ford 351 m

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja shs71, 5.6.2023.

 1. shs71

  shs71 1st gear

  Foorti -78, virranjakaja vaihdettu, (alkuperäisellä tuli mailit täyteen). Uusi proform hei puolalla. Käynti parani ja tehot. Mutta tasanopeudella veto "vaeltaa" ja ylämäessä kun lyö kaasua hieman kalittaa, sytkää oon yrittäny säätää, onko jakopää seuraava remontoitava ? alkuperäinen maileja takana 200 t ? nokka vaihdettu joskus kireämpään.
   
 2. artsiracing

  artsiracing Gearhead

  Yhdessä vastaavassa clevelandissa proformin hei teki samantapaista, ja oireeseen auttoi jäykemmät keskipakosäätimen jouset.
  Tasakaasulla saattaa myös alipainesäädin antaa liikaa ennakkoa, voit testata ottamalla letkun irti ja tulpata alipainelähdön kaasarista. Jos auttaa, niin sitä täytyis myös rajoittaa.

  Jos nokka vaihdettu, niin luultavasti silloin myös jakopää.
   
 3. shs71

  shs71 1st gear

  Kiitoksia tiedoista, täytyy testailla kun ehdin.
   

Kerro tästä muillekin!