FIA European Drag Racing Championship 2021

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mika.V, 1.10.2020.

 1. Onhan se aikamoinen satsaus FHRA:lta, jos meinaa EM kisan järjestää. Kulut ihan varmasti sadoissa tuhansissa (+200K ?). Toivotaan että onnistuu, mutta riski on kova, jos ei sitten ole FIA jutuissa tultu kuluissa alas.

  Jos Mantorpissa olisi kisa, se olisi suuri menestys, mutta taitaa olla se jarrutusmatka edelleen probleema. Taas Tierp omistaja varmaan vaatinut tietyn tuloksen että rataa voi käyttää sekä sen että on kaksi kisaa. No, sinne ajamaan heti, jos kisat järjestetään.
   
 2. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Respectii FHRA:n suuntaan... Toivon myös että onnistuu...

  Toivottavasti FIM (minimissään edes EDRS Pro MC) kisoja anotaan myös,... sillä niitä pro prätkäluokkien kisoja minä (henkilökohtaisesti) odotan kaikkien eniten.
   
 3. Buick225

  Buick225 Gearhead

  Tuo Mantorpin surullisen kuuluisa leiriytyminen (katsojien osalta) ei kyllä yhtään houkuttele sinne lähtemään.:( Tuskin kuitenkaan siellä enää em kisoja nähdään.
   
 4. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Ei tosiaan houkuttele ko. paikan leiriytyminen, vaikka on sekin tullu koettua vuonna 1994.

  Sekin on rata jota en (Alastaron lisäksi) lainkaan kaipaa takaisin... Motoparkin radan taas toivoisin elpyvän ja Kauhavan kehittyvän roimasti eteenpäin. Ruotsin osalta toivoisin, että Piteån rata palaisi entiseen loistoonsa.
   
 5. supo

  supo Gearhead

  Viime viikolla Tukholmassa kokous Drag racing Europella eli johon FHRA kuuluu,ei LSK business park.
   
 6. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Kyllä minä tuon täysin ymmärsin... Mutta en voinut (näin perjantai-iltapäivänä) vastustaa kiusausta viilata pilkkua.... ;-)

  Ei tästä sen enempää....
   
 7. supo

  supo Gearhead

  Toivotaan että pääsiäisenä kovat kinkerit messukeskuksessa ja siitä eteenpäin hommat onnistuisi mutta kyllä tuo korona voi vielä hommat estää ensi kesän isot suunnitelmat.
   

Kerro tästä muillekin!