Fortea tampereelta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Anonymous, 11.5.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pitäis heittää bensajärjestelmän puhdistus fortea tankkiin. Mistä voin ostaa putelin täältä mansesta? Onko forte tehokkain, kyseessä ruiskukone.
     
  2. VRC

    VRC 1st gear

    Jossain olen nähnyt, olisiko ollut Varaosamaailmassa Hatanpäällä. Vannomaan en mene.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo sieltä löyty. Nyt on puteli tankissa. Mites kun tiedän että mun bensalinjojen sisäpuolella on ruosteshittiä, liuottaako forte ne pois, vai pystyykö ruosteeseen ollenkaan? Mites forte hoitaa sen kun paska lähtee liikenteeseen, eikö se tuki ruiskusuuttimet?
     
  4. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ei tuki, päinvastoin, jo tukkiutuneet suuttimet aukeaa. Aine pilkkoo epäpuhtaudet niin pieniksi partikkeleiksi että mahtuvat suuttimesta läpi.
    Ja jos linjoissa on ruostetta, ne pitäisi jäädä suodattimeen, jos edes irtoavat!!!
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo ny on tankki ajettu forten kanssa tyhjäksi, vielä kun vaihtaa uuden bpumpun näkee miten pelittää. Joo tässä on suodatin puolivälissä bensaputkea eli jos paskaa irtoaa moottorin puolelta autoa linjastossa niin sitten se menee suuttimille asti, mutta eipä tässä mitään ongelmia ollut, kaip se sitten liotti shaisset pois.. tärkeintähän on tietysti suuttimien toiminta, eihän ne mun putket umpiruosteessa ollu vaikka ihmeellisesti oli kertyny semmosta kökkäremäistä ruostetta putkien sisäpintoihin, liekkö tullu seisomisen aikana. Riittiköhän tää yks käsittely, pitäiskö joskus ostaa täys tankki ja kaataa peräti kaks putelia sinne, että varmasti tulis puunattua putket?
     
  6. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ei niin, vaan mahdollisimman tyhjä tankki ja kaksi pulloa. Saat rikkaan puhdistusaineseoksen. Ns. tehopuhdistus tehdään pumppulaitteella jossa omaan säiliöön laitetaan 1 ltr bensaa / 1 pullo puhdistusainetta!!
     

Kerro tästä muillekin!