Eastwood spray gray

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Rane 66, 16.4.2012.

  1. Rane 66

    Rane 66 Gearhead

    Pitääkö/voiko kyseisessä valurautamaalissa käyttää pohjamaalia. Jos voi niin mitä? Entä voikos tolla maalata tvallista rautaa.
     
  2. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Ko maalin idea on lähinnä ulkonäkö eli antaa tuoreen valurautaosan näköisen pinnan. Olen käyttänyt eastwoodin pohjamaaleja tuon alla mutta varmaan muitakin voi käyttää. Tietty jos tulee kuumaan paikkaan kannattaa huomioida lämmönkesto. Maalikerroksesta ei kuitenkaan kannata tehdä turhan paksua koska silloin valuraudan pintakuvio häviää maalin alle ja varsinkin jos tulee valumia osa alkaa näyttää spray greyllä maalatulta.. :odroll: miksei sillä muutakin voi maalata jos tuntee värin sopivan ko osaan...
     
  3. f34

    f34 Double Gearhead

    Mun mielestä parhaimman näköinen tulos tulee ainakin pakosarjoihin, kun ei laita mitään pohjamaalia. Ulkonäkö säilyy luonnollisen näköisenä.
     
  4. Mutku

    Mutku Gearhead

    VHT:n vastaavalla tuli maalattua konehuoneesta valupakosarjat ja jarrunestesäiliö. Ei pohjamaaleja, kunnolla puhtaat pinnat kylläkin. Virheettömästi on pysyny 10 vuotta. Voisin kuvitella, että tuo Eastwoodin maali on samaa(?).


    http://www.restoredsportscars.com/tt/Pi ... 111016.jpg
     

Kerro tästä muillekin!