FHRA Vuosikokous 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja sippimies, 22.7.2010.

  1. pontso

    pontso Gearhead

    pontso kirjoitti:
    mut hei mitä teit -84,
    Onkos tämä nyt semmoinen "vittu kuka on vittu ollut pisimpään vittu alhoholisti hä" -tyylinen vastakkainasettelu?
    Nyt on 2010. Varmuuden vuoksi ajattelin ilmoittaa.

    joo tää alkoholi veli on ollu näiden asioiden kanssa tekemisissä jo tuolta lähtien , joten on ollu jos minkäkin laista polemiikkia niin hyvässä kuin pahassa kerhon kanssa joskus se on osunut itsenikin kohdalle . mutta se tiedottaminen ja asioiden informoiminen on ollut pääsääntöisesti aina huonoa tai kokonaan olematonta . takavuosina tapahtui paljon sellaista mikä oli toisille sallittua ja toisille ei, niistä en rupee käymään isompaa keskustelua täällä enempää . se niistä huhuist

    miks niille rumille katuvessoille ei sais nauraa jos ne kerran on ulkonäöllisesti huvittavan näköisiä, tai näyttävät siltä että ei kulje kuin 17 sekan aikoja.
    eikös se niin ole että se parhaiten nauraa joka viimeiseksi nauraa?

    joo saahan sitä nauraa mutta kyllä sitä on sentään pystyttävä jonkinlailla kontroloimaan itsensä jos on burnis lätäköllä hommissa ja ei meinaa pystyssä pysyy kun kaksinkerroin nauraa ja sormella osoittaa kaverilleen

    kyllä se mosse on munkin mielest ruma ja huvittava mut kyllä niillä on tietotaitoo takana ku on saaneet sen kulkeen niin lujaa, ei voi ku nostaa hattuu sen suorituksille :eek:

    "vittu kuka on vittu ollut pisimpään vittu alhoholisti hä" janyt tää alkoholi veli lähtee takas ryyppäääääääääääääää ja se siitä sitten piste
     
  2. Kumirölli

    Kumirölli 1st gear

    Koska toi Pontson kommentti oli joko mulle tai Jorelle tarkottu. Jos mulle, niin vastaan että nauran ihan mille tykkään. :lol: Ja jos auto näyttää joltain MadMax elokuvan hirvitykseltä ja on samaan aikaan rekisterissä, nii haloo. Eikä se aina oo mistään autojen ulkonäöstä kiinni. Siinä on kaikenlaista muutakin, mille voi nauraa, kuten luureissa menevä vitsailu. Yhtään autoa ei sen takia joutunut odottamaan tai päässyt liian aikaisin menemään. Että se siitä kontrollista. Tervetuloa vaan sinne radanvarteen seisomaan vakavana eikä noteeraamaan mitään ympärillä tapahtuvaa. Siinä on kuule pakko viihdyttää itseään, että jaksaa tuntitolkulla yhteen mittaan heilua. Muuten käy ku eräille.. :rotfl:
     
  3. BartBart

    BartBart 1st gear

    Re: listaa vuosikokoukseen

    No näin!
    Vaikka finaalin näkisi mieluiten Alastarossa, on kisojen ehdotettu aikataulutus suorituspaikkojakin isompi haaste. Kyllä tuo heinäkuun kolme kisaa, joista kaksi peräkkäisinä viikonloppuina, on mielestäni liian tiivis.
    Kerään oman ryhmän kommentit ja näkemykset finaaleissa. Toivottavasti syyskuun kuljettajapalaverissa saadaan enemmistön tahdon mukainen päätös.

    FB 67
     
  4. jorejore

    jorejore 1st gear

    kumirölli . jorejore

    kumirölli on ihan oikeessa, me nauretaan just silloin kun meitä huvittaa. on se perkele kun toimitsijalla fyyrassa ei sais olla hauskaa ja kivaa . me tehdään tätä hommaa rakkaudesta lajiin . ei miellyttääksemme muita. terveisin :tapio jore jormanainen
     
  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Re: kumirölli . jorejore

    saa tietenkin nauraa mutta pitää myös olla kohtelias... eli kippurassa räkättäminen ei ehkä oo ihan korrektia noissa kekkereissä.

    jotkut voi ottaa nokkaansa siitä että nauraa päin naamaa :wink:
     
  6. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Ja nyt taitaa jo olla myöhäistä vaikuttaa finaalien ajopaikkaan ens vuonna. Kävin katsomassa alastaron ens vuoden kalenteria ja kaikki elo-ja syyskuun viikonloput on jo varattu. Ainoa vaihtoehto taitaa olla, että jos joku suostuu luopumaan omasta varauksestaan. Taitaa tulla motoparkin keikka pari kertaa ens vuonna mut ei se mitään hyvä niinkin että edes ajetaan
     
