Drag EM ja ruokailu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Huhu, 4.6.2007.

  1. Inka

    Inka 1st gear

    Tervehdys!!!

    Noniin, nyt on kisat takana ja paljon on opittu.
    Kalliit oppirahat on maksettu ja toivottavasti tulevaisuudessa
    homma saadaan hoidettua paremmin.

    On hyvä saada palautetta ja vaikuttaminen ehdottomasti
    kannattaa. Asia jota en vaan voi ymmärtää on tuo jälkeenpäin
    esitetty poru. Pyysin/pyysimme jo aikaisemmin ihmisiltä toiveita
    taikka palautetta. Sitä ei kuitenkaan ole tullut, joten hyvät ihmiset:
    mikäli haluatte vaikuttaa tapahtuman/tapahtumien ruokatarjontaan,
    on siihen hyvä mahdollisuus kunhan tekee sen ENNEN tapahtumaa.

    Kalajoella nähdään jälleen, joten toiveita otetaan ilomielin vastaan.
    Kotiruoka ei ole osoittautunut kannattavaksi lainkaan... mutta kuitenkin
    on ihmisiä jotka sitäkin haluavat. Pääsääntöisesti voisi sanoa 90 %
    syöjistä kannattavan tuota epäterveellisempää vaihtoehtoa. Te, hyvät ihmiset, olette meille kohderyhmänä täysin uusi ja toivon ymmärrystä siihen faktaan, että oppimaan joutuu väkisinkin kantapään kautta.

    JOten siis, nyt kunnon keskustelut käyntiin. Samalla voi jakaa ruusuja ja
    risuja, lisäksi lupaan huomioida toiveitanne jahka niitä esitetään.
     
  2. Jackal

    Jackal 1st gear

    kyllä sen kannalla varmaan suurin osa onkin että epäterveellisempää ruokaa siellä tulee syötyä mutta se 8 euron aseeton ryöstö on kyllä aikamoinen. avauskisassa muija haki vahingossa sellaset 2 kpl niitä ja koko em:mmät kannettiin kyllä oluet ja ruuat kylmälaukussa. Ei anna luonne periks maksaa 8 euroo pikkukiposta tavaraa... En tiedä olenko pihi vai järkevä mutta tämä on mun kanta ja oletan että en ole ainut...
     
  3. rami_espoosta

    rami_espoosta 1st gear

    Minä kävin kylläkin syömässä sekä aamiasen, että buffetin (eri päivinä kylläkin :) ja olin todella tyytyväinen, että en tarvinnut isoja toneja tms. vetää lärviin. Kiitoksia paljon hyvästä ruuasta.
     
  4. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    pitäisköhän jonkun laittaa tänne vaikkapa äänestys pystyyn niin saavat tietoon paremmin mitä jengi haluaa mussutella kisoissa.

    mä äänestäisin sitä himasafka puolta ku toi snagari purtava ei oikein houkuttele montaa päivää putkeen. varsinkaan jos joutuu huhkimaan noissa kisoissa enemmänkin.
     
  5. hauta

    hauta 1st gear

    Isotoni oli aikoinaan yksi parhaista kesäherkuista. Ehdottamasti vaadin takaisin kisamenuuseen.Joku sen kerkes kyllä pilaamaan loppuvaiheessa meinaan närästi viikon sen jälkeen.Mutta ALKUPERÄINEN isotoni takaisin!
     
  6. Huhu

    Huhu 1st gear

    Omasta ja edustamani seurueen puolesta esitän suuret kiitokset Inkalle ja Patruunan juhlapalvelulle ym. kaikille EM-kisojen ruokailun järjestelyihin osallistuneille. Puffet oli todella mainio, ruoka oli erinomaista ja hinta kohdallaan. Kiitos joka päivältä.
    Ikävä kuulla että oppirahat ovat olleet kalliit. Toivottavasti ette kuitenkaan saaneet niin tylyä vastaanottoa ja kokemusta että ette katso homman kannattavan jatkossa.
    Luulen että tarjoamanne palvelu oli niin uutta ja ihmellistä ko. ympäristössä että porukka ei vielä "löytänyt" teitä. Ts. sana ei vielä mainosmielessäkään levinnyt tarpeeksi. Lisäksi moni tiimi on tällaisen tarjonnan puuttuessa tottunut kokkaamaan omat pöperönsä. Tarjoamanne palvelu voi olla jatkossa helpotus heilleikin. Toivottavasti olette jatkossakin mukana ja tulevaisuus on teille parempi.

    Etukäteen esittämänne ruokalista oli niin mainio etten ainakaan katsonut tarpeelliseksi siihen tehdä mitään lisäehdotuksia.

    Joidenkin esittämät toiveet näiden "tonien" ym roskan takaisinsaamiseksi ovat aivan perusteettomia. Kuten jo ensimmäisessä viestissäni mainitsin, niiden laatu oli luokatonta. Enkä nyt tarkoita pelkästään ravintoarvollisesti. Kunpa vaan olisitte katsoneet kääreitten sisään ennen puraisua. Jos kisoihin tullaan jonkun tietynnimisen hampurilaisen vuoksi, niin ohuella pohjalla mennään...
     
  7. hauta

    hauta 1st gear

    Eihän sinne tulla minkään ruuan takia.V***u,aivan sama vaikkei olisi mitään tarjolla.Eväät kunniaan.Toivottavasti huhu viihdyit siellä puhvetissa ja toi nuoleskelu maistuu siirapille.Toni oli aikoinaan toni vaikka olisikin ollut sisältä täyttä paskaa.Ja Lasse Norreksen comebackia makkaran myyntiin odotellaan.Tämä koko ketju kuvastaa ihmisten suhtautumisen kiihdytysurheiluun.Ruokaa ennenkaikkea.
     
  8. Virttaa

    Virttaa 1st gear

    Uusi ruokapaikkavaihtoehto radan vieressä !

    Golfkentän ja sen klubiravintolan Chez Emilen avauduttua löytyy useita päiviä alueella oleville uusi vaihtoehto. Nyt listalta löytyy kevyenä vaihtoehtona päivän keitto 6 e (sis leipä ja levite) ja vuodenjuustosalaatti 7,50 e ja muita vaihtoehtojakin on ihan sopivasti Lisätietoja www.alastarogolf.fi ja klikkaa edelleen "Klubi".

    Kävin vieraani kanssa syömässä broileria ja ruoka oli vieraani mielestä todella maukasta ja paikka kaikkiaan todella mukava.
     
  9. gremlin

    gremlin Gearhead

    Kuulostas ihan silta etta joku ruumis huutelis haudan takaa :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!