Eagle Stroukki ja siihen liittyvää.sbc

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Selli, 12.4.2006.

  1. Selli

    Selli Gearhead

     
  2. Selli

    Selli Gearhead

    Sain tämänki nyt toimii tolla 6AL paketilla. Eli syy oli se että jakajaan piti vielä hommata toisenlainen vastus.Kerrasta lähti sitte käymään. Olitte oikeessa kyllähän siihen sellanen kiva lisä tuli vetoon.Ei mitään mullistavaa mutta silleen mukava.

    Talvenaikaa pitää säästellä sitte uuteen turbiiniin rahua.Eihän tossakaan mitään vikaa ole mutta veikkaan että käytös paranee laadukkaalla turpaanilla.
     
  3. Selli

    Selli Gearhead

    Laittelin PTC:lle meiliä jos sitä teettäs siellä kustom turbaanin. Se vielä on hakusassa mitä kautta sen kiikuttas suomeen ku eivät itse suoraan hoida international toimituksia.
    Pitkään puntaroin että säästeliskö manuaaliin mutta ei siihen kyllä riitä mitenkään omat rahkeet ni mennään sitte laadukkaalla turbaanilla ens kesä.

    Tietty vois ajatella jotain konttifirmaa ku vakaajat tilaan kuiteski myös ni samaan konkurssiin menis rahdit.
     
  4. Selli

    Selli Gearhead

    Aini, onko porukalla ehotuksia tankin suhteen? Mun tankki vuotaa inan ja sen ostan myös uuden.Ite ajattelin ihan vaan orggismetallista ja uusilla linjoilla.Mekaanisella pumpulla uskon pärjääväni.Ei vielä ainakaan ole tullut tilannetta vastaan että olisi kakku loppunut.
     
  5. kime2

    kime2 Gearhead

    PTC on erittäin laadukas turbiinipaja,meille tuli sieltä viime keväänä uusi limppu erään nimekkään kisamiehen kautta,Kiitos sinne vielä tätäkin kautta!

    Turbiini antaa vedon jo jostain 1000-1100 ja sit jarrua vasten 3500 ja breikillä sit enemmän ja on todella loistava ajaa normaaliakin ajoa,tietystikin hyvin tehty PG manuaalikoneistolla auttaa asiaa :D

    Seuraavaan turbiiniin tilataan vielä lisää stallia tai jos tuo PTC myös huoltaa noita niin sit teetetään SIELLÄ siihen lisää.

    Tankiksi vois suositella Sellillekin ihan kisatankkia takaluukkuun,harvoin siellä tarvii juuri mitään kuljetella :wink:

    Mekaanisilla pumpuilla täälläkin aiotaan vielä jatkaa,just tänään tilattiin 170gph mainosten mukaan tuottava Holleyn pumppu!
     
  6. Selli

    Selli Gearhead

    [quote="kime2"
    Tankiksi vois suositella Sellillekin ihan kisatankkia takaluukkuun,harvoin siellä tarvii juuri mitään kuljetella :wink:

    ![/quote]

    Hah! mullahan on pakkitolkulla työkaluja siellä aina ;)
     
  7. max

    max Double Gearhead

    Moi Selli!

    Mä tein Camarooni Jazzin tankille oman kolon takakonttiin eli kontin pohja on uudessa muodossa.Kylkeen laitoin punasen Holleyn sähkispumpun.
     
  8. kime2

    kime2 Gearhead

    Hah! mullahan on pakkitolkulla työkaluja siellä aina ;)[/quote]

    Tee inventaario et mitä kaikkea oikein tarvit siellä,muistuupa vaan mieleen yks westin kisoja ajava tiimi jolla oli ensimmäisissä kisoissa/kaudella tavaraa kuin "us-partsilla" :poff:
    Vaan eipä ole enään :D
     
  9. Selli

    Selli Gearhead


    Ton pohjan kyllä mielellään silpoo ja tekee uudesta aineesta. Nykyisellään orggitankki on tiellä aina. Varsinki ku tarvii kesällä vähän hitsailla kuiteski pari paikkaa sinne ja tänne ja tonne.

