Ford Crown Victoria

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ford F350, 26.9.2004.

 1. Ford F350

  Ford F350 1st gear

  Onkohan suomessa uudempi korisia autoja n.v90 uudempia.Käyttö kokemuksia ym tietoja kaivataan.Olisi aika hauska perheauto ainakin p71 mallina.
   
 2. Ahti

  Ahti 3rd gear

  Vuonna -97 oltiin kavereiden kanssa Jenkeissä ja vuokrattiin tollanen Crown Victoria. Ajettiin sillä kaksi viikkoa ja pirusti maileja. Auto oli ihan uudenkarhea sillon. Ihan hyvin kulki ja ihmeen pienellä bensalla. Ei oikeestaan mitään moitittavaa ajoltaan..no ehkä ohjaustuntuma oli vähän epämääräinen ja eihän se kuitenkaan mikään kilpuri ole.

  Ei vaan taida olla oikein Suomessa tarjolla näitä..?
   
 3. Ford F350

  Ford F350 1st gear

  Ei olisi jenkeissä pahan hintaisi.Varsinkaan vanhat poliisi autot.Tekniikka on aika perus vahvaa. Moottorikin aika nykyaikainen 4.6l v8.
   
 4. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Kyllähän noita jokunen on suomessa, mutta myytävänä ei ole pahemmin näkynyt. Lauantaina näin yhden hopean tällaisen pohjois pohjois-karjalassa :)
   
 5. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Tosiaan jos tarkoitatte näitä tuoreempi korisia, niin ainakin USA:n suur lähetystöllä oli muutama vuosi sitten tällainen. Vuosimalli tosin oli ehkä jo tämän vuosituhannen puolelta.
   
 6. 225cid

  225cid 1st gear

  En ole ite ajanut, mutta oon ollu useammankin tommosen taxin kyydissä amerikassa. :D Ja ihan hyvin se tuntu lähtevän, kun kerran taxikuski paino reippaammin kaasua ja kumit vaan vinkuvat. :soosoo:
   
 7. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Muutama vuosi (n.6 ehkä) sitten oli entisellä työpaikallani yksi pinnoitussysteemejä asentava firma keikalla ja sen linjan yhdellä asentajalla oli tuollainen hopean värinen Ford. En muista firmaa, enkä omistajaa. Tais olla Tampereelta päin kotoisin. Pitkä mies kun oli, niin ei huolinu muuta kuin jenkkejä.

  Hieno peli tuolla uudemmalla keulalla ja punaisella sisustalla.
   
 8. finmower

  finmower 1st gear

  Viimeviikolla olin Pohj.Dakotassa, oli useita Growneja ja Lincolneja
  myynnissä, hinnat 1000-5000 USD, näytti osittain hyväkuntoisiltakin.
  Ittellä oli myös vuokralla muutama vuosi sitten, hiukka tuntui leijuvan
  mutta herrasmiesauto. Hiljainen ja tilava, ihmeen vähällä bensiinillä kulki.
   
 9. jakeman

  jakeman 1st gear

  Crown Victoria

  Joo, toissapäivänä katsastettiin taas pitkän seisonnan jälkeen ja eilen ruuvattiin talvinakit alle, Ford Crown Victoria -92 4.6 bensa.

  On kyllä loihakka peli ja mukava kyyti.

  -jake
   

Kerro tästä muillekin!