FHRA Finals Street-luokat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja DS 325, 3.8.2006.

  1. Tea

    Tea 1st gear

    Aika helppo saada kaikki mukaan tohon keräykseen :rotfl: :rotfl:
    (menee vähän editoinniks kun ei sit millään meinaa onnistua..)
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Siis joutuuko noita ostamaan? Mä oon aina luullu, että niitä saa sossusta.
     
  3. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Juu, Chevrolet takit pitää ostaa, niitä Mopar-takkeja taitaa sossu jakaa.
     
  4. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Ensikesään pitää varautua hyvin, etsin jostain Mambaa ja se laitetaan varikolla soimaan, sitten nähdään miten Käkö saa kiekua :rotfl: , isosti tai pienesti :-? .
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Jaa, totakaan en tienny. Joku roti pitäis olla kyllä, ton mopsitakkien jakamisen sossusta mä ymmärrän, mutta eiks noita chivvy performance takkeja pitäis jakaa kanssa? Vaikka mielenterveystoimistossa? Tai no, eihän se ole hullu joka pyytää, vaan....
     
  6. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Nyt taitaa mennä puurot ja vellit sekaisin? :eek:

    Kyllä nuo Chevy-takit ovat aina olleet kauppatavaraa, mutta ainakin minulle oli uusi tieto, että sossu jakaa Mopar-takkeja :soosoo: Varmaan ennaltaehkäisynä, ettei mielenterveystoimistot ylikuormittuisi näistä Maopar-harrastajista :rotfl:.

    Chevy-hevosvoimat vain ovat sen verran edullisempia, että varmasti jokaiselta tiimiltä löytyy keräykseen sen verran rahaa jolla saadaan myös vipottajalle Chevy-takki :poff: .
     
  7. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Sellasen kun sais käsiinsä, se saattais saada osakseen pientä retusointia. :rotfl: Kyllä mä sellasta käyttäisin muuten, mutta kun tykkään en tykkkää kontrasteista.
     
  8. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Ei tässä näköjään järkipuheet auta :rotfl: :rotfl:.

    Kontrastithan häipyisi sillä, kun lykkäisit kaikki viisi-kulmaisilla ruuveilla ja muttereilla kootut teokset sulattoon.
     
  9. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Totta, se takki ON ruma. Vielä tarttis hävittää ittensä. :rotfl:
     
  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Meillä huoltoporukassa mukana olleella kaverilla on useitakin Mopareita :eek: , en kyllä ymmärrä miks ihmeessä, tai no pitää niitä kai olla useita niin joku aina vuorollaan sit ehkä toimiikin mut eikös sekin perkule mennyt ja ostanut itelleen silloin sunnuntaipäivän kuluessa vielä sellasen Mopar Racing takin ja eipä aikaakaan kun se semmonen takki päällä heilu siinä pikupin ympärillä säätelemässä ja vielä viimosessa lähdössä avustajana niin suuttuhan se meitin Chevy siitä ja meni lopulta päivän päätteeks vielä rikki :( Mut hyvä että asia tuli täällä puheeks niin selvis sillekin syy että miten ihmeessä Chevyyn voi tulla joku vika :poff:
     
  11. kime2

    kime2 Gearhead

    Kyllähän tiiminne mekaanikon/avustajan pukeutumista vähän ihmeteltiin... Mut oli siitä se hyvä puoli et meidän kuljettaja päätti teettää kaikille tiimiläisille paidat :D (nähtäväksi jää vaan se et kehtaako sitä päälleen vetää :-? )
     
  12. gremlin

    gremlin Gearhead

    Juu kannattaa olla tarkkana mita paalleen pistaa. Alkaa viela ihmiset osotteleen jos on joku sosiaali huollosta saatu letukka paita paalla!
    Vai saiko niita sielta noirutunpohojammaandemariennuorisotoimistosta missa noi chivvy/kempsu ukkelit pakkaa notkumaan :odroll:
     
  13. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Jos joku olisi saanut Chevy-takin sossusta se olisi melkoinen ihme ja varmasti osoiteltaisiinkin. Olen nähnyt sellaisen Moparimiehen jolla oli vipottajan kertoma sossusta hankittu Mopar-takki päällä ja oliko Mopar-lippis sitten mielenterveystoimistosta, varmaankin.

    Taitaa olla kommarien propagangaa haukkua Pohojalaasia joka asiassa :eek: . Toki täältähän on ennenkin lähretty siivuamahan Suomea tänne kuulumattomista punikeista, 8) .
     
  14. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Miten tää viesti on muka tullut ennen tuota BBC:n viestiä, vaikka varmasti juuri siihen BBC:n viestiin viittasit? :rotfl:
     
  15. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Onneks tosta ei oo näkyny missään yhtään kuvaa todistusaineistona :poff:
     
  16. kime2

    kime2 Gearhead

    Ei niin,munkin kamerassa on suodin :lol:
     
  17. gomopar

    gomopar Gearhead

    :argue:
    Ja kun olis äireemuarit ymmärtäny poijjaat varustaa spärdäreillä nin ei olis levinnyt tuo chiivy harrastus pohojammaata piremmäs :rotfl: :rotfl: :poff:
     
  18. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Olis varmaan silloon sunki hauskee harrastella vaan Mosseja ja Ladoja, jos ei sukuasi olisi viety työleirille Siperiaan, mieti sitä.
     
  19. gomopar

    gomopar Gearhead

    Nua ois ainaskin halvempia :odroll: :wc:
     
  20. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Ja yhtä huonoja kuin Chevyt ja Mopet, Fordista puhumattakaan :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!