Elektroniikkakeksijälle tarjolla työkeikka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja signet, 13.10.2013.

  1. signet

    signet Gearhead

    Kuka rakentaisi korvausta vastaan mulle Nokian kiinteestä autogsm puhelimesta raahattavan mallin.Eli mulla on ylimääräisenä tommonen kiinteä kone johon pitäisi saada akku ja lataussysteemi.Jos jotakuta kiinnostaa miksi,niin suurin ongelma on toi meidän talli jossa ei puhelimessa ole kunnon kenttää.Kännykkä toimii ikkunalla mut jos duunaa vähänkään jotain metelöivää hommaa niin puhelimen hälyytysääni ei tahdo kuulua toiseen päähän tallia ikkunalta.Päivystysluonteisen työn kannalta olisi suotavaa että puhelin olisi aina kentissä...
    Jos tommonen homma kiinnostaa tai tiedät kuka pystyisi tekemään niin soita tai laita yw:tä.Myös ideoita (millainen akku yms?)on suotavaa kirjoitella tänne.



    Pete 0400651973
     
  2. J.Käkriäinen

    J.Käkriäinen 1st gear

    Voisin tehdä siitä kiinteästä kannettavan, mut ei tapauksessasi maksa vaivaa.

    Laitat tämmöisen tai sopivan vastaavan sen puhelimen päälle/lähelle siihen ikkunalaudalle ja vanhemman yksikön pidät siellä missä teet töitä.

    Kippis.
     
  3. Pölyttäjä

    Pölyttäjä Gearhead

    Moottoripyörän akku ja joku pilteman ylläpitolaturi kaveriksi? Melkonen purkkaviritys, mutta ei maksais paljoa.
     
  4. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    handsfree tai bluetoothilla mankkaan ni kuulet äänet.
     
  5. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    tai mikäli kännykästä löytyy äänilähto niin kaupasta 10e tietokone kajarit kiinni ja pitää ikkunalaudalla?
     
  6. signet

    signet Gearhead

    Jotain läppärin akkua tai vastaavaa kuvittelin päissäni...
     
  7. signet

    signet Gearhead

    ...ja vaikka suurin ongelma on siellä tallissa,se ei todellakaan ole täällä maaseudulla ainoa ongelmakohta,tarkoitus olis käyttää tuplasim-kortilla kännykkää ja tota viritystä rinnakkain...
     
  8. tabi

    tabi Gearhead

  9. Pölyttäjä

    Pölyttäjä Gearhead

    Ebayssä olisi jotain akkuporakoneen litium 12V akkuja ja latureita yhteishintaan 30-40 dollaria, mitä nyt nopeasti katsoin. Mitenkään kaunis ei varmaan tuommosesta ehdottamastani vityksestä tule, mutta eipä se kai olekkaan merkitsevä asia. :) Nuista läppärien akuista en osaa sanoa mitään..
     
  10. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Joku kuiva-akku, sille ylläpitolaturi ja se on siinä.
    Antennin kiikuttaa tallin katolle, jo on kuuluvuutta.
     

Kerro tästä muillekin!