Dusterin rattipylvään purku

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Jampe_, 5.2.2010.

 1. Jampe_

  Jampe_ Gearhead

  Eli rattiputkesta tahtoisin saada maalauksen alle nuo osat, jossa on virtalukko ja vilkunviiksikiinni.

  Löytyykö jostain räjäytyskuvaa -70 Dusterin rattiputkeen? Tilanne on nyt se, että olen kyllä vilkunviiksen ja sen muovisen osan, jossa nuo liittimet yms. on, saanut irti, mutta siitä eteenpäin on hämärää. Onko tuossa jokin laakeri seuraavaksi ja miten tästä eteenpäin? Mielummin kyselen täältä, kuin rikon kaiken ja kiroan sen jälkeen :rotfl: Hieman se tuossa heiluu, mutta uskaltaako ihan voimalla repiä irti?
   
 2. El C

  El C 3rd gear

  Juuri tein saman homman letukalle.
  Kyllä se ainakin purkaantui ihan maalaisjärjellä ja logiikalla, kunhan vaan malttaa. Sanoisin että voimaa ei tarvi eikä saa käyttää. Joitakin "erikoistyökaluja" saata joutua käyttämään/tekemään, että saat ratin alusen pois. Chevyssä ainakin on lukkorengas jota jousi puskee ulospäin. Ilman oikeenlaista työkalua pirullinen irrottaa ja laittaa takaisin.

  Suosittelen vaan, että otat kuvia joka paikasta, joka vähänkin näyttää hämärältä. Ja merkitse irrottamas osat. Ei siinä oikeestaan muuta.

  Itellä kävi niin, että purkamisen ja kasaamisen väliin jäi useampi kuukausi, joten parin palikan paikka oli autuaasti unohtunut. Netistä ja täälätä löysin räjäytyskuvan, autto paljon.

  Yks hyvä konsti, joka mun mielestä pätee monessa paikassa on, että kasaa kerran pari heti kun oot purkanut. Menee osien järjestys ja muu aika nopeesti "takaraivoon". Helpottaa oleellisesti sitten kun on oikeasti kasauksen aika.
   
 3. Pölyttäjä

  Pölyttäjä Gearhead

  ilmeisesti olet vaiheessa jossa pitää lukkorengas irroittaa ja sen jälkeen lähtee vetämällä tavaraa..
   
 4. Jampe_

  Jampe_ Gearhead

  No näinhän se oli! Ei pitäisi koskaan yrittää näitä hommia selvinpäin, heti ensimmäisen asennusjuoman jälkeenhän tuo löytyi :poff:
   
 5. Pölyttäjä

  Pölyttäjä Gearhead

  Joo kyllä se huomiokyky kasvaa merkittävästi parin olusen jälkeen. :)
   
 6. Jampe_

  Jampe_ Gearhead

  Pitääkö tässä taas alkaa ryyppäämään? Eli sama lukkorengas ongelmana, mutta nyt toiseen suuntaan, eli kasausvaiheessa. Ei tunnu tuo rattiputki tulevan millään tarpeeksi ulos, että tuon lukkorenkaan lovi tulisi näkyviin, eikös sen kuitenkin pitäisi? Millistä-parista jää kiinni ja mielestäni en ole mitään muuttanut, mitä nyt virtalukonpohjan vaihdoin ehjään. :eek:

  Eli siis muut osat kyllä tuntuu nätisti menevän paikoilleen, mutta tuo lovi ei ihan näy, että saisi lukkorenkaan paikoilleen. Onkohan tähän jotain niksiä?
   

Kerro tästä muillekin!