  7. nipottaja

    nipottaja 1st gear

    Tämä on hyvä vitsipalsta.
    iso pääjohtaja tuoalla kirjoittaa että sihteeriLauran koeaika purettiin. suostuu johtaja avoimena kertoon että oli sopimaton työhön. kyllä kait se sopimaton oli ku huomas miten rahoja käytetää ja uskals siitä porun nostaa. oli kyselly muutamilta että mikäs tää meininki tääl vyyras oikeen o ?? jotta kenkää tuli ku kyseenalaisti. ei piä salaisuuksia ees huomata. ja nyt on taas yks sisäpiiriläinen talossa sisällä lisää. perin vaarallista sanoo hän. ja herra johtaja ei tiä mitään miksi mikko erosi johtokunnasta. olisiko kyselly arkoja asioita johtajilta? mitä? perin vaarallista. toimitusjohtajavesalla ei piä olla työaikaa ku on niin hyvä. sai aikaan näiten kaverien kanssa sellaset 120.000 euroa pudotettua tulosta. vuodessa. perin vaarallista sanoo hän. talous on siis hyvällä pohjalla sanoo jothaja. siel on ollut hieno talvi kun vuosi sitten koko talo oli lomalla kun ei ollut rahaa, keväälläkin taisi olla osittain lomautettuna. mutta hyvällä pohjalla on. perin vaarallista.
    joskus vuosikokouksessa on tullut käytyä vähintään agentti on siellä ollut. herra pääjohtaja ilmoittaa meille milloin on vuosikokouksessa annettu lupa 60.000 euron saunaan rakentamiseen??? jäsen haluaa varmasti päättää kun summa alkaa olemaan tuota kokoluokkaa. että mihin saunaan ja laitteisiin sitä rahaa yhistys laittaa.
    pääjohtaja ja isojohtaja sumplikoi sen kun kerkiäävät. tekstaria tuli heti että kenen kuormavehkeet hakee pajamat eeämmistä. sisäpiirisopimuksilla saa paljon. perin vaarallista snoo hän.
    mutta mehän ne tyhmät on. taas osataan äänestää syksyllä oikeat miehet johtoo kokouksessa. niinkui ennenkin.
     
  8. papiska

    papiska 1st gear



    Varsin vakuuttavalla vedätyspohjalla toimii tämä "harrastajien kattojärjestö" :mad: :mad: Todellakin pitäs pistää johtiksen ukot, tai osa ainakin vaihtoon ja homma REHELLISELLE POHJALLE!! :mad: PERKELE että vituttaa tuo touhu saatana :wc:
     
  9. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Jos järjestön toiminnassa on epäiltävissä jotain epärehellistä, lienee aiheellista tehdä tutkintapyyntö viranomaisille? Viranomaiset sitten tutkivat ja jos ei mitään vilppiä/vilunkia ilmene, niin asia on kunnossa. Ei liene kenenkään etujen mukaista jatkaa epämääräisten puolesta/vastaan -juttujen kertomista, vuodesta toiseen.

    Kuka on rohkea ja nostaa kissan pöydälle?

    t:Sivustaseuraaja (yksi monista)
     
  10. transport01

    transport01 3rd gear

    Nukkuiko agettisi? Jätitkö lukematta pöytäkirjat?
    Johan täällä muiden toimesta muisteltiin aikoja, koska päätös tehtiin. Jos olet varma, että päätöstä ei ole tehty ja tässä tai muissa asioissa on tapahtunut vääryys niin poliisin puheille mars

    Vuosikokous on ylin päättävä elin, siellä kannattaa ottaa asiat esille. Monia vuosia vanhoja vuosikokousten päätöksiä ei kannata puida. Ne ovat ollutta ja mennyttä, parempi suunnata katse tulevaan.

    Jos haluaa uudistusta johtoon, niin silloin kannattaa etukäteen sopia riittävästä määrästä hyviä ehdokkaita, joita voi sitten äänestää erovuoroisten tilalle. Vuosikokouksessa ei voi itkeä, että johto pitää saada vaihtumaan, jos ei ole ehdottaa uusia tilalle. Ei muuta kun keräät riittävän suuren kaveriporukan ehdolle johtokuntaan ja pidätte tarpeeksi hyvät puheet miksi juuri teidät kannattaa valita, niin eiköhän teitä ole siellä sitten se toinen puoli tasapainottamassa ja syynäämässä tilejä. :wink:

    t. yksi monista sivustaseuraajista
     
  11. C-barge

    C-barge Gearhead

    En mä usko, että toiminnassa sinänsä on mitään ainakaan kovin laitonta, enkä ole niin käsittääkseni väittänytkään. Se on varmasti ihan yhtä laillista kuin vaikkapa keskustan vaalirahoitukset. Mut milllään muotoa hyvän tavan mukaista toimintaa se ei ole.
     
