Espoo Cruising 9.6.2023 klo 17 - 22

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Snackyfin, 6.6.2023.

?

Kävitkö viimeksi?

 1. Kyllä

  4 ääntä
  57,1%
 2. En

  2 ääntä
  28,6%
 3. En, mutta aion tulla nyt

  1 ääntä
  14,3%
 1. Snackyfin

  Snackyfin 1st gear

  [​IMG]

  Espoo Cruising järjestetään Snackyn pihalla joka kuukauden toinen perjantai. Jenkkiautoilijoille tarjoamme ilmaiset kahvit ja kaakaot! Ja nyt seuraava tapahtuma onkin jo ensi pe. 9. kesäkuuta. Eli, laita merkintä kalenteriin ja muista myös tulla paikalle moikkaamaan!

  Ja kiitos teille kaikille, kun kävitte viimeksi. Tunnelma oli aivan loistava ja autoja oli ihan jonoksi asti! Mikä on todella positiivinen juttu!

  ⏰ Milloin: Joka kuukauden toinen perjantai, klo 17 - 22
  Missä: Snackyn piha, Mikkelänkallio 1, Espoo
  ☕ Kahvi / kaakao veloituksetta jenkkiautoilijoille

  P.S. Ja sisältä saat rakastettujen klassikkoannosten lisäksi kotimaisia Bus Gelaton jäätelöitä sekä Candy Town irtokarkkeja!
   
  Isamu tykkää tästä.
 2. Snackyfin

  Snackyfin 1st gear

  Seuraavat kokoontumisajot

  pe. 14.7 klo 17-22
  pe. 11.8 klo 17-22
  pe. 8.9 klo 17-22
   

Kerro tästä muillekin!