EU maan rekkarissa olevan uuden jenkin maahantuonti?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja KiRu, 22.12.2017.

  1. KiRu

    KiRu Gearhead

    En oikein löytänyt haulla selkeää vastausta siihen että poikkeaako EU maassa rekisteröidyn USA auton tuonti esim. audin tms. tuonnista? En ole nyt hetkeen seurannut kovin tarkkaan harrasteauto skeneä mutta käsittääkseni ei tarvitse enää mitään naurettavaa ajovalo vaihtelua tehdä? Entäpä onko jotain muita hienoja mausteita valtiolla vielä jäljellä hankaloittamaan harrastajan maahantuontia?
    Voisko se olla niin helppoa nykyisin että tuo auton esim. ruotsista, katsastaa (ei pelleilyä) ja maksaa veroarpajaisten summan?
     
  2. KiRu

    KiRu Gearhead

    niin ja tarkoitin "uudella jenkillä" 2000-luvun autoa, en ihan uutta..
     
  3. Kylmit

    Kylmit 2nd gear

    Nykysäännöillä ei tartte jenkkeihin tehdä enää mitään muutoksia leimalle, katsot vain että autossa on CARB hyväksyntä päästöistä. Ilman sitä leimalla haasteita ainakin henkilöautoissa.
     

Kerro tästä muillekin!