  12. ProSB 170

    ProSB 170 1st gear

  13. MiskaS

    MiskaS 1st gear

    Bajamajoista...

    Käsittääkseni sinulle tai kenellekkään muulle ei kuulu kuka/mikä kuljetusliike kuljettaa edustamani yrityksen tuotteita ja mistä tilaan kuljetukset??? Toki jos on intressejä ja kiinnostusta tulla kuljettamaan bajamajoja, niin ota ystävällisesti yhtetyttä ja laita tarjous tulemaan kuljetushinnoistasi, sekä millä aikataululla ja monellako autolla pystyt asian hoitamaan. Tämä asia ei liity millään lailla kuljetusten osalta FHRA:n toimintaan, ainakaan käsittääkseni, itse olen kyydit tilannut ja hinnat neuvotellut. Joten toivoisin että tämä jätetään huomiotta, eikä sotketa mitenkään samaan soppaan!

    Pyydän ja toivon että L & T Oyj on viimeistä kertaa mukana loanheitossanne, koska meillä ei ole mitään kytköksiä FHRA:han!!!

    Ystävällisin terveisin: Miska Salonen, Lassila & Tikanoja Oyj/ Bajamaja
    miska.salonen@lassila-tikanoja.fi
     
  14. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Nyt olisi aika pistää vähän jäitä hattuun ja malttia tähän keskusteluun. Tämä ei ole oikea paikka asioiden selvittelyyn, oikea paikka olisi yhdistyksen vuosikokous, josta kokouskutsukin lienee jäsenille tullut?

    Keskustella saa, mutta hyvän maun rajoissa ja sotkematta kolmansia osapuolia mukaan. Kritisoidakin saa, mutta pitää perustella kritiikkinsä ja sen on syytä perustua faktoihin.
     
  15. sippimies

    sippimies 1st gear

    Mun mielestä ei L&T:tä ole syytetty mistään. Kysymys kerhon jäsenistön
    kannalta on siitä, ylittääkö toimitusjohtaja toimivaltuutensa tekemällä
    yhtiön/yhdistyksen varoilla sopimuksia oman yrityksensä kanssa, ja saa
    siten taloudellista hyötyä. Tällaisten sopimusten tulee ehdottomasti olla
    yhtiön/yhdistyksen edun mukaisia. Pitää järjestää tarjouskilpailu ja tulos pitäisi
    esittää hallitukselle, se sitten joko antaa tai ei anna valtuutusta sopimuksen
    tekemiseen. Asiaa FHRA:n kannalta ei muuksi muuta se, että tällaiset
    sopimukset kierrätetään toisen yhtiön kautta. Voiko hallituksen
    jäsenet kertoa itse ovatko he toiminnan hyväksyneet.

    Vastaavaa toimintaa tapahtui muunmuassa valtionyhtiö Destiassa, tässäpä ote
    uutisoinnista:
    "Destian koko hallitus eroaa. Tarkastuskertomus osoitti, että hallitus
    epäonnistui Destian entisen toimitusjohtajan Jukka Laaksovirran valinnassa.
    Tänään julkistettu tarkastuskertomus osoitti, että Laaksovirta ylitti
    usein valtuutensa, teki yhtiön edun vastaisia sopimuksia eikä informoinut
    hallitusta riittävästi."
     
