Edulliset autolakat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja VooDoo, 17.4.2019.

 1. VooDoo

  VooDoo Gearhead

  Onko kokemuksia näistä edullisimmista autolakoista? Itse nyt testannut trotonin master sarjan hs lakkaa ja u-polin lakkaa myös testailin. U-polilla tulee parempi pinta, sileämpi ja vaikeasti selitettävissä mutta vähemmän "utuinen" kun taas troton on väriltään parempi (ei kellertävä niinkuin u-polin) nyt tilasin mipan cc9 lakkaa kokeeksi. Seuraavaksi ajattelin besan lakkaa testata mipan jälkeen. Enkä nyt tarkoita välttämättä koko auton ylivetoja vaan itse tulee paikkafiksejä ja osia maalailtua lähinnä omaksi iloksi.

  ..on muuuten trotonin lakkaan käypä aktivaattori raju kampe, ei auta laittaa yhtään liikaa tai läks kiilto. Tosin kovettuu muutamassa kymmenessä minutissa ihan talliolosuhteissa.
   
  Muokattu: 20.4.2019
 2. VooDoo

  VooDoo Gearhead

 3. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Liekö kuinka kovaa sitten lopulta? Mipan akryyli ainakin on aika pehmeää, pitää olla joku hyvin suojaava vaha päällä, kun kerää naarmuja helposti.
   
 4. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  itse en enää käytä mipaa. ei tuo ppg perus lakkakaan mitään kallista ole ja kuivaa ilman akitaattoreitakin hyvin.kiire ja maalaaminen ei sovi yhteen.
   
 5. VooDoo

  VooDoo Gearhead

  Tuo kypärä meni ihan hyllykoristeeksi, ko muoviin ei halunnut ees muoviprimerit käydä kunnolla kiinni. Eli ei todellista käyttöä tule kestämään.

  Jaaköhän mipan cc9 sitten "pehmeeksi", jos ei uuniteta? Vai onko vaan ominaisuus.
  Mielipiteitä näistä anti-scratch lakoista? Käsittääkseni vittumaisempia hioo roskia sun muita pois, kun ei halua "naarmuuntua"

  Ppg lakkoja ei taida kukaan myydä pienemmissä astioissa kuin 5L, melko turha itselle moista talliin on ostaa vanhenemaan. Litran purkkikin tuntuu riittävän melko pitkälle.
   
  Muokattu: 21.4.2019

Kerro tästä muillekin!