Ford Maverick 1970->

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ajk81, 6.11.2002.

  1. Trexem

    Trexem 3rd gear

    Juu anna palaa vaan :wink:
     
  2. MercComet

    MercComet Gearhead

    Kiitos Trexem! Mopoilijan avustuksella lisäksi lisätty yksi yksilö ja toinen itse Forssan picknicissä kartoitukseen!
    link
     
  3. maverick

    maverick Gearhead

  4. MercComet

    MercComet Gearhead

    Tere Maverick - On komee tuo sun kärrys mitä on vuosien varrella katsellut livenä ja huononpaan päin ei oo menny! Kuva lisätty. Kuis on kulkenu (eli nopeesti, kun fhran skaboissa en radanvarressa ole käynyt))? Ootko naapurissa käynyt keski-Vantaalla, kun talot on erikoisia?

    Tasapuolisuuden nojalla omaa cometin päivitystä eiliseltä "ajelulta"...
     
  5. maverick

    maverick Gearhead

    Koti ovelta keski-vantaalta kuva on ihan otettu,tän kesän ajokausi on vielä avaamatta, perjantaina olisi tavoite heurekalle saapua uuden moottorin turvin!
     
  6. MercComet

    MercComet Gearhead

    No täytyy tulla morjenstaa, jos sää yhtään otollinen ja omalle euro-käyttikselle löytyy parkkipaikka mahdollisimman kaukaa. Ensi kesänä (puuhakilvillä tietty vois siirtää aikaisemminkin...) tuo omakin sitten pyörii samoissa ympyröissä. Siis ainakin kauppa-kassina verrattuna sun maveen.
    No johan.... :eek: moista rykelmää mave/cometteja ei taida Euroopasta löytyä asuinympäristön perusteella oman tiedustelun mukaan....

    Yksi kysymys eli tuon kylkiraidoituksen mitat? Olisiko mahdollista saada, kun musse-palstoilta ei ole vielä tullut kysyttyä foordin alkuperäisiä.
     
  7. maverick

    maverick Gearhead

    moro,Jos jaksat mittailla niin mitat saat kyllä.
     
  8. VSQ

    VSQ 1st gear

    maverick, toi on varsin hieno toi sun autos. Emmä näistä mitään tiedä, tännekkin vaan eksyin.. mut tuli mieleen, vaiks tästä autosta varmaan juttua jo täällä, eli matkalla Västerosiin yks vanhempi suomalainen herrasmies oli liikkeellä aika siistillä alkuperäisen näköisellä Maverickilla.
    Jututin sit miestä ku kiinnosti toi Grabber-juttu, ku oon siit joskus lukenu. Auto oli kutoskoneella ja myytävänä. Hintaa ja yhteystietoja en kysynyt :oops:
     
  9. MercComet

    MercComet Gearhead

    Jep tänks maverick! Tilanteet ja suunnitelmat elää itsellä. Yritän mittaa kanniskella mukana... :D
     
  10. maverick

    maverick Gearhead

    Ei tullu mies mittailee!?
     
  11. MercComet

    MercComet Gearhead

    Sulla on liian nopee auto.... :mad: :D
     
  12. maverick

    maverick Gearhead

  13. maverick

    maverick Gearhead

  14. Trexem

    Trexem 3rd gear

    Sattusko kukaan tietämään nettisivua tai muuta vastaavaa mistä saisi tilattua ovipahvit / potkupaneelit -70 maveen? suomesta ei tunnu löytyvän niin varmaan Ameriikasta joutuu tilailemaan..
     
  15. toini

    toini 1st gear

    Laitetaan nyt kun tuli löydettyä tällainenkin palsta ja keskustelua on ollut alku sivuilla. Eli auto on pelastettu jo muutama vuosi sitten"kipparilta" Auto Asustelee Kellokosken laitamilla. Tällä hetkellä kone remontissa ja uutta maalausta suunnitteilla. :rotfl:
     
  16. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Ihan uteliaisuuttani tiedustelen mikähän se ton mun ex Maven kohtalo oli?? Ostiko joku?? Mitä teki?? Vai menikö JO paaliin :(

    Tos kuvas näytti ihan samalta ku myydes :D . Etusiiven ruosteet korjattu ja vanteet vaihtunu...
     
  17. Comet73

    Comet73 Gearhead

    Mahtaako keltään löytyä Comettiin lasikuituista konepeittoa? Tai muottia? Taikka ylimäärästä peltistä peittoa? Tarttis tähän omaan purkkiin laittaa skuuppi ja en viitteis alkuperästä peltiä ruveta silpomaan ja toisaalta ei lasikuituhommat oikein kiinnosta.
     
  18. Trexem

    Trexem 3rd gear

    Uusimmas Mobilistissa oli näköjään juttu '72 Maverick Grabberista, komia oli 8)
    Ajattelin jos jotakin kiinnostaa kun harvoin tuntuu suomalaisessa lehdessä Mavea mainittavan, itsellä ainakin lähti lehtihyllystä mukaan. :wink:
     
  19. MercComet

    MercComet Gearhead

    Ai pärskele! Pitääpä lukasta tuokin kun lehti tallille saapuu! Hei - eikös jollain topicciin osallistuneella (ruotsinmaalla?) pitänyt artikkeli olla pöytälaatikossa jo monta vuotta sitten sopivaan lehdykkään.... :wink:

    Ja Comet 73:lle: Taitaa olla cometit lasikuidut vähissä tässä maassa - valitettavasti. Autojakaan ei useampaa löydy!
     
  20. pissboy

    pissboy 1st gear

    Vähän näyttäis nyt siltä,että on tuo meikäläisen peli tulossa myyntiin......Ilmatteeks en siitä luovu,mutta tarjouksia kuunnellaan.Laittoahan siinä on vielä,mutta käymään se lähtee vaikkakin vähän röpöttää......

    jamo76@gmail.com jos jotakuta kiinnostaa.....
     

Kerro tästä muillekin!