  16. C-barge

    C-barge Gearhead

    On tietysti oivaa jos yhsityksen/yhtiön toiminnan/toimitusjohtaja pääsee käyttämään kontaktejaan yhdistyksen eduksi, mutta siinä tapauksessa ja nainakin niiltä osin sen toiminnan tulis olla erittäin läpinäkyvvä. Joissain vuosikokouksissakin vierailleena, se ei sitä mun mielestä ole ollut. Ja erityisen herkkä tulis olla ton oman bisneksen ja yhdistyksen välisen bisneksen suhteen. Mä ymmärrän toki, ettei tää maailma ole täydellinen, ja mitään loputtomia kilpailuttamisia tms. ei pienellä organisaatiolla ehkä ole mahdollista edes tehdä kun käytännön kädestä suuhunasiatkin kuulemma ovat olleet hoitamatta. Henkilökohtaisesti toivoisin, et tulevassa vuosikokouksessa asettuis selkärangan omaavia ihmisiä ehdolle FHRA:n hallitukseen, jotta saatais mahdollisuus vaihtuvuuteen mikä pitäis yhdistyksen terveempänä, ei pääsis syntymään uutta "Kekkoslovakiaa". Vai joko se on syntynyt? Yleensä kutienkin toi korvaamattomuustesti pätee ihan kaikkiin; otata vettä kraansata lasiin ja laitat sormen siihen. Kun nostat ylös, nin jos sihen jää kuoppa voit kattoo olevas ansainnu sen korvaamattoman olotilan. Kaikki kiitos johdollekin viitsimästään työstä, ei siinä mitään, veloista kuiville pääsy oli hieno teko. Eikä noi asiat ole mitään yksoikosia, mut niiden pitäis ola kaikkien tarkistettavissa jos puhtaat jauhot pussissa on.
     
  17. chevy -64

    chevy -64 1st gear

    täähän alkaa muistuttaa jo kiinan ja venäjän toimia oppositiota ja toisin ajattelijoita kohtaan :lol:
     
  18. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ei varmaan nyt liity tähän mutta matkoilta kuultua puhetta muutettuna tekstiksi ton verran
    :eek: .
    Omat kokemukset ja palaute täällä kertoo ihan omalla kielellään että onko noi totta.
     
  19. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    En tiedä tämän kyseisen osakeyhtiön tilannetta tai käytäntöjä, mutta yleisesti osakeyhtiöissä ei osakeyhtiön hallitus osallistu käytännön päätöksentekoon kovinkaan aktiivisesti, vaan sitä varten on toimitusjohtaja, jonka hallitus on nimennyt tehtävään ja antanut oikeudet tehdä päätöksiä yhtiön ja sen omistajien etua ajatellen. Normi osakeyhtiössä hallitus kokoontuu yleensä kerran pari vuodessa ja tarkastelee onko toimitusjohtaja toiminut oikein vai onko tarvetta puuttua asioihin tai vaikkapa vaihtaa toimitusjohtajaa. En ole koskaan kuullut, että hallitus osallistuisi aktiivisesti esim. oy:n sopimusten kilpailuttamiseen tai hankintapäätösten tekemiseen - sitä vartenhan yhtiöön on nimetty toimitusjohtaja. Tämä siis yleisesti osakeyhtiöistä, ei liittyen tähän kyseiseen osakeyhtiöön.
     
  20. sippimies

    sippimies 1st gear

    olet oikeassa siinä että toimitusjohtaja hoitaa yhtiön juoksevia asioita NIISSÄ RAJOISSA MITÄ HALLITUS ON HÄNELLE ANTANUT. Sen toimivuuttahan tässä yritetään selvittää.

    Normaalisti menettely osakeyhtiöissä on:

    Hallitus valvoo hallinnon hoitoa ja toimitusjohtajan tekemisiä. Ei hallitus osallistu (tai voit halutessaan niin tehdäkin) tarjousten varsinaiseen kilpailuttamiseen, mutta hallituksella täytyy olla ennen päätöksen tekemistä tiedossaan mikä tarjouksista on yhtiön edun mukainen. Ei hallituksen päätöstä tarvita joka nippelikauppaan, mutta kyllä tietyt
    rajat ylittävät hankinnat taikka sopimukset pitää hyväksyttää hallituksella. Hallituksen jäsenen tai toimitusjohtajan yhtiön kanssa tekemät kaupat ja sopimukset ovat asia sinänsä, niissä täytyy olla erityisen tarkka, eikä tällainen henkilö voi itse osallistua asian käsittelyyn hallituksessa. Voiko toimitusjohtaja allekirjoittaa yhtiön nimissä sopimuksen, jonka hän
    toiselta puolelta allekirjoittaa oman yhtiönsä nimissä? Ei ainakaan osakeyhtiöissä joissa toimitusjohtaja EI ole ainoa omistaja tai jolle hallitus ei ole antanut tähän suostumusta.
    Jolleivät menettelytavat ole tuon mukaisia niin jäsenistön täytyis huolehta siitä, että jatkossa näin on! Yhtiökokous on sitten se, missä muutaman kerran vuodessa tarkastellaan hallituksen ja toimitusjohtajan tekemiset.

    Miloin muuten pidetään yhtiökokous. Kai nyt sentään jäsenistö omistajana päsee paikalle?
     

Kerro tästä muillekin!