Finaalit - Kauhava

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Aulis Hämeenkorpi, 26.8.2021.

 1. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

 2. Akit

  Akit 2nd gear

  Tuli käytyä tänään Kauhavalla ajamassa FHRA:n tapahtumassa +20 vuoden tauon jälkeen. Sama meno jatkuu, Street ryhmän autot jonottaa ja muiden luokkien kuskit ajaa. Lineupissa odottelua 2h ennen kuin itse pääsi ajamaan ensimmäistäkään vetoa, oli osa jo ajanut kolme. Koko päivä meni jonotellessa ja saldona kaksi ajokertaa. Minulle yhden ajokerran hinnaksi tuli osallistumis-, matka- ja auton kulut noin 200€/kerta. Tällaisella toiminnalla ei kyllä tarvi miettiä miksei porukoilla ole halua tulla ajamaan FHRA:n järjestämiin skapoihin.
   
  FuryIII '71, Gary Grand, 120ZZZ ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. Araldite73

  Araldite73 3rd gear

  Aluksi näytti katsomoon että homma toimii, sitten iltapäivällä tuli se keltaisiin pukeutunut N häsläämään ja kaikki oli sekaisin.
  Sille se ainakin katsomoon näytti.
   
 4. tmu

  tmu 2nd gear

  Herje, tukkijulli, jknR ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Kauhava here I come.

  Vain radoille tarkoitetut Kisavehkeet ( eritoten prätkät) on se syy miksi minä käyn pääosin vain FHRAn kisoja liimaradoilla katsomassa (ainoa poikkeus tähän mennessä - 80 luvun lopulta lähtien - on ollut tämän kesän Motomeet Malmilla).

  Hernettä ei tarvitse vetää nenään, sillä tämä on vain minun oma mielipide ja preferenssi.

  - Kuulun niihin katsojiin jotka katsoo FHRAn liimaratakisoissa kaikki lähdöt, myös junnujen!
   
  Muokattu: 11.9.2021
  FB236 tykkää tästä.
 6. sbm396

  sbm396 Gearhead

  Eiköhän se sitä samaa odottelua oo kaikille. Itse olin paikalla 4 tuntia loppupäivästä sinä aikana kisavehkeet ja streetit ajoi 2 lähtöä
   
 7. SBM

  SBM 2nd gear

  Edellisessä Motoparkin lauantain kisassa ihmeteltiin syytä siihen kun ajattaminen on todella hidasta, keli oli hyvä, rata oli kunnossa ajamiseen mutta autoja ei radalla näy. Kuultiin vähintään kymmenen ihmisen suusta tämä asia, eli ei siihen ajattamiseen muutkaan tyytyväisiä ole.
  Kaksi isompaa siivoustaukoa joista rataryhmä selvisi hienosti, mutta muuten oli hyvinkin verkkainen ajotahti.
   
  Akit ja three hundred tykkäävät tästä.
 8. tmu

  tmu 2nd gear

  jknR, MRKM ja Mika.V tykkäävät tästä.
 9. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Jaapa jaa. Aamulla klo 07 lähdin kotoa ja klo 01:59 (am) takas kotona. Niin vain nähtiin yks kokonainen kiekka eli ei kesää ilman kisaa since 1982 kun kaverin isoveli saatiin houkuteltua kuskiksi viemään meidät Piteåån. Tänään oli tosi kurja sää, joten yksikin kiekka kylmällä radalla oli työvoitto. Knuuttila Motorsportin 7.16 / 313 kmh oli illan kohokohta.
   
  Muokattu: 12.9.2021
  Mikkis, z 900, Herje ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 10. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Kyllä Dragrace on parasta paikan päällä, vaikka sade ja sumu piti laitteet suurelta osin pois radalta... Onneksi saatiin sentään yksi kokonainen lajittelukierros ajettua (aika meni aivan tappiin, onneksi Kauhavan lupa antaa mahdollisuuden ajattaa pitempään kuin Motoparkin lupa)... Ei mitään suurempia kohokohtia, muuta kuin se että ne näki livenä ja se että Nitropyörien putkista tuli lieskat kun ne kiihdytti.

