Ford F250 7.3D

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GM4WD, 13.9.2006.

  1. Gummisti

    Gummisti Gearhead

  2. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Juurikin kyseiset tuikut, vieläkun ne mukana tulleet polttimot vaihtaa kunnollisiin niin taas eron huomaa :)
     
  3. darth

    darth 1st gear

    Osramin Night breakerit tuli tilalle niin kyllähän olit oikeassa :eek:
    Tosin yks osram räjähti parin minuutin kuluttua ja kaikki lasisilput pitkin umpiota, ei ole tuollaistakaan ennen sattunut. Pitääpä viedä kauppaan takas, josko sais uuden tilalle.
    Uus 4" downpipekin saapui ja pitäis varmaan väkästellä sekin paikoilleen. Näyttää vaan sen verran kookkaalta, että miten ihmeessä se sinne rakoon mahtuu. Mieli tekis laittaa jonkunmoinen siro vaimentaja johonkin väliin, vaikka heti downpipen jälkeen. Onkos kellää noita wicked wheelieitä paikoillaan? Antaako luvattua potkua alakierroksille? Lähinnä, että onko hintansa väärtti? Ja onkos kellään ylimääräsenä orkkisvanteille sopivia muttereita? Tarkennuksena, että ei kartiomuttereita. Päivä jouten nii keksii kaikenlaista...
     
  4. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Mistä lähtä etsii vikaa kun pitkät laittaa päälle niin sulake napsahtaa heti. Tekee saman vaikka valot on irti etuvalojen johdoissa keulalla ei mitään ristissä. Valo katkasia vaihdettu. Viiksi toimii, ainakin tuntus siltä. Pitkille vaihtaessa lähivalot sammuu kuten pitääkin. Avasin viiksen ja kaikki näyttäis olevan kunnos. Joten missä vika ?? Inhoan näitä sähkövikoja prkl.
    Olis vähä kiiruu kun pirssi myynnis. Ostakee ostakee tai laitan vaihdossa :D
     
  5. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    No onhan siellä jotain ristissä, jos sulake menee. Eikä se valojen irti kytkeminen mitään siihen vaikuta, harvemmin ne polttimot on oikkarissa.
     
  6. Gummisti

    Gummisti Gearhead

    Meinasinkin kun siellä on EU valo kytkentöjä ja nyt taas palauteltu takasin DOTeksi et siellä päässä ei ole mitään oikosessa. Tääl on -18c niin ei viitsi kauan pihalla arvailla mistä alkaa etsii.
     
  7. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Itse vastasit itsellesi. Todennäköisesti valoihin liittyvät viat löytyy joko viiksestä tai todennäköisemmin täällä härmässä tehdyistä muutoksista.

    Pitäs rueta kuvaamaan ja postaamaan sitä kaikkea mitä vastaan tulee. Kaikenlaisia rakettiinsinöörejä on olemassakin..
     
  8. Lappalainen

    Lappalainen 1st gear

  9. asperiini

    asperiini Gearhead

    Oli mielenkiintoinen ilmiö tässä Cursionissa eilen aamulla kun päräytin koneen käymään -25 asteen pakkasesta ja lähdin liikkeelle niin varttituntiin ei antanut ahtoja lainkaan. Edgen ahtopainemittari joka normaali kevyessä ajossa liikkuu 0 - 5 psi alueella näyttikin nyt jotain -4 psi alipainetta. Annoin auton sitten seistä puolisen tuntia webasto päällä ja uudelleen liikenteeseen lähtiessä toimi taas ihan normaalisti.
    Turbo jäässä? Ei kai sentään mahdollista.
     
  10. ripee

    ripee Gearhead

  11. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    ^^ moottorissa on suojatoimintoja. Ei anna kylmänä kuormittaa.
    ^ niin tai sit tilaa meiltä 820w vastuksen johon käy defan piuhat. Siis alkuperäiselle paikalle mutta 230v. Ei tarvii mitäön virityksiä. Vastuksen hinta 120€
     
  12. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Mulla on tuo DEFAn 820W lohkari eikä mitään ongemaa. Samassa paketissa DEFAn 1210 akkulaturi ja 2100W sisätilalämppäri.

    Huvittava sinänsä, Volvo 960 kartanomalli lämpenee tuolla 2100W sisätilanlämppärillä melko pikaisesti, Excun sisätila sen sijaan ei sillä kovin äkkiä lämpene. Taitaa olla hieman enemän tilavuutta :)
     
  13. Lappalainen

    Lappalainen 1st gear

    Lohkolämppäri kyllä löytyy jo, mutta aattelin jos kokeilis tota.
    Kierrättää lämpimän nesteen koko moottoriin.
    Näillä pakkasilla olis mukavaa pyöräyttää käymään varmasti lämmin moottori.
     
  14. ripee

    ripee Gearhead

    auto seiso 1.5vko näillä pakkasilla pihassa ku ajelin eukon autolla jotta sekin saa ajoo... niin aika raaka oli käyntiinlähtö/tyhjäkäynti mut kyl se siitä tasaantu!ja toimi ku junan vessa... eiköhän näitä pakkasia ennekin ole ollu? ja tulee oleen :) nää vehkeet rokkaa
     
  15. Lappalainen

    Lappalainen 1st gear

    Kyllähän käyntiin lähtee jos on kone kunnossa/huollettu

    Itse en vain halua ees kokeilla startata ilman esilämmitystä
     
  16. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Tuollainen kiertopumpulla varustettu riittävän tehokas ja ennenkaikkea TOIMIVARMA letkulämppäri olisi kyllä asiaa. Ymmärtääkseni nuo kiinaviritykset ovat ainakin joissain tapauksissa päästäneet savut pihalle.
     
  17. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Itsellä ollut kahdessa 7.3 Eberi enkä ole katunut.
    Nykyisessä pyörinyt sen 6 vuotta aktiivisesti, myös kesällä puhallettu ilmastointia parkkijäähdytykseksi. Niin nyt se sit tilttas, palopuhaltimen moottori loppu. Uusi osa tilaukseen..
     
  18. 42olds

    42olds 2nd gear

    Onko kellään tietoa tästä autosta? Hiukan kiinnostaisi itseä, jos liikkeen kanssa yrittäisi vaihtokauppoja hieroa.
     
  19. juhamann

    juhamann 3rd gear

  20. NHuttunen

    NHuttunen 1st gear

    Haha, kyllä noita kommentteja on juu saanu naureskella. :D Mutta hyvä ettei kaikki ymmärrä hauskan ja hyvän päälle. Muuten näitä olisi joka pojalla ja joutuisi itse taas ettimään jonkun millä poiketa massasta. 8)

     

Kerro tästä muillekin!