flleetside tankki

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja choppers, 31.10.2007.

 1. choppers

  choppers 3rd gear

  jollain tietoa -91 fleetsiden 4.3tbi 4x4 tankin (vissihin 120l tai 140l) paluulinjasta, että mäneekö paluuputki miten lähelle pohjaa ja onko linjassa takaiskuventtiiliä välissä.. olen meinaa webastoa asentamassa tos vkloppuna ja ei miilläää viittis irrottaa tankkia kattomisen ilosta! 8)
   
 2. Cheyenne

  Cheyenne 1st gear

  Ainakin vanhemmissa ei juurikaan putkea paljon tankin sisällä ole (siis imuputken lisäksi). Paluuputki päättyy melkein heti tankkiin päästyään.
   
 3. JAMANT

  JAMANT Gearhead

  Tarkistetaas, tossa just eilen laitoin vastaavan vuotiseen ja samalla tekniikalla olevaan uuden imuputkiston ja pumpun.....
  Joo, paluuputki menee pohjalle asti, itseasiassa pumpun alareuna on tuettu tuohon paluuputkeen!!!!! Ja ei ole takaiskuventtiiliä!!!!
   
 4. Holley

  Holley Gearhead

  Mulla on 89 pickupin tankista otettuna valokuvakin, jossa näkyy kaikki ne putket. Lähetä yv ja muutkin, jos haluatte nähdä miltä siellä TBI-pickupin tankin sisällä näyttää!
   
 5. choppers

  choppers 3rd gear

  kiitoksia paljon tiedoista :) säästänpähän taas sitä kallista aikaa!!
   
 6. jylhä

  jylhä 1st gear

  aika paljon nuo kuormuri tehtaat kieltää paluulinjoista polttoaineen ottamisen, pelkäävät sen ahdistavan paluulinjaa kai? kohtuu helposti sais sen omankin imuputken asennettua, mutta mahtaako sen omissa asennuksissa olla niin väliä.
   
 7. choppers

  choppers 3rd gear

  juu no tää on malliltaan thermo top mikä tulee paluulinjan väliin. laitteessa oma kerääjä säiliö, mut täytyy olla esteetön virtaus paluu linjalla molempiin suuntiin ja mm. ilma vaaran ehkäsemiseksi paluuputken pää oltava pa-pinnan alla.. jos tuasta ny mitää tolkkua sai, mut kummiskin..
   

Kerro tästä muillekin!