ford 39

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja savoa, 7.2.2011.

  1. savoa

    savoa Gearhead

    onkokellään tietoo mistä sais suomesta fordin entisöintiin ovien väliin/viereen uraan kuuluvaa kangaspalkkia(taipuisaa)johon naulataan verhoilu kiinni ?
     
  2. Buddy

    Buddy 1st gear

    Onk se sellast tervapahvii? Mä olen liimannu verhoilupahvisoiroi päällekkäin kontaktiliimal tai sit laittan vaneriliuskoi... :wink:
     
  3. savoa

    savoa Gearhead

    on vähän sinnepäin vanhoissa auton moottoreissa öljypohjassa on päädyssä samankaltaista bob draken kuvastossa on sitä mutta rahti suomeen älytön...joten jos löytyis suomesta niin eitarviis puusta (lista) tehdä..
     
  4. Buddy

    Buddy 1st gear

    Kyl se kampiaksiloiren "koiranpaska" on aikas pal löysempää tavaraa ku toi tartuntapahvi. Kontaktiliimal kyllästetty huopamattokin vois ajaa asian. Ruiskuliima olis varmaan viskositeetiltaan hyvää...
     
  5. lake ender

    lake ender Gearhead

    kysäseppä herstiautoshopista. myy suomessa mac:in osia, mistä varmaan ko. listaa löytyy myös
     

Kerro tästä muillekin!