Forssan Pick-nick 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 56sportcoupe, 27.7.2010.

  1. E.P.

    E.P. 1st gear

    Forssan-pick-nick 2010

    Vituttaa saatana. Kuinkahan monta kertaa tässä pitää toitottaa, että kuvia saatana. (Onnistuiskohan nyt) joten:

    http://kuvablogi.com/blog/744/13/
     
  2. hara64

    hara64 1st gear

    tuli oltua juu.
    itselläni menee aina koko päivä niitä paljon parjattuja pas....eiku romuja (vai kultaako ne oli) pällistellessä ettei kerkee käydä katsomassa auto kalustoo ollenkaan,mutta toisaalta onhan noita autoja tullu nähtyy ja koettuu näidenkin vuosien saatossa jo jonkin verran.
    tärkeintä on mun mielestä osallistuminen ja tuttujen kanssa turinointi.
     
  3. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead


    Ai siäl oli joku vaniluokkakin. :odroll:
     
  4. S-A

    S-A Gearhead

    Valokuvia

    Tapahtuman voi taas tiivistää kahteen sanaan.
    Kiitos järjestäjille!

    Muutama kuva näytillä.
    MOTORSPORT.KUVAT.FI
     
  5. riv73

    riv73 3rd gear

    Toinen toistaan hienompia kärryjä ja mitä mainioin ilma 8) :D ! Kiitokset taas järjestäjille ja niille jotka olivat vaivautuneet raahaamaan itsensä ja hevosensa paikalle! Pohdittin kotimatkalla, että uskaltautuikohan kukaan menemään kylpytynnyriin niiden naikkosten kanssa, sattuiko kukaan näkemään tai uskaltaako tunnustaa...? :wink:
     
  6. Milestone

    Milestone Gearhead

    Samoilla lukemilla mennään täälläkin .. Edelleen tykkään katsella sisään tuloa
    kaffia ryyppien - nytkin meni aika 9 - 12.30 puupenkillä katsellen kun väki
    tälläytyy alueelle. Näkee autot, kuulee äänet ja näkee niillä liikkujat!
    Niin - ja se motorisoitu nahkasohva oli ihan parasta :rotfl: *repesin*
     
  7. Juppee

    Juppee Gearhead

    Upea tapahtuma jälleen kerran.
    Ainoa asia mikä sapettaa on se, että seuraavaan kertaan on taas ~12kk odotus...

    216 kpl kuvatuksia KLIKKAAMALLA
     
  8. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tuli käytyä ja täytyy sanoa että hienoa oli taas kerran...ties monesko kerta jo ?

    Rompetori oli nimensä veroinen...pelkkää rompetta, mutta hyvin hyvin vähän autonosia tai muutakaan käyttökelpoista :(

    Ostettua tulikin lähinnä vain se vuotuinen Pick Nick-paita, jotain pientä Tepolta, tietty ruokaa/juomaa...ja yksi vanne, joka "käveli ihan itse" alueen toiselta laidalta luokse, kiitti Sami.

    Kiitokset vaan järjestäjille ja myös kaikille kävijöille :pinup:
     
  9. jusku1

    jusku1 3rd gear

    Onkos tietoa kuka tuon Hiacen inkkarimaalaukset on tehnyt? :eek:
     
  10. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  11. taunuss

    taunuss 1st gear

  12. perkele

    perkele Gearhead

    euro autosta lisää kuvia kiitos..
     
  13. Ahis

    Ahis Gearhead

    Olikoos se palkintohaavi-pikappi taas rokkiluokassa? Vai jäikö alemmille sijoituksille?
     
  14. hla

    hla Gearhead


    Ajolinjassa oli viime vuonna juttu tosta autosta, en muista tarkkaa numeroa.
     
  15. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Tommosella kun ajais radan ympäri niin sais varmaan paljon kavereita siellä..?
     
  16. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Inkkari teema on pure americanaa. Ihan käsittämättömän MAUTONTA että joku laittaa ko teeman japs pakuun ! WTF !!!!! Mitäs jos olis vani ja siihen japanialais teemaaa, vähä geishoja, nousevaa aurinkoa, lahdattuja valaita, lapsipornoa, yms yms ???? ei voi käsittäää.. 2009 hiacee ko maalaus.. maalia menny hukkaan aivan turhaan.
     
