Eberspächer (talvi tulossa)

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Gerball, 20.10.2017.

 1. Rannis

  Rannis 2nd gear

  Tig täytelangan ku pikkasen vääntää ja vasaralla vähän taputtaa litteäksi niin saa ne helposti pois sieltä.
   
 2. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Puhelimella ei näy noita fixusnetin sivuja vaikka on kaksi eri selainta. Tigiä ei ole eikä lankaakaan siis.

  koitin ekaks virtakynän piikillä, siitä on ollu hyviä kokemuksia tavallisissa liittimissä. Niissä tosin on yksi kieleke useimmiten. Sitten koitin jonkun luetun vinkin mukaisesti ohuella saksisokalla. Sitte koitin tavallisella rautalankapätkillä. Rosteri lankaa on pätkä, sillä en o koittanu viälä.
   
 3. Rannis

  Rannis 2nd gear

 4. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Asia ratkes, kävin vielä eilen ehtoolla tallissa ihmettelemässä ni se saatanan kuutio mureni käsiin. Vissiin lämpö haurastuttanut ku oli ku toffeeta. Kivasti lähtee nyt sitte liittimet veke eikä ainakaan lukituskynnet kärsi. Tietää seuraavan kerran ettei koske mihinkään mihin ei ole pakko noissa vehkeissä. Vihaan just ton takia muovia ku se haurastuu oli se sitten verhoilussa, kiinnikkeissä tai moottorin osissa. Uusia liittimiäkin näköjään saa.
   
 5. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Sain männä torstaina osat ja maanantaina kasasin. Pellaa ku junan vessa. Prokes auto haulla eberspächer tai muut lämppärit ni löytyy netistä. Puoti on tsekeissä ja sähköposti pellaa enklannilla jos tarviaa. Sivut on useammalla kielellä.En halavemmalla löytäny osia jotka näytti olevan original.
   

Kerro tästä muillekin!