellä levähti vanhuuttaan toi oma, voihan se tietty olla että oli justiinsa vaihdettu kun tuon ostin, eli ainakin alun toista vuotta kesti. Eikä tiennyt starttikauppiaskaan, keltä vaihturin hommasin, että oliko tuo nyt sitten alkuperäinen vai mikä. Siis se minkä vaihdossa annoin.
     
  17. gunslinger

    gunslinger Gearhead

    Meikä kuuluttaa edelleen, missä / kenellä pohjosen suunnalla onnistuis pumpun ennakon säätö korvausta vastaan? Kai täällä jollain ne vehkeet on?
     
  18. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Pitäis ostaa paremmat renkaat ku oli lauantaina melkoista luistelua, ja ajattelin siirtyä samalla pykälää suurempiin eli 285/75-16 rattaisiin. Orkkis vannehan on liian kapoinen joten 8x16 vanteet ois myös hankinnassa. Millä et:llä ne tarvii olla? Täs pikaisesti etsin niin ei löytynyt tietoa, tästä ketjusta muistan sen joskus lukeneeni.
     
  19. nakkertton

    nakkertton 3rd gear

    Mulla on 0 ET:llä ja tulee ihan pikkusen lokarin reunan yli, kun ei noita levikkeitä ole. Hyvä olisi varmaan joku 20 ET.
     
  20. minikone

    minikone 2nd gear

    Juu, kyllä mä aikakin ajan ihan talvet läpeensä aina nelikko päällä. Eikä ole ongelmia nivelien kanssa ollu. 10-v sitten vaihdoin presisionin rasvattavia halvakseja, eikä ongelmia. rasvattavia pitää rasvata vähintään kuukausittain, ei ne muuten voi kestää.
     

Kerro tästä muillekin!