    Vois tietty tilata samalla kaikki ku turbiinin kontitan yms yms.
     
  10. max

    max Double Gearhead

    Orgis tankki oli mulla siinä kunnossa,että päältä pystyi työntelemään ruuvarilla läpi.
    Pakoputkien asentelu myös helpottuu huomattavasti.
     
  11. Selli

    Selli Gearhead

    Nyt on PTC turbiini kynsissä ja odottaa että pääsen jonnekkin sen vaihtamaan. Huomenna saan lootaöljyt yms. Hyvin pelas PTC palvelu vaikka pitkissä kantimissa olikin tuo rahti kaikkineen.

    Toi on nyt custom turbiini mun koneen specsien mukaan tehty.

    Ton Hollikan stumppauskin taisi loppua. Luin Hollikan säätökirjaa ja suurensin sqruittereita niinkauan ku ei enää stumpannu paikaltaan. 28 oli orggis arvo ja nyt on 37 tai 38 kumpi nyt olikaan. Mutta siis kolmepykälää piti kasvattaa. Sellasen sitte huomasin että nyt noilla menee reippaasti rikkaalle jos ajaa läpät auki (suljetulla tiellä) Normi maantievauhdissa tasakaasulla pysyy tasaisena. Täytyy toisiopuolelle vaihtaa pienemmät pääsuuttimet ni varmaan korjaantuu tuokin rikastuminen. Tosiaan mittari menee kymppiin ja sitte tilttaa kokonaan kunnes höllää kaasun. Aijemmin pysy 12 arvona.


    Sitte alkaakin se tankkiprojekti kuhan nyt pääsen alottaa. Bensalinjan kävin jo katsastaa paikallisella hydrauliliikkeellä. Tefloni letkulla ja kunnon liittimillä teen kokohoidon. Hinnakas mokoma letku on mutta ei tarvii vaihtaa jos ei ite mysää sitä jotenki.
     
  12. Selli

    Selli Gearhead

    laitoin KN kauttaaltaan virtaavan suotimen ja oon ollu aina skeptinen vaikutuksista mutta ylläri oli suuri ku laitoin käymään. laihalle veti reippaasti joten suutinjumppaa tiedossa. ylärekisterissä selkesti positiivinen "rentous" vedossa. suosittelen.
     
  13. stinnes

    stinnes 3rd gear

    Hyvin tuntus PTC toimivan mun kompos. Kiitos vielä kerran vaivannäöstäsi!
     
  14. Selli

    Selli Gearhead

    Jaa sää pääsit jo testaa! Mulla ei ole aavistustakaan millonka pääsis alottaa ko projektin. Se vaatii kuitseki tovin purkaa ja vaihtaa turbaani. Tarpeet kyllä olisi jo kynsissä.

    Hyvä että toimii!
     
  15. Selli

    Selli Gearhead

    Suutinjumppaa Vappupäivänä.Hyvin osu kohilleen ku suurensi ensiöö 2pykälää ja PowerValve 5,5->6,5 (alipaineet 14)
    Samalla vaihtu Hotsin vakaajat eteen ja taakse. Ei päässy testaa vakaajia vielä ku räpelsin vaihelootan alipaina ruuvia ja tais letku jäädän huonosti ku ei vaiha juuri ollenkaan ja jarrutkin melkeen katosi. Nooh,jokupäivä sitte lisää.

    Miten tietäjät niin ku tossa on TH350 ni kuinkapaljon sitä alipainesäädintä yleensä ruuvataan? puolikierrosta,Kierros? Mää käänsin nyt puolikierrosta kiinnipäin siinä toivotta että 1>2 Vaihat myöhemmin. Kuvernöörissä on TransGOn kitissä tulleet jouset yms.
     
