FHRA:n ja Drag Racingin nykytila ja tulevaisuus

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja tmd, 21.12.2014.

 1. rude1

  rude1 3rd gear

  Eipä sitten tarvitse maksaa jäsenyyttä kun ei sillä mitään saa. Iso pettymys tällainen päätös.
   
 2. jknR

  jknR Gearhead

  Rahat takas! PRKL! :mad:
   
 3. BBC

  BBC Guest

  No voi perhana. Aika pienestä on kiinni talouden ylläpitäminen, jos jäsenet ei saa jäsenen etuja! Miksi muuten maksetaan jäsenmaksuja?
  Ei ainakaan myötätunnosta tai wannabe -hengestä.

  Olisiko tehokkaampaa hommata tuokin raha extra mainosmyyntinä.
  Olisi hienoa, jos fhra näyttäisi mainosdiilit edes jäsenille, jos ei tällä palstalla voi niitä tuoda esille. Ne on se millä mennään eteenpäin ja homma kelluu tai uppoaa.

  Luulen että järkevät säästöt on jo tehty ennen tätä kautta.
  Säästämällä kun ei tuoda rahaa kassaan.  ah
   
 4. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

  Jaska Salakarin vastaus ACS topicista:

  Kaikille tiedoksi;
  Näyttelyyn pääsee ilmaiseksi kun maksaa jäsenmaksun ja tulee kevätkokoukseen joka on messukeskuksen yhteydessä näyttelysunnuntaina, virallinen kokouskutsu tulossa.
  Tulevasta kokouksesta vielä sen verran että jos ns. Fyyran salaisuudet kiinostaa niin siellä ne aukenee.
   
 5. homer

  homer Gearhead

  Taitaa tulevana suvena kutsua jokkiksen sm-kisat nitrokisojen sijaan...
   
 6. josu

  josu Gearhead

  Mix vi..lla tehdään näin päin persettä nää asiat :mad: .Eka saadaan kovalla motivaatiolla ja työllä uudet ukot johtokuntaan johonka porukka rupee luottamaan jotta jotain positiivista tapahtuu, paskan marjat kustaan maksavien asiakkaiden muroihin kunnolla, nyt jos FHRA,n päättävä sielu olisi järkevä niin peruis puheensa ja pyytäs anteexi niiltä ihmisiltä jotka maksavat fyyralle rahaa,onnex ite en oo jäsen eikä tuu kun tälleen käännetään selkä heti vuodenvaihteen jälkeen, varmasti asia oli tiedossa ennen joulua,ei vaan kerrottu kun siitä olisi tullut vielä pahempi katastrofi, tän voisi äkkiliikkeellä korjata, toivottavasti portaassa on munaa tehdä tämä korjausliike :rotfl:
   
 7. C-barge

  C-barge Gearhead

  Siinä mielessä saattais ehkä olla hyvä olla jäsen ja tulla tonne american car shown yhteydessä pidettävään kevätkokoukseen. Siellä on luvattu paljastaa tähän asti selvinnyt tilanteen karuus. Mä en tiedä mitä kaikkee karkkia ja pullaa joillekin on uusiutunut johtoporras etukäteen luvannut, mun käsittääkseni ei kyllä juurikaan mitään, mutta taloudellinen tila ja todellisuus siis ei yhdistyksellä eikä OY:llä ole edes siinä kuosissa kuin silloin kuviteltiin. Sinänsähän tuolla johtokunnassa nyt mitään maata mullistavaa sattunut, johtokunnan yhdeksästä jäsenestä kolme on vaihtunut ja samoin toimitusjohtaja. Eli enemmistö on kuitenkin ihan vanhoja ukkoja.
   
 8. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Juuri kun tuossa loppuvuodesta ajattelin, että pitäisikö maksaa jäsenmaksu muutaman vuoden tauon jälkeen, kun puheenjohtajakin vihdoin vaihtui...no onneksi en sortunut moiseen.

  Se ettei mitään alennuksia enää saa mistään vie kyllä pohjan koko hommalta, aika vähän on niitä jotka vain pelkän kannatuksen vuoksi maksavat jäsenmaksun.
  Eihän ASC:n mitään vapaalippuja tarvitsisi edes jaella, kympin alennus sieltä per päivä, kisalipuista vaikka vitonen ja EM kympin pari, se olisi minusta ihan kohtuu...varmasti jäsenet sen ymmärtäisivät että alennuksista täytyy vähän tinkiä.
  Se ei ole minusta mikään etu että jos joidenkin tiettyjen puljujen kanssa sovitaan alennuksista...jostain US-Parts:sta tai vastaavasta saa samat tai paremmat alennukset ilman mitään jäsenyyksiä.

  Tule kevätkokoukseen niin saat vapaalipun...just joo, no onhan se tuokin tapa saada porukkaa paikalle.
  En tiedä pitäisikö silti piruuttaan tulla ulkopuolelle kuikuilemaan käveleekö sieltä ulos suuri joukko tyytyväisiä jäseniä hymy korvissa vai sama lukumäärä tervassa ja höyhenissä pyöriteltyjä ukkoja kun on johtokunnassakin :rotfl:

  Ei vaikuta sinänsä mitenkään menoihini...ASC:n tuskin edes menen ja kisoissa käyn todennäköisesti pari kertaa eli katsomassa Motoparkin kisat ja maksan näistä mieluusti täydet hinnat ilman turhaa jäsenmaksua :pinup:
   
 9. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  Noinhan tuo on, ei ole järkeä olla jäsen kerhossa, minkä palveluita saa käyttää samaan rahaan kuin kerhoon kuulumatonkin.
   
