Droppi olka-akseleista hyviä/ huonoja kokemuksia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Jusmo, 4.4.2016.

  1. Jusmo

    Jusmo Gearhead

    Onko porukka madaltanu autojaan noilla madallus olka-akseleilla? Jos hyviä tai huonoja kokemuksia eri valmistajien tuotteista niin sana on vapaa.
    - Valmistaja?
    - Madalluksen määrä?
    - Vaikutus ajo-ominaisuuksiin?
    - Muut ongelmat?

    esim.
    - SSBC
    - 2" madallus + puol kierrosta jousista pois
    - ei vielä tietoa
    - steering armin stopparia joutunut muokkaamaan, raidetangon ulompi pää 6cm etäisyydellä maasta
     
  2. Chevette

    Chevette 3rd gear

    Veljen Sportsideen laitettiin eteen 2 ja taakse 4 pudotus,aivan toinen auto positiivisessa mielessä,ei ongelmia.
    Kaveri laitatti 67 Firebirdiin 2"droppi eteen ni alko nappaamaan heitoissa sisälokariin,laitettiin n 10mm kumi jousen päälle niin tilanne parani mutta ei täysin poistunu, orkkistyyliset peltivanteet ja 225/60 15 kumit
     
  3. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    -62 Impala ja 2" droppi McGaughysin olka, stopparia joutui muokkaamaan kun ei tahtonut kääntyä tarpeeksi. Tosin hammastanko muutos rajoittaa muutenkin kääntösädettä. Ei ongelmia. Pitäisi vielä 1/2 kierrosta jousia pätkiä.

    2003 silverado 4wd 1500hd ja siinä saman valmistajan 2" droppiolka ja tuntuu että kääntyy huonommin kun aikaisemmin. Pitäisi katsoa jos tarvii siitäkin stopparia muokata. Ei ongelmia.
     

Kerro tästä muillekin!