Ford Thames

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja mietmi-3, 3.9.2013.

  1. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Tään uusimman projektin tiedon keruu vähän tökkii. Osaisko kukaan neuvoa hyviä sivustoja mistä löytyisi tietoa autosta ja sen tekniikasta. Tuolla mun kotisivuilla kohdasta ford http://kanadanvani.fi löytyy pieni kuva-/jutskakooste ensimmäisistä neljästä viikosta. Nyt pidetään pieni tauko ja homma jatkuu syksyn/talven aikana tarkoituksena tehdä vaimolle käyttöauto kulkineesta. Toinen tiedon kohde on Leyland sherpa jonka tekniikka ehkä siirtyy Thamesiin (bensakone+automaatti) Thamesin kolmevaihteinen laatikko ei oikein sovi vaimon ajoon.
     
  2. SamiL

    SamiL Gearhead

    Päättelin, että autosi on ehkä Thames 800? Muita vaihtoehtoja voisivat olla esim. Fordson Thames tai Thames 350 muiden Thames-mallien ohella...
    No niin, löytyihän sinun sivultasi kuvatkin autosta. Siis Thames 800.
     
  3. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Sori kun en hokannut kirjoittaa täydellistä mallia. Ford Thames freighter 800 tai jotain sinne päin. Mutta kuten kirjoitin niin kaikki tiedon murut kyseisestä autosta/mallista mahdollisista harrastajista otetaan kiitollisesti vastaan. Sais hieman faktaa ja jos jollakulla muullakin on moinen auto niin tietoa jakoon.
     
  4. SamiL

    SamiL Gearhead

    Aika paljon juttua näytti googlella löytyvän. Minulla on muistaakseni tuommoisen myyntiesite.
     
  5. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Esimerkki rakentelutyylistä, tätä näkyi alan tapahtumissa Englannissa ainakin vuosituhannen vaihteessa: Gasser
     
  6. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Jotain tommosta kans ajatellut mutta tekniikka vakio tai sitten mielummin automaattilaatikolla. Rengastus eteen 14"kapeat ja taakse jotku 225-15". Toi nykyinen patinoitunut pinta sai paljon kannatusta Vaasan vani miitis mutta epäilen ettei noi inssit oikein tykäisi katsastuksessa ja muutamat paikkaukset on pakko tehdä niin hitsit ja uudet pellit pitäis ruostuttaa kuitenkin. Sammeleista 60% lähti Vaasan reissulla sateessa :mad: joten se siitä sammal peitteestä kun auto on tulossa käyttöautoksi :eek: :pinup: :lle
     

Kerro tästä muillekin!