 10. homer

  homer Gearhead

  Toivottavasti käyttävät minun maksaman jäsenmaksun edes viisaasti.
   
 11. gator850

  gator850 1st gear

  lyhyeksi jää jäsenyys kaveri oli taas viisaampi kun ei liittynyt
   
 12. Marklin

  Marklin Gearhead

  Semmoinen tyhmä kysymys, että onkos nuo jäsenalennukset yms etuudet toimikunnan päätösvallassa vai käsiteltiinkö niitä jotenkin tulevan vuoden talousarviosssa syyskokouksessa ?
  Paikalla olemattomanakin nimittäin olettaisi, että moinen asia olisi budjetin kannalta olennainen...

  t. nimimerkki jäsenmaksun jo maksanut rivijäsen
   
 13. C-barge

  C-barge Gearhead

  Ei noita "luontaisetuja" ole käsitelty syyskokouksessa. Ja ehkä nyt kannattaa malttaa jotain ihan virallista kommenttia näihin asioihin, toivottavasti nopeesti ton näyttelyn ja kisa-alennusten osalta.
   
 14. jknR

  jknR Gearhead

  Melko viralliselta taholta (Laurell) tuli s-postia, että etuja ei tule. Harmi että ehdittiin maksamaan jäsenmaksut. Olishan niilläkin rahoilla voinnut ostaa vaikka bensaa Nitrokisojen reissulle.
   
 15. Pate-68

  Pate-68 2nd gear

  Jep odottakaa nyt vaan ihan rauhassa että Fyyra lähettää jäsenkortit ja julkaisee sillä saatavat alennukset ym :D Fyyran sivuillahan on pitkä lista liikkeistä joista saa alennusta ainoastaan fyyran omista tapahtumista ei ole mainintaa mutta kuten aiempinakin vuosina niin jäsenmaksun maksaneet saavat lipun näyttelyyn. :eek:
   
 16. jknR

  jknR Gearhead

  Sunnuntaina järjestettävään vuosikokoukseen osallistuvat jäsenet pääsevät kokouksen jälkeen tutustumaan näyttelyyn ilmaiseksi...
   
 17. Woodpecker

  Woodpecker 2nd gear

  ACS ja Nitro Nationals kerää kuitenkin sen verran yleisöä ja lipputuloja että on ihan sama huomioidaanko meitä jäsenmaksun maksaneita mitenkään

  Itse olen aijempina vuosina ajatellut että annan FHRA:aalle ilmaista lainaa maksamalla liput etukäteen jäsenmaksun muodossa: ACS, nitrot ja joku SM: -Deal!

  2015: No deal!

  Mitä meidän huijattujen (jäsenmaksun maksaneiden) tulisi tehdä?
   
 18. C-barge

  C-barge Gearhead

  Varmaankin olla maksamatta seuraavan vuoden jäsenmaksua jos ei etukäteen luvata etuja joidenka takia jäsenmaksua maksaa. Sitä en kyllä ymmärrä et ketä on huijattu, ei mua ainakaan. Vai onks nää niitä AY-liikkeen peräämiä "Saavutettuja etuja"? FHRA:lla on kaiketi parituhatta jäsentä, jos näistä puolet jää saapumatta näyttelyyn sen takia etteivät saa ilmaislippua, jää tulos FHRA:n kannalta edelleen plussan puolelle. Ja siinä sii vaan tän yhden tapahtuman osalta. Talous on kaiketi oikeesti sellasella tolalla ettei voi jättää yhtään kiveä kääntämättä mikä tilannetta parantaisi ja ainakaan sen heikentämiseen ei ole varaa.
   
 19. Passion

  Passion 1st gear

  Pitkä on lista. Siellä on joitain jotka ovat toimintansa lopettaneet. Sekä osoitteet eivät pidä paikkansa. Lista kannattaisi käydä vuosittain läpi yhteistyötä tekevän yrityksen kanssa eikä tuudittautua toistoon.
   
 20. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Moi,

  Minulle ainakin nuo alennukset ACS:stä ja kisalipuista (viime vuonna kävin kaikissa muissa kisoissa paitsi Kalajoen kisassa) on olleet se (ainoa) syy olla FHRA:n jäsen. Onneksi en ehtinyt maksaa 2015 jäsenmaksua ennen tätä.

  Voinkin tänä vuonna sitten rauhassa tähyillä Tierpin suuntaan, sillä nyt voin hyvällä omalla tunnolla käyttää ne vähäiset rahani siihen suuntaan ja mennä katsomaan Euroopan mestaruuskisoja sinne. Voi olla, että tulen myös katsomaan Nitro Nationals kisoja, mutta se ei ole tässä tilanteessa enää mitenkään varmaa.

  Rami
   

Kerro tästä muillekin!