ford 460 keinut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja nimat-13, 9.5.2024.

  1. nimat-13

    nimat-13 Gearhead

    Mikä olisi vipusuhde joka vastaisi alkuperäistä valettua keinuvipua jos hommaan rulla vibat?Studeihin tulevat vaiko omalla akselilla olevat?Tossa ei ollu mitään ohjaimia tönäreille,ja nyt meni yksi vipu poikki startatessa periaatteessa ne pääsevät helposti pyörähtään sivuun kun ei ohjausta.Kansissa jämäkämmät tuplajouset niin ehkä nuo vibat joutuu koville.Venttilit ok eikä jumita.
     
  2. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Alkuperäinen vipusuhde on 1.73, ja studille tuleva keinu on ihan ok, mutta ohjainlevyt täytyy olla, ellei sulla ole pedestal mount-tyyppinen ratkaisu.
     
  3. fenix

    fenix 3rd gear

  4. nimat-13

    nimat-13 Gearhead

    Ok,hommailempa tollaset ja ohjainlevyt tietysti myös ja ehkä 3/8 tönärit?
     
  5. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Joo, 3/8 tönärit jos sulla yhtään vakiota kovemmat jouset ja virinokka, ohjainlevyt tietysti myös 3/8 kokoa.
     

Kerro tästä muillekin!