FIA European Drag Racing Championship 2021

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mika.V, 1.10.2020.

 1. Onhan se aikamoinen satsaus FHRA:lta, jos meinaa EM kisan järjestää. Kulut ihan varmasti sadoissa tuhansissa (+200K ?). Toivotaan että onnistuu, mutta riski on kova, jos ei sitten ole FIA jutuissa tultu kuluissa alas.

  Jos Mantorpissa olisi kisa, se olisi suuri menestys, mutta taitaa olla se jarrutusmatka edelleen probleema. Taas Tierp omistaja varmaan vaatinut tietyn tuloksen että rataa voi käyttää sekä sen että on kaksi kisaa. No, sinne ajamaan heti, jos kisat järjestetään.
   
 2. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Respectii FHRA:n suuntaan... Toivon myös että onnistuu...

  Toivottavasti FIM (minimissään edes EDRS Pro MC) kisoja anotaan myös,... sillä niitä pro prätkäluokkien kisoja minä (henkilökohtaisesti) odotan kaikkien eniten.
   
 3. Buick225

  Buick225 Double Gearhead

  Tuo Mantorpin surullisen kuuluisa leiriytyminen (katsojien osalta) ei kyllä yhtään houkuttele sinne lähtemään.:( Tuskin kuitenkaan siellä enää em kisoja nähdään.
   
 4. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Ei tosiaan houkuttele ko. paikan leiriytyminen, vaikka on sekin tullu koettua vuonna 1994.

  Sekin on rata jota en (Alastaron lisäksi) lainkaan kaipaa takaisin... Motoparkin radan taas toivoisin elpyvän ja Kauhavan kehittyvän roimasti eteenpäin. Ruotsin osalta toivoisin, että Piteån rata palaisi entiseen loistoonsa.
   
 5. supo

  supo Gearhead

  Viime viikolla Tukholmassa kokous Drag racing Europella eli johon FHRA kuuluu,ei LSK business park.
   
 6. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Kyllä minä tuon täysin ymmärsin... Mutta en voinut (näin perjantai-iltapäivänä) vastustaa kiusausta viilata pilkkua.... ;-)

  Ei tästä sen enempää....
   
 7. supo

  supo Gearhead

  Toivotaan että pääsiäisenä kovat kinkerit messukeskuksessa ja siitä eteenpäin hommat onnistuisi mutta kyllä tuo korona voi vielä hommat estää ensi kesän isot suunnitelmat.
   
 8. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Facesta kopiotu:

  Ei lainkaan yllättävä uutinen.

  "
  The Main Event 2021 is cancelled.

  Covid-19 Update - 26/03/21
  Sadly, we will have to cancel “The Main Event” for 2021 (May 28th/31st), that being the first round of the FIA European Drag Racing Championship. This is of course, due to the continued capacity restrictions and with still no clear path on travel restrictions for that date, we also had to consider the position of the foreign teams and drivers who arrive from various European countries. Our European competitors are what makes “The Main Event” the spectacle it is. They certainly would not be able to self-isolate for 10 days. Taking everything into consideration we feel it is in the best interest of the event that we cancel this as a first round."
   
 9. Kuka tuonne englantiin haluais mennä?. Ne vaan anglioillaan ja muilla siellä ajelee omia sarjojaan. Eiköhän monien ryhmien kovin kärki tule muualta kuin UK alueelta. Onneksi ne ei ole enää EU:ssa, niin vaikeutuu kaikki ja UK saa jatkaa omaa haaveiluaan hienoista menneistä ajoista. Montako UK kuskia on Tierpissä tai Kauhavalla? ei ole monta. Ne paskahousut mihinkään sieltä lähde.

  ah
   
 10. gremlin

  gremlin Gearhead

  Ei niitten tartte lähtee mihinkään, omassa maassa isoja kisoja isoilla kaavioilla.
  Eastern Thunderball, Main Event, Euro Finals etc. Joka kisassa 300 sportsmannia, vedetään useemmassa luokassa 32 tai jopa 64 kaavioita. 11 kierrosta vedettiin jokunen vuosi sitten finaaleissa, vaikka sato vielä yhtenä päivänä. Ja Pro luokat vielä hidastamassa kisan kulkua.
  Helvettiäkö sieltä Kauhavalle lähtee ajamaan 11 auton kaaviota ja kolmea kierrosta.
  Ihan sama ruottalaisten kanssa, ei niitäkään juurikaan suomessa näy.
   
  Mika.V, Rebel_1996, fmila ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. SG 448

  SG 448 Gearhead

  Kauhava 2021 EM peruttu,lisäksi myös Kauhava SM1.
   
  supo tykkää tästä.
 12. Vallu 426

  Vallu 426 3rd gear

  Vaikka edellisessä viestissä lukee....Supo tykkää,niin ei varmaan itse asiasta tykkää muut kuin ne Kauhavan radasta valittajat.
  Voi helevetti,meneekö toinen kesä peräkkäin,ettei pääse näkemään/kuulemaan Drag Racingiä! Kyllä v...ttaa.
   
 13. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Voi vittu
   
 14. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Toivottavasti oli vain aprillipila!
   
 15. supo

  supo Gearhead

  E
  Ei tykkää!
   
 16. SG 448

  SG 448 Gearhead

  Valitettavasti ei ole Aprillia.
   
 17. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Mistä tieto?
   
 18. SG 448

  SG 448 Gearhead

  Fhra Keskustelufoorumilta(Jäsen)
   
 19. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Paska juttu. Tapahtumissa ainakin vielä näkyy eikä yliviivattu.
   
 20. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Harmi että ei ollut Aprillia.

  Suomen kisojen lukumäärän väheneminen harmittaa jopa enemmän kuin tuon EM:n peruuntuminen (kun oli minun mielestä sangen odotettavissa kun tuo koronavirus tilanne on/oli jo alkuvuonna/ Euroopassa se mikä se on/oli) .

  Toivottavasti sentään SM kisat järjestetään sinä viikonloppuna...

  - Onko siitä tietoa?

  Lisäksi:

  Mitenköhän tuo toukokuun SM kisan peruuntuminen vaikuttaa siihen Fueltech Nitrobike Showdown kisan toteutumiseen?

  - Vai järjestetäänkö se privaatti tapahtumana?
   

Kerro tästä muillekin!