ET ja Street nitrokisoihin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja triniemi, 2.1.2008.

 1. supo

  supo Gearhead

  Kiitokset myös tiältäkin kaikille jotka asiaa hoitivat että piästää ajamaan kilipoo EM-kisassa.Terv:Kari Laitinen,Pro Et 1337
   
 2. Mopar

  Mopar Gearhead

  Selvitetään nyt tämäkin, että onko tää 200€ ennen vai jälkeen fhra:n 50% alennuksen jälkeen??
   
 3. BS105

  BS105 1st gear

  joo kiitokset Mikolle täältä myös vaivannäöstä mutta onkohan kaikki nyt ihan oikeesti lukenu/ymmärtänyt fhra:n vastauksen ko aiheeseen,eli street ja ET ryhmät pääsee ajaan torstaina(jos sää sallii) yhden rundin vaivaseen 200 euron hintaan......HALOOO!!!!! Kannattaisko kuitenkin ilmottautua johonkin toiseen luokkaan ni pääsis ajelee käytännös samalla rahalla koko viikonlopun?Ja tiedän että joidenkin mielestä olen täys aasi ja sillee mut miettikää oikeesti tota juttuu koska mun mielestä se on melkosen naurettava vastaus fyyralta...
   
 4. vesaraiski

  vesaraiski 1st gear

  eli tarkennuksia:

  Osallistumismaksu 200 euroa fhran ja fdban kilpailijajäsenille, muille 400

  Torstaina ajetaan normaalissa järjestyksessä mahdollisimman monta kierrosta, kuitenkin niin että ko. Ryhmissä pudotukset aloitetaan niin että perjantaille lähdetään 8-kaavioissa

  Kaikissa muissakin ryhmissä perjantaina aloitetaan tarvittaessa pudotukset niin että lauantaille lähdetään 16-kaavioissa pudottamaan

  Muissa ryhmissä osallistumismaksu on 260 euroa fhran ja fdban jäsenille....

  Jokainen voi miettiä missä ryhmässä haluaa ajaa, mutta henkilökohtaisesti haluaisin ko. Ryhmien kuljettajien nähdä taistelevan sarjansa sm ja cup-pisteistä, koska muuten koko sarjasta lähtee pohja pois......

  :odroll:

  Tosta lisenssi hommasta sen verran että onneksi paluu entiseen ei koske muita kuin ulkomaille matkaavia kuljettajia.... Eli kotomaassa jos pysyy niin kansallisella lisenssillä pärjää ja ei tarvii lekurin tarkastusta....

  Sääli vaan että käytäntö rajoittaa niitä jotka haluis lähtee vaikka mielenkiiinnosta mantorppiin ajelee.....

  Mut tälle muutokselle ei fyyra ja ei edes akk voi valitettavasti mitään koska päätös tuli fiasta.... :(
   
 5. triniemi

  triniemi Gearhead

  Sitten vois tulla jotain perusteluita 100% korotetusta osallistumismaksusta nitrokisojen kohdalta. ET, Street ja Street-prätkäkuskien näkökulmasta kun toi tarjoaa vähän vähemmän ajettavaa kuin normikisa.
   
 6. SC 285

  SC 285 1st gear

  Mä en henk koht näe tota paluuta huonona asiana. Vaikken olekaan menossa kuin mantorpiin (nooh ehkä piteå...) niin mielelläni käyn lääkärintarkastuksessa... Tuohan se tietty kuluja lisää, mut näkeepähän missä kunnossa ukko on...
   
 7. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Eipä tuohon maailma kaadu mutta ensimmäinen kansainvälinen lisenssi vaatii myös erikseen silmälääkärin eli pikkasen vaivaa, lompakkoa löysemmälle ja siinäpä se.

  Lievä etupainoinen tiedottaminen asiasta olis myös ollut paikoillaan koska nyt porukoilla on maksettuna tai maksua odottamassa väärät paperit.
   
 8. SC 285

  SC 285 1st gear

  Niin... tota en tiedäkään miten se mulla menee. Mulla ollu aina kv lisenssi paitsi viime vuonna.... Tarviikohan mun käydä silmälekurissa...
   
