FHRA Finals Street-luokat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja DS 325, 3.8.2006.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    70€ tuli ekstraa tosta jälki-ilmottautumisesta eli kilpailijajäsenenä 100€+70€=170€. Jos meitinkään kuski ei olis kilpailijajäsen niin sit homma olis kustantanut 200€+70€=270€ eli taas me säästettiin :rotfl:
     
  2. Dartblower

    Dartblower Gearhead

    No voipeevetti, en ole kilpailijajäsen; vauhti maksaa.......ja ilmeisesti tuo 270 e on 14 sec netto ??
     
  3. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Kantsii päivittää jäsenyytensä kilapiljajäseneks, soita toimistolle ja utele. TAi vaikka maksaa uusiks se jäsenmaksu, se ei kutienkaan oo kun 40€.
     
  4. Henski

    Henski 1st gear

    Mitäs jos säkin antaisit mun ajaa! Vois koittaa pystyykö Dusterista tehä Novan, kun päinvastoin onnistu niin helposti :odroll: ...Ei helvetti, sehän vaatis jo selkeesti kaadon. Unohdetaan koko juttu :rotfl: :rotfl: :poff:
     
  5. Dartblower

    Dartblower Gearhead

    ASIAA !!

    Niin, saako Dusterista Novan, jos ampuu esim blouverin maatakierävälle radalle ?

    Koska muuten moppe on viimeksi karannut viherkaistan puolelle ??

    Ainaikin gm:miä siellä on piipahdellu.....heinää lakoon - tyylillä :poff:
     
  6. Henski

    Henski 1st gear

    Kilapiljajäsenyys on rock!

    PS.Teetänkö taas tarrat :rotfl:
     
  7. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    On nuo vanhat vielä akkunoissa, eiköhän ne kelpaa.
     
  8. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Eläköön kilapiljajäsenyys, tarroilla tai ilman :rotfl:

    Joo, tossa hetken henkeä vedettyäni, ja v**utuskäyrää sulatellessani noiden pikku vaurioiden takia, alkaa taas näyttää paremmalta. Stevelle näyttää nyt sitten kuitenkin jäävän Finaalien osalta telakalle, muttei siinä kuitenkaan ole mitään peruuttamattomia vaurioita. Renkaat ovat tietysti loppu, siis 3 niistä ja Powerglidestä meni ainakin sisäänmeno- akseli poikki. Noi kaikki on kuitenkin helppo korjata ensi kaudelle, joten ehkä jo silloin Sari sitten radalle pääsee.

    Camaron moottorin tilanne onkin sitten hiukan toinen: Ohivuodot ovat mitä ovat ja ainakin yksi mäntä näyttäis saaneen siipeensä, joten nyt sitten on siirryttävä suunnitelmaan B. Näillä näkymin joudun lainailemaan erinäisiä palikoita tosta Stevellestä ja muusta varastokannasta noinniinku moottorin muodossa, mutta viivalle päästään kuitenkin.

    Eli viivalla nähdään arvon kilaplijat :rotfl:
     
  9. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ja tänään tuli saatettua turbiinin vaihto päätökseen. Eilen se jo tuli vaihdettua, mutta jäi vähän arveluttamaaan turbaanin syvyys lootassa, nyt tuli heitettyä vajaa viis milliä shimmiäväliinja homma toimii. Uus turbiin vetää aika tiukkaan; arvailujen varaan jää miten se radalla pelittää.Viikonloppuna ai ens viikolla motin perustsekkaus ja eiköhän vipotinkin taas pyri Alastarolla varttia mittaamaan. Harldille kiitoksia ylimääräsistä käsistä joita ilman olis lootan ylösnosto ollut vähintäänkin mielenkiintoista.
     
  10. Cuda

    Cuda 1st gear


    kilapilja?!%&? ..onkose? ... pilakalja! -jäsenyys! :rotfl:




    - Liity sinäkin Pilakalja-jäseneksemme! Saavutat huomattavan säästön kauden jokaisessa nopeuskisoissamme kilpaillessasi. - :D
     
  11. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Alkuun hieman ihmettelin että mistäpä tuo vipottaja-nimi mahto tulla, mut nyt se rupee oleen päivänselvää kun katselee noita viimeisiä viestejä :rotfl: Eli siis 10-sormijärjestelmässä yks sormi vipottaa ?
     
  12. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ei kun se yks ei vipota, muut tekee mitä sattuu. Vähän niinku turhapurossa, että kyllä mä toki nopeemminkin osaan kirjotta, virherosentti vaan aavistuksen kasvaa. :rotfl:
     
  13. Cuda

    Cuda 1st gear

    noi meidän kaikkien (no, lähes, mulla ainakin paljon ja usein ku olen laiska) välillä näppäilemät typot, on välillä aika hauskoja. se on rennompaa ei ei tarvi välittää oikoluvuista sun näppihäiriöistä sun muista. sen kun painaa tajunnanvirtaa johonki topikkiin meneen vaan! Yhdyssanojen metsästäjiä, ja-sekä-sekäettä-jos-vaikka-kuinka-koska-kuin -metsästäjistä se lienee kuitenkin raivostuttavaa välipitämättömyyttä lukijoitaan kohtaan.. mut itelleen.. se on semmosille lepposampaa postailua jokka ei ota itteensä tai näitä aiheita kovin ja liika vakavasti :)
     
  14. Tea

    Tea 1st gear

    Miten voikin muuten naurattaa tollanen yksinkertainen asia näin paljon

    :rotfl:
     
  15. Henski

    Henski 1st gear

    Hulluilla on halvat huvit :rotfl: :oops:
     
  16. Cuda

    Cuda 1st gear

    kilapilja
    pila kilju
    kila pilu

    "..eiku, öh, mitähän tossa nyt lukikaan.."

    "..luempas uudestaan, ajatuksella"
     
  17. Käkö

    Käkö Gearhead

    :rotfl:
    Kilapilja on rock :rotfl:
     
  18. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Mä vaadin saada ittelleni finaaleissa KILAPILJA kortin.
     
  19. Henski

    Henski 1st gear

    Iso V vois vaikka avata ohjaajakokouksen virallisesti: "Tervetuloa Defa Finaaleihin kaikki kilpailijat sekä ryhmä reen kilapiljat!"

    Pitääkin ehdottaa, katotaan vastaako kaveri vaalilupaukseensa kuunnella streettikilpailijoiden mielipiteitä. :wink:
     
  20. Cuda

    Cuda 1st gear

    "..Parsaimmille kilplailijoille myönnettäköön täten KILAPILJA-kortti tunnustuksena pitkästä kilapilja-urastaan.. ja Moparismin edistämisestä"
     

Kerro tästä muillekin!