Erlan,kuka tietää...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja MK1, 23.2.2005.

  1. MK1

    MK1 Gearhead

    Tankissa lukee "ERLAN" eli pyörä on siis sen niminen,norsunkorva istuin ja suorakaiteen muotoinen taka ritsi,nopeusmittari upotettu ajovaloon,yksi pyttynen ja moottorin tyyppikilven perusteella 175 kuutioinen ja sasksalainen(ainakin moottori),jos muihin museopyöriin vertaa niin näyttää -40-50 lukuiselta??Jos joku tietää tai on kuullut mistä vois saada infoa kyseisestä pyörästä niin kaikki vinkit otetaan riemulla vastaan...
     
  2. JR

    JR Gearhead

    Näyttäisi olevan Monark jota myytiin joskus tuolla nimellä. En osaa tuota ruotsia ihan tarpeeksi. Tuolta nyt kuitenki jotain tietoa löytyisi: http://home.swipnet.se/dick-n/sida2.htm

    Kannattaa laittaa tuo kysymys myös tuonne VMPK:n foorumille. Siellä voi tietämystä olla hieman enempi. www.vmpk.com
     
  3. MK1

    MK1 Gearhead

    Voi helevata kun oli hyvä linkki,ite kun en varsinaisia pyöräihmisiä ole niin ei tullu mieleenkään että nimi vaihtoehtoja olis ollu samalla pyörällä jo silloin noin monta.
    Siinä kohtaa saittia missä mainitaan nämä eri nimivaihtoehdot on alapuolella juuri sama pyörä,mutta monarkin nimellä,se -52 mallin mainos.
    Iso kiitos vielä kerran,tästä on hyvä jatkaa.. :D
     

Kerro tästä muillekin!