ESAB

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Anonymous, 15.6.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Onko kenelläkään kokemusta esabin origomag c170 hitsauskoneesta?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niin ja...

    kaapeli on kiinni EURO-liittimellä

    napaisuuden vaihto onnistuu.

    Harkitsen mig eli mag koneen ostoa ja jos jollakulla on kokemuksia yllä mainitusta koneesta, tai Kempin super miggeristä olisin tyytyväinen kommenteista.

    Ei sitten mitään "osta voimavirtakone" juttuja, koska talliin tulee vain valovirta...
     
  4. amis

    amis 1st gear

    Noiden teknisten tietojen perusteella sopii hyvin autopellihommiin. Ja kyllä 170A jo saa hiukan rautaakin hitsattua :odroll:
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    autonpeltihommiin riittää. jos joskus haluu tehtä jotain paksumpaa, niin siihen toi kone on ihan mökkiläismalli. Uskokoon kuka haluaa, mut mun mielestä tukevampaan vaikka tosi vanhaankin koneeseen kun rahansa laittaa, niin ei jälkeenpäin harmita. Näin on ollut Wanhojen Esabien kanssa.
     

Kerro tästä muillekin!