Drive in eli suap kattoo vilmiä aatosta

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 18.4.2007.

 1. supo

  supo Gearhead

  Olisiko kiinnostusta jos järjestettäisiin ulkoilma elokuva ilta. Tämmöistähän harrastettiin menneinä aikoina hyvällä menestyksellä. Paikka olisi ja ajankohta kun illat hämärtyvät. Elokuvan jälkeen sitten siirryttäs kuuntelemaan jonkun bändin soittelua jonnekin. Lipun hinta n.5 ekua per kärsä olisi elokuvan katsonta ja rokkihomma saman verran. Terv:Supo
   
 2. apukuski

  apukuski Gearhead

  Tästä oli joskus taannoin puhetta jotta josko järjestäs cruisingin samaan aikaan niin pirskeetkin järjestys samalla.
   
 3. thunderbird58

  thunderbird58 1st gear

  hyvähyvä!!!kannatetaan!!
   
 4. hot rod

  hot rod 1st gear

  Katotaan "Deep throat"! :p
   
 5. supo

  supo Gearhead

  Onko kellään tietoo elokuvan näyttäjästä eli kellä on vehkeet näyttää valkokankaalle koko 7 kertaa 12 metriä. Oli silloin aikoinaan enää pari ihmistä jotka kiertelivät maata näyttämässä filmejä. Ilman muuta cruisingi kuuluu tähän pakettiin niin kuin rokki hommat. Miettikää hommia ja suunitellaan vaikka vappuna näyttelyssä lisää.
   
 6. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Ennenkaikkea tuollainen kuuluu heijastaa vanhalla kunnon projektorilla "valkokankaalle". Ei mitään nykyajan digi jutskia.
   
 7. apukuski

  apukuski Gearhead

  Tuo Timbahan on teillä kai jonkinsortin yhteystyö kumppani tuossa näyttelyssä? Sillä ois ilmeisesti laitteet kyseiseen hommaan.
   
 8. kuula

  kuula Gearhead

  Tahi Anal destruction!
   
 9. kuula

  kuula Gearhead

 10. Kapinakatti

  Kapinakatti 3rd gear

  Kannatetaan!!! :pinup:
  (hyvä poijjaat hyvä!)
   
 11. faikku66

  faikku66 Gearhead

  Mukavahan jutska toi vois olla!
   
 12. supo

  supo Gearhead

  Joo Timbalta löytyy vehkeet mutta meikäläisen ulosanti on niin huonoo huhuh,tarkoitin vehkeillä näitä kunnon vanhoja kunnon projektoreita missä on tunnelmaa,filmi katkii ja muita pieniä ongelmia niin kuin muissakin harrastevehkeissä.Hienoo että tuntus olevan kiinnostusta.
   
 13. Qjet

  Qjet 1st gear

  No joo... ite " liikkuvat " on hieno ajatus.
   
 14. Maisa

  Maisa 1st gear

  Kuulostaa niin hyvältä, että täältä kauempaakin kannattaisi tulla!! Ilmoitelkaahan kuinka suunnitelmat etenee :D
   
 15. Acid

  Acid 1st gear

  "kaukaa" 50min ja oot jo perillä.Elämä on Piitkä.
   
 16. Katjuska

  Katjuska 1st gear

  Pistetään paremmaks, me tullaan Iisalmesta :lol: Mut joo, ehottomasti pitäs tuo suaha aikaseks, eipä oo ollu ikänä ennen tarjolla tuommosta mahollissuutta, meikäläiselle siis. Jotenka ootellaan uutisia tulevasta.
   
 17. mieta

  mieta 1st gear

  Loistava idea, kannatusta löytyy täältäkin vaikken jäsen olekkaan. Oiskohan mediakeskuksella lainata sopivaa laitteistoa, luulis kaupunniltakin löytyvän sen verran tukea etteivät vuokraa kynis.
   
 18. supo

  supo Gearhead

  tervehdys kaikille,homma on edennyt hieman ja päivämäärä on alustavasti Lauantaina 22.9.2007 klo n.20.30 ja paikkana Euromarketin piha.Ilmoitetaan kun saamme lisää informaatiota.Eli homma on vireillä.Terv:Supo
   
 19. supo

  supo Gearhead

  Päivee,valitettavasti hommaan tuli sen verran tietoo että homma jää tekemättä tältä syksyltä. Janne R löysi projektori homman mutta hinta on niin kova että lipun hinta tulisi niin kallis että homma ei onnistu. Mutta hommaa jatkuu ja koitetaan ensi kesänä uudestaan.
   

Kerro tästä muillekin!