 9. panhead

  panhead 1st gear

  Aika rajulta toi hinta mustakin tuntuu,200e ja huonoimmillaan yhden päivän kisa.Vastaavasti esim. SC sais ajaa joka päivä,mekatso lippuja enemmän,parempi varikko ja sähkö mahdollisuus.Sitte me ollaan vielä cup ryhmä-ei ihan meikäläinen ymmärrä hintaa.Ainoo mikä tulee mieleen, ettei meitä sinne haluta.Oisko loppujen lopuks fiksumpaa ajaa kuitenkin jossain muussa ryhmässä hieman kovemmalla hinnalla ja huomattavasti paremmalla tarjonnalla.No jokaisen omassa harkinnassa...
   
 10. Mopar

  Mopar Gearhead

  Jos on kolmekin mekatsua tulossa mukaa, joutuu ostaa pari lippua lisää ja ollaankin aika lähellä tota muiden ryhmien 260€ mihin sisältyy tuo 4 lippua ja mahdollisesti sähkökin jne.... panee harkisemaan, missähän sitä ajettaan.
   
 11. vesaraiski

  vesaraiski 1st gear

  miettikää nyt vähän mitä täällä höpäjätte... Ei meinaan ollut mikään läpihuuto juttu streettien ajamis päätös johtiksessa... Nyt kun päätös saatiin lävitse niin pitäkää huoli et jokaiseen ryhmään tulee reilusti kilpailijoita, koska jos ryhmiä jää ajamatta tai osannotto on alhainen niin se on ihan selkee viesti tulevaisuudelle tuleeko streetit em kissan vai ei.
  :soosoo:
   
 12. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Miettikää :rotfl: Millä muka :p Nyt pistit kyllä liika pahan :poff:
  Vaan oikeesti, mites se menee esimerkiks noiden mekatsukorttien kanssa? Jos Streetit ja ET:t maksaa 200€ ja niinsanotut kilparyhmät 260€ niin eihän tossa jää eroa kuin se surullisen kuuluisa televisiointimaksu johon Streeteillä ei oo osaa eikä arpaa ja niinpä noi muut kilpailusta saatavat palvelut tulis olla samat.
   
 13. triniemi

  triniemi Gearhead

  Mutta jotain perusteluita nyt sille tuplahinnalle. Onko se rata kenties jotenkin kalliimpi vuokrata to-pe? Lämmitetäänkö tällä kaudelle 2009 200 euron osallistumismaksua? Ihan kiva, että päästään to-pe ajaan, mutta en mä pureskelematta tollasia korotusilmotuksia niele.

  Vai onko syy se, että ryhmiä ei edes haluta koko kilpailuun ja halutaan harventaa osallistujamääriä kovemmalla osallistumismaksulla? Se on toiminut hyvin viime vuosina ainakin SST,SG ja SC ryhmissä. Siinä voi aika helposti käydä niin, että ne jotka eivät muutenkaan aja koko kautta, ajavat sitten 60e lisämaksulla muissa ryhmissä to-pe-la-su ja pyörivät siellä pro-ryhmien jaloissa sitten koko viikonlopun.
   
 14. vesaraiski

  vesaraiski 1st gear

  valitettavasti tuo em kisa maksu 260 euroo ei sisällä mitään tv yms. Juttuja vaan on ollut tuollaisenaan jo useamman vuoden.... En nyt muista mitä ylim. Team kortti maksaa, mut portilta koko aika lippu maksaa 50 euroo.... Eli se kertaa kaks tekee 100 euroo. Tähän päälle maksu leiriytymisestä yms..... Eli en pitäis tuota 200 euroa kovin pahana jos eroa jää vaikka 80 euroo ja torstaina kerkee ajaa 4-5 lähtöö ja perjantaina 3 se tekee yhteensä 6-8 lähtöö eli alle 10 euroo kappale! Jos mä ajaisin niin en ainakaan lähtis ajamaan sille tahmaselle radalle johon fyyrakin on mennyt sotkemaan joku 15-20 tynnyrii liimaa (15.000-20.000 euroo).... Tai ainakin harkitsisin vakavasti..... .o)
   
 15. hejo

  hejo 1st gear

  Voihan pyhä jysäys!Nyt kun on tämä koko kuskiosasto ottanut tämmöisen lasten kanssa käytettävän (ja hyväksi havaitun)metodin käyttöön siis uhkailu,lahjonta sekä kiristys ja lopputuloskin oli se mitä alunperin täällä haluttiin eli päästä ajamaan nirtoissa ja vieläpä omassa ryhmässä.Ettei nyt vaan olisi niin että on annettu pirulle pikkusormi......Jos vaikka tuolla hyvällä metodilla saisi kilpailumaksun pienemmäksi...ja eikös tuo aikataulu ollut viime vuonnakin suht sama?..
   