  16. Selli

    Selli Gearhead

    Nyt on vapaa-ajat käytetty auton kanssa ja turbiini on paikoillaan. Onko sulla Stinn mitään videoklippiä sun kombon toiminnasta ihan perusajossa?

    Ite turbiini tuntuu kyllä hyvältä näin nopeella testillä. Kaikki toiminnot tosiaan muuttuin josta jo tuolla toisaalla kirjottelin.

    Tässä 10min klippi jos siitä raati osaa sanoa kuulostaako normaalilta että lykkii vaihteet läpi parkkipaikkanopeuksissa?

    http://sellin.1g.fi/kuvat/Klippej%E4/Tu ... pa+001.MOV
     
  17. Selli

    Selli Gearhead

    Kiikalassa käyty elämäni ekat vedot vartilla. Auto pelas ku sai kolmosen tupaan. Oli vaijerivähän löysällä ni meni vähän munilleen aluksi.

    Tolla kombolla on melkovaikee lähtee katukumeilla ja normipaineilla niin ettei supattas liikaa. Turbiini ku rupee puree ni heti suddas

    http://sellin.1g.fi/kuvat/Klippej%E4/Eka+aika.wmv

    13,836/173,24 60ft2,474

    Kaippa tuosta jotain sais pois oikeilla gummeilla.

    Muutoin auto pelas ja laulo hienosti.
     
  18. tapio

    tapio Gearhead

    Hienoa! Toi varmasti palkitsee pitkän työn.

    Sulla oli kehno lähtö, mikä näkyy 60 jalan ajassa. Sulla on 12 sekunnin kortti kädessä, kun saat lähdön menemään, niin kuin pitää :)
     
  19. Selli

    Selli Gearhead

    Se palkitsee siinämielessä että kaikki tosiaan toimi hienosti. Sitä tosiaan en tiedä onko se edes mahollista tavotella 12s korttia katukumeilla ja varsinki ku noi mun kumit on tollaset lähes driftaus falkenit :)

    Noh,just nyt kutisee vattassa silleen että tuo alastaro kiinnostas jos siellä tiputtas paineet jonnekkin kiloon kumeista.Siellähän pitäs olla pitojakin toisella tapaa.

    Videolla muuten noi päräykset on rajotin 6200rpm kohilla jos joku ihmettelee.
     
  20. Selli

    Selli Gearhead

    Joopa. Hyvin on loppupeleissä vehkeet pelannu. Nyt ku on leimakin saatu miedolla Powermaxilla niin himo vanhaan rätinään kasvaa kokoajan! Kaapissa häämöttää tuo jo kerran kii ollut Xe284 ja nyt ku on uusi kaasari(toista kesää) ni ajattelin ainakin loppukesän nauttia kunnon rytinäkäynnistä. Toi nykyinen toki toimii hienosti mutta siitä puuttuu se jokin. Voihan se olla että ensivuonna ei tolla XE:llä saa pakokaasuja kuntoon mutta ainahan sitä voi kokeilla sitte vuodenpäästä. Ja nythän on tuota 85 bensaakin jota voi sotkee kokeeks. Alkaa olee jo rutiinia tuo nokanvaihto ni ei tunnu pahalta projektilta vaihtaa.Just ostin Kivinummelta kaksiosaisen jakopäänkopanki ni nopeutuu senkin puolesta tuo hommeli. Imari pitää jokatapauksessa ottaa auki ku taitaa vähän vuotaa jostain.

    Vartilla en ole päässyt käymään mutta eihän sitä tiedä jos tonne motoparkkiin pääsis kuunlopussa. Se vaan käy pussinpäälle ajella mansesta sinne nelosen perävälityksellä <img class="smiley" src="{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif" alt=":)" title="" />

    Ainiin. Tolla nykyisellä kombolla mittailin juhannuksena kulutuksia niin ihan sukkasilleen matka-ajoa 178km/22 litraa bensaa. On jo asiallinen tulos jos ajatellaan ettei ole enää vakioauto tuo.
     

Kerro tästä muillekin!