Ensimmäinen v8-magazine

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tequila, 22.8.2017.

  1. hantta

    hantta Double Gearhead

    Mulla ei ole näyttöä tässä
    win 10 koneessa, mutta yritin tuolla menetelmällä näytöllisellä win seiskala, eikä avannut uuteen ikkunaan mitään, joskaan en ihan mestari näiden koneiden kanssa ole :(
     
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Joo ei kaikki kuvat aukea, mutta just kokeilin tuossa toisessa ketjussa "Hain 1969 Satellite STW" ja melkein kaikki vanhat kuvat näkyy nyt, kun sain ensin yhden auki ja se näkyi siellä Photbucket:n kyseisessä kuva kansiossa, niitä pystyy selaamaan siellä...ne kuvat mitkä ei sitten näy kansiossa, ei näy myöskään OD:n sivulla.
    Toisinaan kun klikkaa siellä Photobucket:n kansiossa taas näkyvää samaa "Kuvaämpärin uhkausta" kakkosnäppäimellä ja valitsee "Avaa kuva uudessa välilehdessä", niin sen kuvan saa taas auki.
    Ihme juttuhan tuo on, mutta aika hyvin ne kuvat saa auki...voi olla että riippuu siitä kuinka vanha se kuva on.
    Omatkin vanhat kuvat toimii pääsääntöisesti, myös jos linkittää sieltä, uudemmat ei...se näkyykö ne kaikille, sitä en tiedä ?

    Edit: Auttaa näköjään myös kun siellä PB:n kansiossa "päivittää" välillä sen sivun aina kun saa jumittavan kuvan auki, sen jälkeen palaa topicciin, niin taas on lisää kuvia auki OD:n topiccissa :odwink:
     
    Muokattu: 24.8.2017
    hantta tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!