DRAG RACE KAUSI 2012

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja wheelie wagon, 15.8.2011.

 1. Putte

  Putte 1st gear

  Re: SG-SC

  EDRS sarjan ajaminen ei käsittääkseni estä SM-sarjan ajamista eikä toisinkaan päin. Ilmeisesti katsot, että ainut kenen pitää sitoutua lajiin on kilpailun järjestä. Ei se ihan noinkaan voi mennä. Eikös se ole niin, että kun tehdään jokin sääntö, niin pidetään siitä säännöstä myös kiinni. Nyt kilpailun järjestäjä on tekemästään säännöstä pitänyt kiinni ja ne jotka eivät ole ilmoittautuneet sarjaan ovat tyytymättömiä, vaikka ovat kyllä jo hyvissä ajoin tienneet säännöstä.
   
 2. gremlin

  gremlin 3rd gear

  Re: SG-SC

  Tarkotakko Putte sita saantoa missa sanottiin etta pitaa olla 10 ennakko ilmottautunutta etta luokka ajetaan?
   
 3. Putte

  Putte 1st gear

  Re: SG-SC

  Sekä sitä, että tuota aikarajaa. Molemmat olivat tiedossa jo syksyllä.
   
 4. joteam1

  joteam1 3rd gear

  Onhan se hyvä, että kilpailun järjestäjä voi pitää kiinni niistä säännöistä mistä haluaa. Kilpailun järjestäjähän saa tehdä muutoksia miten haluaa, ilman mitään sanktioita.
  Kilpailijanhan täytyy pitää kiinni kaikista säännöistä, sankitioiden uhalla.
   
 5. gremlin

  gremlin 3rd gear

  Re: SG-SC

  OK, mutta mites nyt kun FHRA hyvaksyikin luokaksi mihin ilmottautui vain 8 ajoneuvoa?
  Pidatko sina sita saanosta/sopimuksesta/lupauksesta kiinnipitamisena?
   
 6. SC 285

  SC 285 1st gear

  Re: SG-SC

  Kyllä on nyt luetun ymmärtämisessä pahasti häikkää. Jos yritetään vaikka seuraavaa. Jos haluaa pelata koripalloa, niin turha käydä lenttistreeneissä. Ymmärsitkö.

  Mistä ihmeen säännöstä järjestäjä on pitänyt kiinni. Ei ainakaan alkuperäisestä. Mutta kuten jo sanottu niitähän järjestäjä voi muuttaa miten ne milloinkin parhaiten heille sopii....
   
 7. Putte

  Putte 1st gear

  Re: SG-SC

  En ole itse ollut noista päättämässä, joten en tiedä perusteita, millä tuo päätös tehtiin. Uskoisin, että sama päätös olisi tehty muidenkin ryhmien suhteen, jos niissä olisi ollut edes tuo määrä osanottajia.
   
 8. gremlin

  gremlin 3rd gear

  Re: SG-SC

  Juma Putte, sustahan tulis hyva demaripoliitikko! :lol:
  Kysymyshan ei kuulunut etta olitko paattamassa tahi et, vaan kysymys koski sita etta kun toimitit etta FHRA on pitanyt lupauksistaan kiinni, niin pitiko ne tosiaan lupauksista kiinni, kylla vai ei?
   
 9. nysse1

  nysse1 1st gear

  Lopettakaa nyt jo helvata isot miehet toi veivaaminen :eek: :wc:
   
 10. pontso

  pontso 3rd gear

  tää on aikuisten oikeesti , aikuisten pikku kakkonen :poff: :argue: :soosoo: :mad:
   
 11. Jza

  Jza Gearhead

  Re: SG-SC

  Paitsi että suomessa ei nyt sitten supercompissa tartte ajaa noita edrs -matsejakaan. No, kait ne muualla tykkää kuitenkin suhaa, mutta olisin suonut että kotimaisetkin kuskit olisivat saaneet tuosta sarjasta pisteitä vähän halvemmalla...
   