  17. Patsi

    Patsi 3rd gear

    Jäkä jäkä jäkä ja vali vali vali. Aikuiset ukot jaksaa kitistä jostain erikoismaalatusta hiacesta joka vei pystin kotiin. Ja olkoot auto tehty vaikka Syyriassa niin kai siihen saa maalata millaisia kuvia/maisemoita itse haluaa ilman että se leimataan heti mauttomaksi pelkän valmistusmaan mukaan.
    V**tu että tää autoharrastus on joillekkin sitten totista puuhaa. :odroll:
     
  18. M

    M Gearhead

    menee ot, mutta kun kerran joku aloitti siunailun... tätäkään ei siis olisi saanut tehdä, kun on ihan väärältä mantereelta teema...

    http://pictures.topspeed.com/IMG/jpg/20 ... y-insw.jpg

    ja entäs "rembrand" t-bird. siinäkin joku hemmetin eurooppalaisen maalaus...
    http://kautsi.1g.fi/kuvat/2010+/Salon+M ... G_4869.jpg

    on sitä jenkkeihinkin maalattu iät ajat kaikkea maan ja taivaan väliltä, joten miksi ei hiaceen. vaikka ajankin jenkillä, en sorsi autoja valmistusmaan perusteella. tapahtuma on harrasteautoille ja sitä tuokin hiace ehkä omistajalleen on. hieno oli maalaus.
     
  19. FinalFins

    FinalFins 3rd gear

    Tulihan taas Pilvenmäen kaviouralla käytyä, oliskohan ollu 17:sta kerta putkeen.

    Hienoa kalustoa oli taas paikalla ja ilma suosi niinkuin melkein aina tuolla.

    Tuo pöly on kyllä jonkinlainen ongelma, kävi oikein sääliksi hienoa kalustoa siinä hiekkaosiolla, näytti olevan sitä hiekkaa melkoinen kerros autojen päällä ja varmasti sisälläkin, eikä siinä pölyssä kyllä viitsinyt itsekkään kävellä.

    Toinen mikä ihmetyttää, ja joku sen mainitsikin, on tuo aikainen pois lähtö, puolet kalustosta jää nykyään aina näkemättä, no onneksi kuvia näyttäis olevan paljon tarjolla.
    Meidän letka lähti seitsämältä liikkeelle ja kymmenen jälkeen oltiin perillä. Siitä romutorille pariksi tunniksi puikkelehtimaan ja sitten vähän grillausta päälle. Yhden aikaan oli jo moni menossa pois kun kerkes tuota kalustoa katselemaan. Itse lähdettiin vähän ennen viittä ajelemaan ja hyvin ehti ihan valoisankin aikaan kotia.
    Tietysti jos matkassa on pieniä lapsia,koiria tai ei niin harraste suuntautuneita naisihmisiä painostus kotiinlähtöön voi tietysti olla kova :rotfl:

    Kiitokset kuitenkin kaikille osallistuneille mukavasta tapahtumasta ja muutama kuva löytyy tuolta: http://kuvablogi.com/blog/22750/38/

    Ei ole valitettavasti kuvia europeleistä minullakaan, kun en ehtinyt sille puolelle ollenkaan, mutta jos ensi vuonna jättäis ton ullakkojen aarteet osaston väliin..
     
  20. human62

    human62 1st gear

    Mä nyt luulen että tää tapahtuma on noinniinkuin yleisesti Amerikkalaisten autojen "vetämä" ja niiden puuttuminen aiheuttaisi yleisökadon.
    Useimmat mieltävät tämän käsittääkseni pääsääntöisesti amerikkalaisten autojen kokoontumiseksi.
    Tietty jokainen voi itse harkita mitä tuo paikanpäälle, ainakin saisin huomiota jos toisin jonkun muun vaikkapa japsin...tulis varmaan tutuilta :poff:
    Huomion hakua nykyään kyllä harrastetaan tavalla tai toisella eikä jenkillä oikein enää tahdo erottua joten japsi tms. on tällöin oiva valinta, hyvin keksitty...(tietty kun menis vanhalla jenkillä vastaavasti tuuningi tapahtumaan, erottuis joukosta)
    Tietty jos tää muutettais enemmän tuuningi-henkisex, porukka ois nuorempaa?? Vois niissäkin kinkereissä käydä, mutta ehkä kandeis tehdä joku gallup.
    Tilan puutehan tässä tulee vastaan ja järjestäjät ovat aika hyvin tähän asti pärjänneet suunnittelussa.Annetaan heille vastedeskin vapaus valita mitä pelejä sinne haluavat. Tosin olishan nyt jo noilla tyyningi peleillä (ja niitä on paljon) oikeus tullakin sinne...harrastepelejä nekin...että nyt vaan liikkeelle ens vuonna nääkin ni nähdään niitäkin.
    Eikä sinne oo pakko mennä jos japsit harmittaa niin paljon. Suurin osa oli kuitenkin näitä "oikeita" autoja joita tehtiin vain lyhyen aikaa kauan sitten...ja jotenkin vanhat jenkit ja rodit mua kiinnostaa eniten.(siis tää on oma voimakas mieltymys eikä mitään vali, vali, vali, ja makuasioillehan ei voi mitään) Vastaavaa glamouria ei tuu eikä enää tehdä. Juu ja saa tätä kommentoida ihan vapaasti, vapaa maa ja sananvapaus... vaikka mun kirjotuksia onkin pari kertaa täällä sensuroitu...

    "on mullakin kotona japsipeltiä, hyllyssä sardiinitölkki"
     

Kerro tästä muillekin!