 16. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Muistanko nyt ihan väärin ettei tässä nyt olis käymässä niinkuin tilapäiselle autoverolle ja käyttömaksuille että alkujaan toi 60€ napsahti hintaan lisää kaikille noille tv:ssä vilahtaville ryhmille jolloin se olis ikäänkuin se osuus tuossakin, enempi näkyvyyttä haluavat maksoi sit vielä tonnin kaudesta sihen päälle. Eli nykysinhän se ei välttämättä oo mikän ns. tv-maksu mutta, mutta :odroll:
  Mut toi oli jo vertauksena ylivoimainen että verrataan tiimin mekaanikosta aiheutuvia kuluja katsojien lipunhintoihin :rotfl: Mut mikäs, kyllähän muutama luokka voi kai maksaa ekstraa mekaanikoistaankin, pakkoko tän on olla tasapuolista :-?
   
 17. triniemi

  triniemi Gearhead

  Kenenkään kausibudjetti ei kaadu tohon ylimääräisen sataseen, se on varma. Mä ajan Nitrokisassa SPETissä vaikka yksin kun meinaan ajaa koko kauden siinä muutenkin. Se on nyt vaan niin ettei tollasta voi vaan ilmoittaa ja sanoo, että näin on, eikä edes mitenkään perustella. Vähän sama homma kuin takaluukussa vain syksyllä luki SPETin osallistumismaksusta, eikö siitä opittu mitään?

  Siis kolmannen kerran vielä: ne perustelut kiitos, vaikka rankalaisilla viivoilla. Suoriin kysymyksiin suoria vastauksia. Tässähän on muutama kuski jo arvuutellutkin mistä se tuplahinta tulee. Ryhmiä ei haluta sinne? Pehmitetään kaudelle 2009 kovempia maksuja? Radan vuokraus kalliimpaa? Vai onko se liimaus vai mikä? Henkilöstökulut? Jotkut muut kulut?

  Mitä nopeemmin saadaan TIETOA tästä, sitä nopeemmin voidaan lopettaa tämä jauhaminen. Mä luulen, että jos tarpeeksi hyvät perustelut tulee, sen voi jokainen ymmärtääkin mistä maksaa ja maksaa mukisematta.
   
 18. Mopar

  Mopar Gearhead

  Ja mä en pitäs ihmeenä vaikka 2009 kaudella fhra peris tiimeiltä leiritymis maksua varikolla olemisesta :eek:
   
 19. supo

  supo Gearhead

  Viime vuonna maksoi team-lippu 40 ekua.
   
 20. vesaraiski

  vesaraiski 1st gear

  en tiedä mikä johtokunnalla oli perusteena tohon 200 euron maksuun, ei siitä paljon keskusteltu.... Mutta sen tiedän että em+kisassa on kaikki 20 kertaa kalliimpaa.... Jos normikisaan kuluu 30 tonnii , niin nitroihin saa varautua 600 tonnin menoihin..... Kyllä kaikki maksaa, enemmän järkkäreitä, enemmän rahaa rataan, enemmän vessoja, enemmän äänen toistoo jne.... Ja pitää myös huomioida et paikan päällä normi sm kisaa tehdään muutama päivä ennakkoon, em kisaa pitää alkaa kumittaa pari viikkoo ennen, eli huomattavastie enemmän aikaa toimitsijoilta....

  Sit tarkotin sillä lippu vertauksella et 2 henkilöä maksaa paikasta katsomossa leiriytymisellä yli satasen.

  Eli jos vähennätte osallistumismaksustanne "pääsylippujen osuuden la ja su osalta" niin ei siitä ajamisesta nyt hirveitä joudu sittenkään pilittaa....

  Sit siihen telkkari korotukseen, niin silloin kun osallistumismaksuja korotettiin tuo 60 euroo kkaikissa muissa kisoissa, mutta ei em-kisan maksua ei korotettu ollenkaan, se pysyi samana....
   

Kerro tästä muillekin!