El Caminon valmistenumero?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Roc, 20.5.2007.

  1. Roc

    Roc Gearhead

    Auto -81 Elky, eikä valmistenumeroa tunnu löytyvän mistään. Kertokaapa Camino-kuskit niitä normaaleja paikkoja, mihin näissä yleensä on valmistenumerot hakattu...
     
  2. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear


    Siinä korissa ikkunan vasemmassa alalaidassa - ai niin se ei Suomessa kelpaakaan.. Katsos simpukanvierestä vasemmasta eturunko-aisasta.

    Ja jos ei ole siinä, niin se voi olla hakattuna missä vaan rungossa. usein kuitenkin etuaisoissa > näkyen pyöränkaivosta..

    Isot pojat kertovat juttujam että joskus ko. meistauksen löytymiseen on tarvittu etsimisessä meistaussettiä - mikä lienee ei ihan ..
     
  3. 500cid

    500cid Gearhead

    Omassa kasikymppisessä oli oikean puolen runkoaisan päällä ihan siinä akun kulman lähellä.
     
  4. Letku

    Letku 3rd gear

    Omassani(-85) lukee rekisteriotteessa, että mihin on numerot rungossa meistetty! :eek:
    En tiedä onko mitenkä tyypillistä tämä käytäntö, et lukee rekisteriotteessa tämä tieto... :odroll:
     
  5. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    ittellä on numeroita pitkin poikin rungossa mut helpoin on kuskin puolisessa etu-aisassa...sit on loput ympäri runkoo (näkyvät hyvin kun on hiekkapuhallus-vaiheessa :rotfl: )
     
  6. kime2

    kime2 Gearhead

    Löytyy aika mahdottomistakin paikoista tulkita kun on kori päällä :D

    Pistäpä projektikuvia nähtäville!
     
  7. derwy

    derwy 2nd gear

    Omaan otteeseen katsuri kirjoitti käsin, kun sitä haettiin. Katsuri itse käski meistää numeron jos sitä ei löydy. Osoitti sormella etuaisaan paikan, että pane tuohon, että näkyy renkaan kääntämällä. Siitä ryönät skrapaamalla löytyikin jo vanha meistos.
     
  8. jylhä

    jylhä 1st gear

    en mää niin iso oo ja jos haluaa, niin siihen itelyötyyn numeroon saa konttorilta varmennuksen ja merkinnän otteeseen asiasta. varmaan maksaa ainakin uuden otteen hinnan, mutta jos asia kaivelee niin saapa sielulleen rauhan.
     
  9. Antti P

    Antti P Gearhead

    Ne voi siellä katsastuksessa näpytellä koneelle sen paikan, ei maksa mitään. Vasta kuin uuden otteen tulostaa niin näyyy paperilla mutta koneella aina siitä eteenpäin. Tämä onnistunut monesti mulla. Dremel kätevämpi kuin ne lyöntimeistit. Ja huomattavasti nopeampi jos kunnon runkopalkkiin aikoo saada jotain näkyvää. Sorsasalossa omat käyttäny sekä asiakkaiden menopelit ja homma toimitut.
     
  10. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    "kime2
    LähetäLähetetty: 20.05.2007 13:47
    Camino'79 kirjoitti:
    ittellä on numeroita pitkin poikin rungossa mut helpoin on kuskin puolisessa etu-aisassa...sit on loput ympäri runkoo (näkyvät hyvin kun on hiekkapuhallus-vaiheessa )


    Löytyy aika mahdottomistakin paikoista tulkita kun on kori päällä

    Pistäpä projektikuvia nähtäville!"

    no niitähän löytyy tuolta-->http://irc-galleria.net/archive.php?nick=Camino79&album_id=55721
     

Kerro tästä muillekin!