 12. SG440

  SG440 3rd gear

  Mielestäni tuo kahdeksan autoa joka kilpailussa on kyllä minimi siihen, että sarja on ylipäätään mielekäs. SC:ssa keinotekoinen kahdeksan viime kaudella näytti jo sen että tällä hetkellä ryhmä ei ole elinvoimainen suomessa. Palaamaan se tuskin tulee niinkuin on muut super-ryhmät osoittaneet. SPET on elinvoimainen ja sopii SC autolle ihan hyvin mielestäni. Minkään ryhmän loppuminen ei ole yksittäisen kilpailijan tai FHRA:n vika. Niitä sitten ajetaan mitä on ja siellä missä niitä järjestetään. Jos mennään 10 vuottaa taakseppäin niin olisin voinut syksyllä finaaleissa ilmoittautua sitovasti seuraavaan kauteen, mutta ajat muuttuu....
   
 13. Putte

  Putte 1st gear

  Re: SG-SC

  Ei tartte, kun osa ei näköjään halua ajaa Suomessa. Ilmoittautuneita oli, mutta ei riittävästi. Miksi ilmoittauneita ei sitten ollut, siihen ei osaa vastata muut kuin ne, jotka eivät ilmopittauuneet.
   
 14. Miksu.1g

  Miksu.1g Gearhead

  Allaoleva texti kopsattu suoraan v8 Magazinestä 2/2012 (anteeksi jo näin etukäteen :oops: )

  Tästä huomattavasta uutisesta ei tainnut olla täällä vielä mitään noteerausta. ?

  Mielestäni Mika Tähkänen ansaitsee kiitokset asian hoitamisesta,unohtamatta Kalajoen kaupunkia myötämielisyydestä asiaan.
   
 15. pile

  pile Gearhead

  hyvä juttu
   
 16. 5.7 olssi

  5.7 olssi 1st gear

  tuota olen vuosia ihmetellyt,että Kalajoki ei ole valmis rataa kehittämään,sillä minusta Kalajoki syystä tai toisesta vetää hyvin yleisöä. ja on pitkään ollut hieno ja hyvä tapahtuma.

  Hienoa,että on löytynyt oikeat miehet asialle ja toivotaan,että väki löytää jatkossakin Kalajolle allekirjoittanut ainakin.

  Kiitokset FHRA,n Suuntaan sillä televisioinnin ja Kalajoki hankkeen myötä tuskin kukaan voi väittää ettei mitään tapahdu.

  Isoja asioita molemmat lajin kannalta,että silleen.
   
 17. Putte

  Putte 1st gear

  Mika on tehnyt tuossa hienon työn ja pitää toivoa, etä nuo suunnitelmat myös toteutuvat. Ne parantaisivat Kalajoen olosuhteita huomattavasti.
   
 18. starcraft

  starcraft Gearhead

  Tähkänen on tietääkseni alun alkaen ollut puhumassa Kalajoelle Fhra:n kisaa? Muistui mieleen jostain noin 10 vuoden takaa kun kyseinen herra oli leather heavenissa myyjänä ja tuli siinä puhetta kiihdytyskisoista. Mainitsin Kalajoen ja sen jälkeen oli lähellä ettei pistänyt putiikin ovea lukkoon ja alkoi tulla tarinaa kuinka paljon oli työtä saada Fhra:n osakilpailu kalajoelle. Siinä jutellessa meinasi unohtua sekä kaupanpito että muut asiakkaat kokonaan.
   
 19. moppeukko

  moppeukko 1st gear

  Jos et vaan huomannut että samalla tuli sulle jotain myytyä niin sittenhän kaupat meni hyvin ja et tuntenut itseäsi ryöstetyksi.. Wirn!

  ja kiitos kommenteista..
  Jokaiseen hommaan tarvitaan tekijöitä niiden eteenpäin menemiseksi..
  Wanhan ajan talkoohenki on katoamassa ja uusia metkuja on keksittävä että hommat rullais..

  Mika
   
 20. Mutku

  Mutku 3rd gear

  Kalajoki on rokkipaikka, kehittynyt vuosi vuodelta ja kehittyy edelleen. Ylivieskan kerho ja Tähkä on oikealla asialla!
   

Kerro tästä muillekin!