expres van vm 99 airbag...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja meirok, 5.9.2015.

 1. meirok

  meirok 2nd gear

  siis kyseinen vani v6 bensa vm 99 autossa ei ole abs merkkivaloa vaan syttyy vilkkuu ja sammuu brage valo joka kai korvaa sen?? se pelaa mutta ongelma on airbag valo ...syttyy vilkkuu vaan ei sammu...muut valot ja mittarit toimii...vika koodia ei anna ,se tarkastettu..mitä tekis kun leimalle pitäs???? voiko penkin alla olevan boxin vaihtaa toisesta jos vika siellä?? siinä txt airbag sensor ja SDM ...onko joku "viritys" kikka,,jollain?????onko ko boxi autokohtanen ja jotenkin "vain tuohon ko autoon" ??? avasin sen kannen ja sisällä piirilevy ja ei näyttänyt mikään ""nippeli" palaneelta tms ,,,,
   
 2. Hävittäjä

  Hävittäjä 2nd gear

  Sen penkin alla olevan airbag-modulin voi korvata toisella, kunhan tarrassa oleva service-numero sama. Todennäköisesti ei löydy kuin saman ikäluokan express vaneista.
   

Kerro tästä muillekin!