  - Suuri kiitos FHRA:n porukoille, jotka ei missään vaiheessa luovuttaneet vaikka kaikkea epätavallista sattui ajoissa.

  - Oli myös hienoa nähdä, se että radalla oli yleisöä aivan loppuun asti (taisi suuri osa olla jonkunlaista HardCore porukkaa, mutta silti).

  Oma setti: Lähtö n. 6.55 ja kotiin takaisin n. 00.25 sunnuntain puolella... Molemmat suunnat ajoin kertaan pysähtymättä yhteen pötköön aikaan lähes identtiset n. 4 tuntia ja 9/15 minuuttia ajomatkan ollessa n. 409 km suuntaansa... Mitä sitä ei tekisi sen eteen, että pääsee nauttimaan 'Dragracesta paikan päällä'

  Kesän saldo: Kaikissa kisaviikonlopuissa vierailtu ja niinä päivinä kun on ajettu kisaa (tänään Sunnuntaina toivon, että säät sallii tämän viikonlopun kisojen pudottelujen loppuun ajamisen... Itse toivon pääseväni seuraamaan ne Live Streamista)
   
  Muokattu: 12.9.2021
  jknR ja z 900 tykkäävät tästä.
 11. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Perjantain iltapäivällä paikalla, lauantaina klo 20.20 liikkeelle ja puolkahen aikaan yöllä perillä. Viikonlopun saldo yks lähtö. Ei mitään, ihan jees. Lauantaina keli oli sellanen et siin on järjestjäkin vaikeen paikan edessä, ajattaako vai ei. Etenkin kun sattu muutamia lippoja jois ei kait kuitenkaan isompia fyysisiä vaurioita syntynyt. Tehtiin ryhmän sisäisesti päätös lauantaina et ei ajeta sunnnuntaina lainkaan, vaikka sellasta mahdollisuutta järjestäjä tarjos.
   
  jknR tykkää tästä.
 12. Vallu 426

  Vallu 426 3rd gear

  Sataako Kauhavalla nytkin,kun ei ajeta?
   
 13. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Kisat peruttu (FB / FHRA Official) sateen vuoksi.
   
 14. Mika.V

  Mika.V Gearhead

  superbird, XVD, MaxDura ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 15. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Ja nyt alkoi se kärvistely ja ensi kevään ensimmäisten kisojen odottelu. :(:odcry:
   
 16. Vermilion

  Vermilion Gearhead


  Tai sitten kovat pakkaskelit ja joku pellepeloton vetämään tuollaista.
  Näkyy olevan GranNationaliakin paikalla.
   
  Fuselage tykkää tästä.
 17. XVD

  XVD Gearhead

  jknR ja Mika.V tykkäävät tästä.
 18. samzon

  samzon Gearhead

  Mika.V, tmu ja Herje tykkäävät tästä.
 19. Shining Whit

  Shining Whit Gearhead

  Jottei kaikki olis silkkaa valittamista, niin oikeen kiinnitti huomiota et Kauhavallahan oli säästä huolimatta ainakin lauantaina YLEISÖÄ! En muista koskaan nähneeni, EM:miä lukuunottamatta, katsomoparkissa noin paljoo autoja. Niit oli varmaan kymmeniä! Ja jaksoivat olla loppuun asti.
   
  JuhaKuu, pile, Mika.V ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 20. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  Juurikin näin. Eikä oltu Tompan kanssa ainoita, jotka olis jääneet vielä sunnuntaiksi, mutta LSK Business Park Hotel aukioloajat teki tepposet samoin kuin sääääää. Siks ajeltiin yötä myöten takas kotiin. Ja oli tosi hienoa, että lopulta nähtiin yks kokonainen kiekka vaikka aina niin lujaa uskoa päivän mittaan koeteltiinkin. Onneks ATK ja Internet olivat jälleen väärässä.
   

Kerro tästä muillekin!