Ei pöhkömpi europrojekti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Chevy ´53, 16.2.2005.

  1. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  2. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Pirun hienoja noi levitetyt mk1 caprit
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tommonen on ihan s******n hieno. Eikä kyllä kuuluis tänne tuningstyling osastolle olleskaan vaan tuolleen toteutettuna ja vaikka orggiksena tai melkein miten vaan mk1 Capri on kyllä ihan oikea kunnon harrasteauto :wink:
     
  4. kariboy

    kariboy Gearhead

    Näyttää, että homma otetaan tosissaan 8)
     
  5. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Onpas varsin asiallisen näköinen projekti...tuota täytyy alkaakkin seuraamaan :)
     
  6. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Jeps, kyllä Caprissa on poveria. Komia peli.
     
  7. kukamitähäh

    kukamitähäh 1st gear

    Minun yhdellä, nykyisin edesmenneellä tutulla oli ollut se luultavasti Suomen ainoa Weslake-moottorinen rata-capri joskus 80-luvulla. Oli muuten aika härskin näköinen se kone ja itse autokin. Se miekkonen näytti kerran kuvia siitä caprista ja muista ralliautoistansa, kun istuttiin kerran lauantai iltaa sen luona hieman kansallista luottamusta nauttineina...
     

Kerro tästä muillekin!