For 3v manuaali asiaa myös.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja falcon, 26.6.2011.

  1. falcon

    falcon 1st gear

    Kyseessä -67 falcon futura, jossa alkoi laatikko kalkattamaan 1sellä ja 2sella. En oo vielä avannu, mutta mikäli on jotain isompaa, niin kiinnostais tietää että sopiiko samanikäisestä mussesta oleva aski, eli jos vaihtaa laatikon häntäpään ja kytkin kopan vanhasta. Vai onko edes sopivia keskenään. Falconissa on 2.77 aski rattikarahkalla.
     
  2. JiiTee

    JiiTee Gearhead

    Pitäis olla ihan sama laatikko koppineen ja häntöineen. Kutosen jatkeenako tuo on?
     
  3. falcon

    falcon 1st gear

    Joo 200cid kutonen. Työkaverilla sattu olee -67 mussen aski, päällä oleva kansi on useammalla pultilla, kyljessä oleva vivusto on hieman erilainen, ja lattiahämmentimen systeemit perseessä. Mutta mietin että mahtaisko sopia tuosta vanhasta vivusto, häntä, ja kytkin tsydeemit. No, kokeilemallahan tuosta selviää :odroll: .
     

Kerro tästä muillekin!