Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    kun nappaa virrat päälle peräkkäi kolmekertaa niin mitä tarkoittaa:
    P pcu

    p done

    p ecu


    en löytänyt vikakoodeista tollasia, liekö ollenkaan vikakoodeja?
    -01, 2500, cummins
     
  2. juice

    juice 3rd gear

    Mulla oli kanssa asennettu pyro tuohon Downpipeen.

    Soittelin tuossa viimeyönä Dynamite Dieseliin ja tilasin Delivery valvet ja
    Governorin 3000/4000 rpm jouset.

    Erittäin asintunteva putiikki ja palvelu toimi hienosti :D eli jos jollakulla tarvetta hankkia viriosia, niin voin suositella soittoa Ross Fahlenille DDP:hen......
     
  3. plymarivani

    plymarivani 1st gear

    Kyllä pyromittarin ainoo oikee paikka mielestäni on ennen turboa. Kuinka muuten tietää kuinka lämpöisenä koneessa oleva ilma käy,ja kuinka kuumat oltavat turbon siivillä on? ja niitävartenhan koko häksätin asennetaan!

    Ainoo syy asennuksiin turbon jälkeen on luultavasti se että firma mikä myy ja neuvoo asentamaan mittarin ,välttää vastuun siitä kun pakosarjaan porataan ja kierteytetään reikä anturille,ja örsteet valuu pakosarjaan ja sieltä turbon laakereihin ja siipien väliin ja silppua tulee!

    Jos haluaa kunnon mittarin celsius asteikolla niin autometer tekee ja us-partsi myy,ei halvin mutta aikas lailla paras ja käyttöystävällinen ratkaisu,ainaskin itelle ei tarvi miettiä noita faarenhaitteja ja celsiuksia :eek:
     
  4. juice

    juice 3rd gear

    Joo tuota minäkin omassa autossa ihmettelen, että miksi pyro downpipessä , vaikka mulla on anturille paikka tuossa pakokaasujarrun olassa. Lienekkö tuo tulppa hitsautunu niin tiukkaan kiinni etteivät oo kehannet sitte porata reikää auki ??........................eli pitää tarttua ite hommaan ja siirtää pyro siihen.
     
  5. freeride

    freeride Gearhead

    juurikin näin..joskus luinkin amerikan palstoilta,kun joku oli kysyny tästä downpipe asennuksesta,niin vastauksena oli tullut juurikin tuota legal disclaimer bs:ä..
     
  6. freeride

    freeride Gearhead

    komppaan,myös DDP:n suuttimet rokkaa!! itella stage3:t.tulevaisuudessa ehkä 4:t,täytyy kattoo kuinka ne futaa ku yks KOEKANIINI on ensin hommannut ne :rotfl:
     
  7. Kammins

    Kammins 1st gear

    Jokos Sepi on ne tilannut?
     
  8. juice

    juice 3rd gear


    Minkälaiset DDP:n suuttimet Freeridella on ??....................
    Ehdottivat tuolta DDP:ltä että 90hp suuttimet ois sopivat.
    Minkälaisella hylsällä ootta vaihtanu nuot delivery valvet ?
     
  9. juice

    juice 3rd gear

    Sepille : http://www.purecummins.com/catalog/2gen ... 740_x2.php

    Suositellaan 60 lbs venttiilin jousia ja mullakaan ei oo ku nuot pakoventtiiliit 60 lbs:n eli pitäis vissiin vaihtaa loputkin jos meinaa laittaa 4000 rpm jouset ??.
     
  10. persus

    persus 3rd gear


    onks noi ite tehty jostaa lasikuidusta vai saako tollasia muoviosia jostaa valmiina?ja onko tos sit jotku hellan lisäpitkät ja sumuvalot vai mitkä?ja onko korkeus säätö sit iskareil?
     
  11. kvt

    kvt Gearhead

    Onko ideoita mitä kannattais tarkistaa, kun ilmastointi ei pelaa kuin silloin tällöin(yleensä ei). Kylmäainetta on ja yksi huoltomies epäili, että kennon kyljessä oleva termostaatti on viallinen kun välillä toimii ja välillä ei. Sulakkeet ja releet olen tarkistanut ja näkyvillä olevia johtoja ja liittimiä heilutellut. Miten tuohon ilmastoinnin kennoon pääsee käsiksi, vai olisko vielä joitain muuta pienempitöistä mitä kannattaa tarkistaa.
     
  12. freeride

    freeride Gearhead

    ööh..johan sen sanoin eli stage3 eli just ne 90hp.dv vaihtoon tarvit sitä varten tehdyn hylsyn,ei oikein muuten onnistu,eli tommonen.
    www.puredieselpower.com
    [​IMG]
     
  13. freeride

    freeride Gearhead

    kato myös,että kompuran päässe se magneettikytkin on ehjä.aikaa myöten niistä menee poikki ne pelliläpyskähässäkät eikä kytke enään.vaihdoin just omaani sen ku oli rikki.löyty ebaysta pelkkä kykä 39$ kpl. item 220060361538
     
  14. persus

    persus 3rd gear

    minkäköhän etuvalot täs on ja mistä tollasii muovi härpäkkeitä saa joihi ne on laitettu?
    http://www.nettiauto.com/viewVehicle.ph ... 1714847&PN[0]=adv_search&PL[0]=advSearch.php?id=27901801@tb=tmp_find_agent&PN[1]=search_results&PL[1]=listAdvSearchFindAgent.php?id=27901801@posted_by=@id_make=19@id_model=3353@tb=tmp_find_agent
     
  15. freeride

    freeride Gearhead

  16. persus

    persus 3rd gear

    mut saakohan noita suomen kamaralta mistään?
     
  17. Erska

    Erska Gearhead

  18. kvt

    kvt Gearhead

    Miten sun oireili kun se meni vai lopettiko laakista toimintansa. En ole koskaan tutustunut tollasen kompuran toimintaan, että miten toi pääty lähtee irti ja siinä päädyssäkö on kiinni jotkin metalliläpyskät mitkä amatöörikin huomaa olevan rikki.

    EDIT: Äsken tutkin vielä asiaa. Kun auto kävi ja ilmastointi oli pois päältä, niin aina kun otin ilmastoinnin releen irti ja tökkäsin takaisin kompura pyörähti kerran. Tuon releen kanssa räpläämisen jälkeen ilmastointi pysyi ainakin toistaiseksi päällä. Lopuksi vaihdoin vielä varmuuden vuoksi töötin ja ilmastoinnin releiden paikkoja, kun töötin rele ainakin tuntui olevan kunnossa. Toivottavasti olikin vaan relevika, tai sitten lähti tuurilla toimimaan väliaikaisesti, mutta kompuran päädyn ainakin luulis olevan ehjä.
     
  19. aba

    aba Gearhead

    Kävin tänään hakemassa, molemmat käy. Vanhemman kärjet on saman leyvyiset, uudemman muutaman millin leveemmät. Mäntä onkin sama molemmissa. Toinen kärki oli ihan loppu, paskaa ei niinkään löytynyt.

    Kiitokset Mäxälle nopeesta neuvosta. :D :D
     
  20. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    en oo viä menee varmaan tonne syssymmälle ku sais sen kannen valmiiks niin siihen uudet suuttimet sit venajouset ja pisteenä iin päälle nokan vaihto....niin ja tiätysti liekkirenkaat kanteen 8)
     

Kerro tästä muillekin!