Ford Explorer -96 4.0 v6, bensa vs. E85?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Aarnio, 8.7.2016.

  1. Aarnio

    Aarnio 1st gear

    Hommasin ja sovin kaupat juuri tuommoisesta härvelistä. Kas kun myin -91 G20 chevyn pois... Mutta siis, olen yrittänyt tavata verkkoa aiheesta E85. Auto käy sillä myyjän mukaan ok.

    Vaan onko siitä haittaa koneelle? Bensaletkut yms. (onko siinä letkuja?), kaasarit yms.? Kulutus vs. rahallinen hyöty? Voiko sotkea bensaa ja E85 tosta vaan? Esim. pohjoisessa (Rovaniemeltä ylöspäin) ei taida ihan joka paikassa olla saatavilla muuta kuin bensaa, täällä etelässähän sitä saa aika hyvin. Ja mitä kaikkea pitäisi tietää tai ottaa huomioon. Talvikäynnistykset ja käyttö?

    Kerrotteko ja jaatteko viisaammat kokemuksia sekä tietoutta?

    Bensa on bensaa ja palaa ja sitä saa rahalla, mutta...
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kaasari ei ainakaan riku kun ruisku peli.
     
  3. Aarnio

    Aarnio 1st gear

    Vie jotakuinkin sen verran vähemmän bensaa kuin mitä tuo etanoli on halvempaa. Ja käy paremmin.
     

Kerro tästä muillekin!