FHRA Finals Street-luokat

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja DS 325, 3.8.2006.

 1. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  70€ tuli ekstraa tosta jälki-ilmottautumisesta eli kilpailijajäsenenä 100€+70€=170€. Jos meitinkään kuski ei olis kilpailijajäsen niin sit homma olis kustantanut 200€+70€=270€ eli taas me säästettiin :rotfl:
   
 2. Dartblower

  Dartblower Gearhead

  No voipeevetti, en ole kilpailijajäsen; vauhti maksaa.......ja ilmeisesti tuo 270 e on 14 sec netto ??
   
 3. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Kantsii päivittää jäsenyytensä kilapiljajäseneks, soita toimistolle ja utele. TAi vaikka maksaa uusiks se jäsenmaksu, se ei kutienkaan oo kun 40€.
   
 4. Henski

  Henski 1st gear

  Mitäs jos säkin antaisit mun ajaa! Vois koittaa pystyykö Dusterista tehä Novan, kun päinvastoin onnistu niin helposti :odroll: ...Ei helvetti, sehän vaatis jo selkeesti kaadon. Unohdetaan koko juttu :rotfl: :rotfl: :poff:
   
 5. Dartblower

  Dartblower Gearhead

  ASIAA !!

  Niin, saako Dusterista Novan, jos ampuu esim blouverin maatakierävälle radalle ?

  Koska muuten moppe on viimeksi karannut viherkaistan puolelle ??

  Ainaikin gm:miä siellä on piipahdellu.....heinää lakoon - tyylillä :poff:
   
 6. Henski

  Henski 1st gear

  Kilapiljajäsenyys on rock!

  PS.Teetänkö taas tarrat :rotfl:
   
 7. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  On nuo vanhat vielä akkunoissa, eiköhän ne kelpaa.
   
 8. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Eläköön kilapiljajäsenyys, tarroilla tai ilman :rotfl:

  Joo, tossa hetken henkeä vedettyäni, ja v**utuskäyrää sulatellessani noiden pikku vaurioiden takia, alkaa taas näyttää paremmalta. Stevelle näyttää nyt sitten kuitenkin jäävän Finaalien osalta telakalle, muttei siinä kuitenkaan ole mitään peruuttamattomia vaurioita. Renkaat ovat tietysti loppu, siis 3 niistä ja Powerglidestä meni ainakin sisäänmeno- akseli poikki. Noi kaikki on kuitenkin helppo korjata ensi kaudelle, joten ehkä jo silloin Sari sitten radalle pääsee.

  Camaron moottorin tilanne onkin sitten hiukan toinen: Ohivuodot ovat mitä ovat ja ainakin yksi mäntä näyttäis saaneen siipeensä, joten nyt sitten on siirryttävä suunnitelmaan B. Näillä näkymin joudun lainailemaan erinäisiä palikoita tosta Stevellestä ja muusta varastokannasta noinniinku moottorin muodossa, mutta viivalle päästään kuitenkin.

  Eli viivalla nähdään arvon kilaplijat :rotfl:
   
 9. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Ja tänään tuli saatettua turbiinin vaihto päätökseen. Eilen se jo tuli vaihdettua, mutta jäi vähän arveluttamaaan turbaanin syvyys lootassa, nyt tuli heitettyä vajaa viis milliä shimmiäväliinja homma toimii. Uus turbiin vetää aika tiukkaan; arvailujen varaan jää miten se radalla pelittää.Viikonloppuna ai ens viikolla motin perustsekkaus ja eiköhän vipotinkin taas pyri Alastarolla varttia mittaamaan. Harldille kiitoksia ylimääräsistä käsistä joita ilman olis lootan ylösnosto ollut vähintäänkin mielenkiintoista.
   
 10. Cuda

  Cuda 1st gear


  kilapilja?!%&? ..onkose? ... pilakalja! -jäsenyys! :rotfl:
  - Liity sinäkin Pilakalja-jäseneksemme! Saavutat huomattavan säästön kauden jokaisessa nopeuskisoissamme kilpaillessasi. - :D
   
 11. valiant65

  valiant65 Gearhead

  Alkuun hieman ihmettelin että mistäpä tuo vipottaja-nimi mahto tulla, mut nyt se rupee oleen päivänselvää kun katselee noita viimeisiä viestejä :rotfl: Eli siis 10-sormijärjestelmässä yks sormi vipottaa ?
   
 12. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Ei kun se yks ei vipota, muut tekee mitä sattuu. Vähän niinku turhapurossa, että kyllä mä toki nopeemminkin osaan kirjotta, virherosentti vaan aavistuksen kasvaa. :rotfl:
   
 13. Cuda

  Cuda 1st gear

  noi meidän kaikkien (no, lähes, mulla ainakin paljon ja usein ku olen laiska) välillä näppäilemät typot, on välillä aika hauskoja. se on rennompaa ei ei tarvi välittää oikoluvuista sun näppihäiriöistä sun muista. sen kun painaa tajunnanvirtaa johonki topikkiin meneen vaan! Yhdyssanojen metsästäjiä, ja-sekä-sekäettä-jos-vaikka-kuinka-koska-kuin -metsästäjistä se lienee kuitenkin raivostuttavaa välipitämättömyyttä lukijoitaan kohtaan.. mut itelleen.. se on semmosille lepposampaa postailua jokka ei ota itteensä tai näitä aiheita kovin ja liika vakavasti :)
   
 14. Tea

  Tea 1st gear

  Miten voikin muuten naurattaa tollanen yksinkertainen asia näin paljon

  :rotfl:
   
 15. Henski

  Henski 1st gear

  Hulluilla on halvat huvit :rotfl: :oops:
   
 16. Cuda

  Cuda 1st gear

  kilapilja
  pila kilju
  kila pilu

  "..eiku, öh, mitähän tossa nyt lukikaan.."

  "..luempas uudestaan, ajatuksella"
   
 17. Käkö

  Käkö Gearhead

  :rotfl:
  Kilapilja on rock :rotfl:
   
 18. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Mä vaadin saada ittelleni finaaleissa KILAPILJA kortin.
   
 19. Henski

  Henski 1st gear

  Iso V vois vaikka avata ohjaajakokouksen virallisesti: "Tervetuloa Defa Finaaleihin kaikki kilpailijat sekä ryhmä reen kilapiljat!"

  Pitääkin ehdottaa, katotaan vastaako kaveri vaalilupaukseensa kuunnella streettikilpailijoiden mielipiteitä. :wink:
   
 20. Cuda

  Cuda 1st gear

  "..Parsaimmille kilplailijoille myönnettäköön täten KILAPILJA-kortti tunnustuksena pitkästä kilapilja-urastaan.. ja Moparismin edistämisestä"
   

Kerro tästä muillekin!